Melegek lennének a One Direction tagjai?
2012. június 27. 19:21
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
attól még h Harry azt írta amit nem biztos hogy igaz és amúgy is egy koncert közepén beszélgetni? ._." LOL Niky_Love Taylor L. küldött egy linket arról van szó am..
2012. június 27. 19:24
Egyébként szerintem melegek. Nem vagyok antifan sőt lenézem azokat akik másokat a külseje vagy a zenéje alapján ítél el.. De már máskor is volt rá példa hogy csókolgatták,nyalogatták egymást több kép is bizonyítja, egyébként a melegekkel sincs semmi bajom, szóval teljesen mindegy hogy itt súgott neki valamit vagy több történt xD Ha nem is az összes tag de 1-2 biztosan meleg
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 27. 19:24
Engem az sem zavarna, ha melegek lennének. Nincs ezzel semmi baj, amíg nekik jó. ....
2012. június 27. 19:28
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
hát igen nem csak ez az egy kép a bizonyíték. 
http://www.youtube.com/watch?v=WbA1A1D8jCE nézzétek meg a videót a végén is látszik hogy folyton puszilgatják egymást o__o és súgni nem az emberek szájába szoktak..... ha nem buzi mindegyik, Harry szerintem az. xdxd
http://www.youtube.com/watch?v=WbA1A1D8jCE nézzétek meg a videót a végén is látszik hogy folyton puszilgatják egymást o__o és súgni nem az emberek szájába szoktak..... ha nem buzi mindegyik, Harry szerintem az. xdxd
2012. június 27. 19:30
|
|
Tóth Barbi11 12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 178667 offline
|
De ha jobban megnézzük a kamera mozdulása után létszik hogy Niall más fele néz, és hogy Harry a fülébe súg.
2012. június 27. 19:31
|
|
xancsy pumavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 132715 offline
|
3-szór egymás után meg néztem a videót lassítva , picit félre érthető de nem csókolta meg Harry
2012. június 27. 19:33
Nézzétek meg ezt a videót! Ez sokkal jobb lett, mint ami be van rakva... http://www.youtube.com/watch?v=TWOu8uK9cbg Lustáknak és nem lustáknak: 01:14-től kb. Csak mosolyogni tudok a sok rosszindulatú, nem szeretem őket, akkor egyből melegek hozzászóláson, de tényleg. Ennyire élvezetes másokat leszólni, vagy mi van? :D
2012. június 27. 19:36
Harry csak odasúgott valamit Niallnek nem csókolta meg!!!
2012. június 27. 19:39
Nem értem, hogy a cikk címének végén miért van egy kérdőjel (?).
2012. június 27. 19:41
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Még ha azok is lennének, ez a nyálas banda annyi zsét hoz, hogy nem csinálnának semmi extrémet nyilvánosan. Lance Bass( N' SYNC) és az azóta már elhunyt Stephen Gately( Boyzone) is csak jóval a nagy sikerek és a feloszlás körül vállalták másságukat.
2012. június 27. 19:43
most nem azért mert One direction fan vagyok, de annyi szemét ember van, aki tönkre akarja tenni a sztárok éeletét, és így próbálja őket megalázni, ja és azért is leírom: EZ KAMU!!
2012. június 27. 19:44
Ez marhaság. Nemá h beveszitek ! Ha jól tudom majdnem mindenkinek van barátnője . És HA azok lennének , ami persze tiszta hülyeség , biztos , h nem a szinpadon smárolnák le egymást. Emberek gondolkodjatok -.-
2012. június 27. 19:44
Senki sem hallott még a fanservice-ről? Az ázsiai bandák rendszeresen csinálják ezeket a koncerteken, de ez a show része. Úgy csinálnak, minths smárolnának, de az nem igazi, mindössze a rajongók miatt teszik, hogy feltüzeljék a hangulatot.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.