|
- törölt felhasználó -
|
|
|
|
|
Ez a műsor valószínűleg jobb lesz, mint a Megasztár és a Csillag Születik, mivel nem magyar. :] Szóval kíváncsi vagyok rá, valószínűleg nézni is fogom...^^" Csupán azt nem értem, hogy miért kell ennyi tehetségkutató Magyarorzságra? Minden évben 2-3 különböző tehetségkutatót indítanak, mikor 3 évente is elég lenne. Nagy tehetségek úgysem tűnnek fel egyik hónapról a másikra. Ráadásul a mi országunkban nem is él annyi ember, mint pl. Amerikában. Ott van értelme ezeknek a műsoroknak. Dehát nálunk...?! Értem én, hogy kell valami műsor amivel a csatornák pénzhez jutnak, de azért nem kéne túlzásba vinni. Ez a műsor most még népszerű lesz, mivel nálunk új, ráadásul amerikai, de jövőre már unni fogják az emberek, mint pl. a Megasztárt is. A cikkről meg annyit, hogy valóban jól járnának, ha Ákos lenne az egyik zsűritag, mivel ő aztán tényleg ért a zenéhez, ő az egyik leghíresebb/legjobb magyar előadó. Ő nem csak bemenne oda ücsörögni meg röhögni mint sok más zsűritag a többi tehetségkutató műsorból. Viszont én nagyon remélem, hogy nem vállalja el. A zsűribe való a Bereczki Zoli, a Falusi Mariann, a Geszti Péter...de Ákos egyáltalán nem. Ő egy értékes előadó, aki többet ér, mint ezek a zsűritagok, sőt az egész idegesítő, bugyuta tehetségkutató műsornál is sokkal többet ér. Az Euróvíziós Dalfesztiválra sem a legjobb magyar előadókat küldik ki, mivel úgysem nyernék meg. Ákos sem nyerné meg, mivel magyar. De még csak el sem vállalná, mivel tudja, hogy NEM NYERHETI meg, és így csak leégetné magát az egész ország előtt. Ez a tehetségkutató műsor ugyanolyan ostoba mint a többi, annak ellenére, hogy amerikai és új. Értékes tehetség(ek) valószínűleg nem fognak benne feltűnni, csupán egy rakás tucatelőadóval fogunk találkozni. Ez az amiért szívből remélem, hogy Ákos nem fogja elvállalni ezt a szerepet.
0 felhasználónak tetszik: