Nyári hajápolás
2012. június 28. 19:21
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Jó cikk lett !!
2012. június 28. 19:48
|
|
Blugibaba22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 150090 offline
|
Nagyon jó cikk!!
2012. június 29. 19:02
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Köszykee betartom
2012. június 30. 18:00
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
"a melegben negyedóra leforgása alatt akár magától is teljesen megszáradhat."
??? negyedóra??? MI? nekem legalább 1,de inkább 2 óra,mire teljesen megszárad a hajam:O jó,mondjuk az enyém dúsabb az átlagnál,de negyedóra alatt szerintem senkinek nem szárad meg
én egyébként sosem szoktam szárítani(télen sem),hanem hagyom,hogy magától megszáradjon. így egészségesebb 
hasznos cikk.
??? negyedóra??? MI? nekem legalább 1,de inkább 2 óra,mire teljesen megszárad a hajam:O jó,mondjuk az enyém dúsabb az átlagnál,de negyedóra alatt szerintem senkinek nem szárad meg
hasznos cikk.
2012. július 02. 11:48
|
|
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline
|
Idézet (Leah097 @ 2012.06.30. 18:00)
"a melegben negyedóra leforgása alatt akár magától is teljesen megszáradhat."
én egyébként sosem szoktam szárítani(télen sem),hanem hagyom,hogy magától megszáradjon. így egészségesebb
hasznos cikk.
hasznos cikk.
Nyilván kint a napon, és nem bent a hűvös szobában, miközben kint tombol a hőség.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: