A kereskedelmi csatorna lecsapna Ákosra, ő viszont kemény tárgyalópartner.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ákos lenne a The Voice egyik mentora
2012. június 26. 13:45
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Igaza van. Amúgy az ötlet jó, de sajnos ez is kijátszható vagy befolyásolható. Azt mondanak a zsüri fülébe rádión amit akarnak és így kiejthetnek vagy benntarthatnak akárkit akit a tv csatorna akar.
2012. június 26. 13:48
épp most írtam meg én is ezt a cikket (igaz kicsit máshogyan fogalmaztam)! azért gratulálok prézli! szép munka
2012. június 26. 13:51
Elegem van már ebből a csávóból.. ez mindenhol ott van?
2012. június 26. 13:55
|
|
sszandravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 166763 offline
|
X-faktor,Megasztár,Csillag Születik után még ez is,mintha annyi tehetséges ember lenne ebben az országban.Ákos jó zsűritag lehetne,de ha az x-faktor nem vállalta el szerintem ezt se fogja.
2012. június 26. 14:00
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Minek ennyi híresség kereső műsor Magyarországra? Jó, elhiszem,h vannak tényleg tehetséges emberek de évi 1 műsor szerintem bőven fel tudná őket 'fedezni'. Viszont szerintem Ákos megfelelő zsűritag lenne, habár valahogy nem tudnám elképzelni zsűri székben. xD
2012. június 26. 14:03
|
|
IAmJulcsiPretty Liar ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.12. Hozzászólás: 3543 Csatolások: 749 Azonosító: 165186 offline
|
Nincs semmi értelme ennek az egésznek! Így is van elég tehetségkutató műsor és akik elindulnak annyi lesz a karierjük, hogy csinálnak 1 klipet... (Tisztelet a kívételnek!)
2012. június 26. 14:07
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Könyörgöm Ákos NE!!! Én úgy ismerem őt,mint művészt, hogy ilyen hacacáréban nem venne részt...bízom benne, hogy nem vállalja el egy csillióért se. A hírneve, a felépített karrierje ennél többet ér!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 26. 14:09
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Remélem, hogy Ákos nem vállalja el! Ő Hozzá nem méltó egy ilyen színvonalon aluli tehetségkutató. Én tisztelem, imádom Ákos munkásságát. Nagyon remélem, hogy végül is nemet mondd a mentorkodásra.
ophely88
2012. június 26. 14:17
egyetértek veletek hogy minek ennyi tehetség kutató DE a voice nem TÖMEGSZTÁROKAT keres Hanaem HANGOKAT ennek a műsornak van SZÍNVONALA. mi sem bizonyítja ezt jobban mint az hogy pl egy előzetes szűrésen kiválogatják a színvonalt megütő énekeseket,és csak ők mehetnek be a castingra! szóval nem lesznek ebben a műsorban gyökér feltünési viszketegséges emeberek..csak tehetségek! ez a műsor inkább "énekes börze"...
És megkívánja a szakmai profizmust a mentoroktól,ezért kell ákos vagy egy hozzá hasonló kaliberű művész,aki tényleg a tehetséget keresi! amúgy egyet kell hogy értsek ákossla a tehetségkutatókat illetően! de ha mo ezt jól csinálja akkor igazán színvonalas lesz a voice hazánkban is....elég ciki lenne ha pont a magyarországi színvonal lenne alacsony a többi országéhoz képest....
Mercy Lisa
2012. június 26. 14:22
Ákos kiváló zenész, de szerintem a mentorkodásra nem biztos hogy megfelelő lenne... Bár ki tudja...
2012. június 26. 14:38
Bízom benne, hogy nem vállalja el, hisz sem az RTL, sem a Tv2 (és főleg ez utóbbi) nem a tehetségek felfedezését tűzte ki célul maga elé ezekkel a tehetségkutatókkal. Ráadásul ismerve a magyar kereskedelmi csatornákat, biztos vagyok benne, hogy ezt a műsort is elszúrnák, pedig mind az amerikai, mind a mexikói változat elég színvonalasra sikerült. Az viszont dicséretes, hogy ezúttal tényleg egy igazi ZENÉSZT kértek fel mentornak és nem egy a konkurenstől átcsábított elhasznált celebet, aki hajdanán még elszórakoztatta a népet a Dáridóban, de ma már csak a hülyeségeivel kerül be a tévébe.
2012. június 26. 15:01
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Szeretem Ákost, de szerintem nem lenne jó, ha elvállalná, de azért kíváncsi lennék rá, hogy milyen lenne ítészként. De ő legalább tudná, hogy mit beszél. Inkább majd sztárfellépőként lépjen fel (akár többször is).
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.