Az 1990-es évek zenei világának egyértelműen meghatározó elemei voltak a fiúcsapatok, akik teltházas koncertekkel és tinilányok millióinak rajongásával büszkélkedhettek. De mi lett velük az elmúlt évek alatt?
A teljes cikkhez kattints ide!
A 90-es évek legsikeresebb fiúbandái
2012. június 26. 14:15
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
A BSB-t a mai napig imádom. Az 'N Sinc pedig süllyesztőben. Onnan egyedül Justin vitte sokra, Ő a mai napig is sikeres (Nem igazán értem, miért..). A Westlife és a Blue sem igazán hallat magáról.
Szumma: A BSB komolyabban is visszatérhetne.
Még most is sokkal jobbak, mint a mai "nagyágyuk".
Szumma: A BSB komolyabban is visszatérhetne.
2012. június 26. 14:16
Jesszus! Köszi a cikket! Hogy imádtam az N-Syncet, BSB-t, NKOTB-ot, Take That-et. Ezek azért tudtak slágereket gyártani. "A One Direction szintű egyslágeres, felkapott csodák" ezeknek a bandáknak a poros lábnyomába sem érhetnek.
2012. június 26. 14:24
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Köszi a cikket
Igen, ők még igazi zenéket játszottak, a mai napig imádom őket
A One Direction és a hozzájuk hasonló bandák a nyomukba sem érhetnek
Nekem a Blue volt a legnagyobb kedvencem, nagyon örültem, hogy megint újra összeálltak
Pöttömke a Blue igenis hallat magáról
Nemrég Kínában koncerteztek, ahol elénekeltek egy új dalt a nemsokára megjelenő lemezükről
2012. június 26. 14:24
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Ezek közül mindegyiket ismerem, a kedvencem a Backstreet Boys. Bár a legnépszerűbb daluk az I want it that way, nekem a Shape of My Heart lett a kedvencem, ami egy fantasztikus szám. Továbbá az N Sync zenéi is nagyon jók, a kedvencem tőlük az I'll never stop.
2012. június 26. 14:32
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Én is a boybandek fénykorába voltam tini, de az itt említetteket pont nem szerettem. Nálam a Five (mostani ikszfaktoros Simon Cowell keze alatt futottak) volt a nyerő.
2012. június 26. 14:37
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
Backstreet Boys♥
ha van olyan kedvem akkor berakom kazettán őket, de már CD-n is megvannak, ezért nagyon jó!
Imádom őket. A Take That-ból csak Robbie, az N'Sync-ből pedig Justin volt a kedvenceim, de mondjuk összehoztak elég jó sok számot bandaként.
)
2012. június 26. 14:43
|
|
titti93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 132916 offline
|
Én mindig is fiúbandás voltam... Amikor kicsi voltam rengetegszer hallgattunk BSB, de a magyarok közül a VIP volt a kedvenc. A mai napig a fiúbandáké a szívem, imádom a US5-ot a Big Time Rusht, a The Wantedet és az 1D-t is... (:
2012. június 26. 14:52
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Ismerem az összes itt felsorolt bandát, amikor én voltam tini, ezek voltak a menők. Én meg már akkor sem szerettem őket.
Én sokakkal ellentétben nem látok túl sok különbséget a régi és a mostani boybandek között. Akkoriban ez a zene tucatnak számított, ahogyan a mostani boybandek zenéi is annak számítanak. Nincs új a nap alatt. Tömegcikk, eladható a mai napig, de igazi zenei értéket nem feltétlenül képvisel. Azért mondom, hogy nem feltétlenül, mert születtek azért általuk olyan dalok, amik nagyon is megállják a helyüket a pop világában. Tekintettel arra, hogy én a pop műfajt nem nagyon komálom, teljesen szubjektívnek tessék tekinteni a megjegyzésem. Köszönöm.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. június 26. 15:05
Imádom az ilyen cikkeket
kiskoromban hallgatott számoka amiket már elfelejtettem újra meghallgatom tök jó
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.