Melegek lennének a One Direction tagjai?
2012. június 29. 22:03
|
|
alkorossyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 321 Csatolások: 68 Azonosító: 134212 offline
|
áá, én nem szeretem őket, de ez csak egy súgás volt XD még látszik is utána, hogy niall elfordul.. ez gááz hogy ilyeneket találnak ki az emberek, ha nem szeretik a bandát akkor inkább hagyják őket békén.. én se bírom őket de nem híresztelek hülyeségeket.
vak aki nem látja, hogy az a harry csak megbökte a vállát, niall meg úgy fordult oda hogy félreérthető helyzet volt xDD
amúgy csak szerintem borzasztó ahogy sikongatnak azok a lányok??
amúgy csak szerintem borzasztó ahogy sikongatnak azok a lányok??
2012. június 29. 22:43
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
egyértelmű hogy súgott neki valamit. amúgy meg ha tényleg melegek, az az ő dolguk
2012. június 30. 11:49
Én ki nem állhatom az egész One Directiont egytől egyig, de az látható volt, hogy csak valamit mondott neki. Habár..., kétértelmű is lehet.
2012. június 30. 13:02
Annyira átlátszóak ezek a pletykák. Ha nincs semmi botrány, muszály ilyen apró dolgokat felfújni.
2012. június 30. 13:04
|
|
nikivokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 179041 offline
|
Talán néhányan vakok, vagy nem jól látnak, de ezen a videón tisztán látszik, hogy csak sugott neki valamit, mert Harry hozzá sem ért Niall- hez, és közben mozgott is a szája, ami beszédre utal.
2012. június 30. 13:26
|
|
DeszkásRikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 178979 offline
|
Nem szeretem öket de szerintem is csak a fülébe sugott valamit
2012. június 30. 13:53
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
hihetetlenül szánalmas,hogy állandóan az a téma,hogy melegek..egyértelműen nem. attól mert még jó barátok nem melegek..ekkora hülyeséget..-.-
2012. június 30. 14:34
én nem látom jól de hiszek nektek mert ugye pont akkor rántja el a kamerát na mindegy
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: