Ákos lenne a The Voice egyik mentora
2012. június 26. 18:08
|
|
dettybeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.09. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 160274 offline
|
Ákost bírom, nem tucatsztár.
Ez a The Voice meg annyiban jobb, hogy kicsit mozgalmasabb, mint a mostaniak. Inkább show, mint tehetségkutató, úgyis csak egy "termék" lesz a végeredmény, nem művész.
Ez a The Voice meg annyiban jobb, hogy kicsit mozgalmasabb, mint a mostaniak. Inkább show, mint tehetségkutató, úgyis csak egy "termék" lesz a végeredmény, nem művész.
2012. június 26. 18:59
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Igaza van Ákosnak.Sajnos a tehetségkutatók már egyáltalán nem a tehetségről szólnak.Ha tehetség számítana,akkor az első X-faktort nem Vastag Csaba,hanem Janicsák Veca vagy Takács Nikolas nyerte volna meg.Király L. Norbi meg Baricz Gergő pedig be sem kerültek volna a legjobb 12-be.
2012. június 26. 19:37
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Ákos egy nagyon jó énekes,nem tucatsztár (mint ahogyan azt az előttem szólók is mondogatták) és van esze és becsülete.Én szeretem az X-faktort csak,mert az újra mindig kíváncsi vagyok és szeretem a Cover-ket (mert hát nem saját dallal jutnak be általában).De persze abból is a jobb fajtákat.
2012. június 26. 20:29
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
jó választás lenne
2012. június 26. 20:47
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
őszintén már kezdem unni ezt a sok tehetségkutató itthon. MINEK ENNYI? szerintem elég lenne egy énekeseknek való meg mondjuk a Csillag születik, mert ide akárki jelentkezhet. De igazából tök mindegy, mert sose az nyeri meg ezeket aki tényleg tehetséges és megérdemli, hanem pl akit megsajnálnak...
amúgy megértem, hogy Ákos nem akar részt venni ilyenbe, de azért jó választás lenne
amúgy megértem, hogy Ákos nem akar részt venni ilyenbe, de azért jó választás lenne
2012. június 26. 20:57
Fölöslegesnek tartom, hogy ilyen sok a tehetségkutató. De a Voice az más. Ott tényleg, csak a tehetségről van szó. Mindenesetre Ákos kitűnő választás.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. június 26. 22:40
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
minek ide ennyi tehetségkutató már?
-.- mindig azt mondják hoyg ez más itt tényleg erről szól.. ne felejtsétek el hogy ezt a tv2 működteti mint a megasztárt is... amikor az x factor bejött az sem volt semmivel sem nagyobb durranás... ne felejtsétek el hogy magyar országon vagyunk.. ha valaki itt világsztár lesz az nem ilyen műsorból fog kikerülni
2012. június 26. 23:02
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Teljesen fölöslegesnek érzem ezeket. Úgy is ha lesz benne tehetség, nem az fog a médiába és a köztudatba maradni, hanem mondjuk az, aki celebeskedik. Ha lesz is olyan, akinek van tehetsége, de őt csak a zene érdekli, nem fognak annyira (fel)figyelni rá a közönség, főleg ha a magyar médiát és embereket csak a sok szaftos pletyka érdeki. Hát ez van, sokkal inkább érdeklődünk (vagyis én nem és tisztelet a kivétenek is) a szenny után, mint az igazi tehetség után!
2012. június 26. 23:10
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Egyébként itt mindenki sápítozik, hogy "jaj, ne már, még egy?!" és közben ugyan úgy nézitek
(csak az vegye magára, aki tényleg ezt csinálja)
Ezért is csinálják minden évben, mert a sok m*rha meg nézi. Köbö én onnan tudom, hogy mi, hogy zajlik, hogy cikkek lesznek belőle, vagy a műsor reklámozásba leadják. Egy fikarcnyit se tudok többet, mert csak az időmet pocsékolnám az ilyenek nézésével.
Egyébként érdekes, hogy Ákos ezt mondja, hisz egykor őt is a Csillag születik-ben fedezték fel.
De biztos azóta sokat romlott az ilyen műsorok minősége
Ezért is csinálják minden évben, mert a sok m*rha meg nézi. Köbö én onnan tudom, hogy mi, hogy zajlik, hogy cikkek lesznek belőle, vagy a műsor reklámozásba leadják. Egy fikarcnyit se tudok többet, mert csak az időmet pocsékolnám az ilyenek nézésével.
Egyébként érdekes, hogy Ákos ezt mondja, hisz egykor őt is a Csillag születik-ben fedezték fel.
2012. június 26. 23:35
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (lady_girl @ 2012.06.26. 23:13)
Sajnos
Pedig annyira reménykedtem benne,hogy azt a bőgő masinát lecserélik.
Szerinted én nem?Bár gondoltam,hogy túl szép lenne ahhoz,hogy igaz legyen.Itt is lehetett volna zsűricsere,hamár a Megasztárban és a Csillag születikben is volt.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.