Starity

11 évesen piercingje van Willow Smithnek

24 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 26. 06:59 #121
zsozso99
zsozso99

StátuszMCR forever
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 933
Csatolások: 0
Azonosító: 176874
Elkényeztetett kiscsaj! Minek ilyen hülyeséget?
1 felhasználónak tetszik: Andro
2012. június 26. 07:22 #122
- törölt felhasználó -    
Jézusom mekkora nyelvpiercing ez már sok az a csúnya rövid haj is úgy néz ki mint egy fiú.
Eza a gyerek el van kényeztetve igazad van zsozso99.
Sztem nem ilyenektől lesz menő az ember ha: tetoválásokat varatt, piercingeket hord, leborotválja a haját. Ezek olyan ronda dolgok.
Kiskoromba azt a hülyeséget mondtam, hogy had legyen pircingem mert akkor jött be a divatba és tetszett. Apu azt mondta, hogyha rakatok fel kitépi tök mindegy milyen testrészen van.
Már örülök neki, hogy nem csinltattam egy fél éven belül rá is untam.
2012. június 26. 07:26 #123
nora rose
nora rose
GŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o.

StátuszNope.
Hozzászólás: 1574
Csatolások: 25
Azonosító: 137667
Egèszségére..., de azert szerintem itt nem csak a szülő a hibás, mert lehetne annyi esze a csajnok, hogy 11 évesen nem szuratja át a bőrét ---> nem megy bele. pardon.gif
2012. június 26. 07:29 #124
DirtyDiana90
DirtyDiana90
visszatérő vendég
Hozzászólás: 144
Azonosító: 131054
22 éves vagyok és speciel én még simán játszottam 13évesen, de ez kit érdekel (?) :DDD Hosszú gyerekkorom volt, amit nem bánok. Későn érő típus voltam és kész, de így volt jó és szép. 16 évesen lett meg az első piercingem, most van összesem 3: köldök, orr, szemöldök. Van 3 tetkóm is, imádom őket, és szeretnék még 1-2-őt. 11 évesen megmondanám a lányomnak, hogy hova rakasson piercinget! Ja, sehova. 11 évesen még játsszon a gyerek és ne azon törje a fejét, hogy hol legyen piercingje, milyen legyen a műkörme stb. A 13 éves unokatesóm is simán játszik még, aranyos, okos csajszi, ő mesélte, hogy ezért többen cikizték őt, meg a barátnőjét. Én meg mondtam neki, hogy ne is foglalkozz velük, mert te csinálod jól, élvezd a gyerekkorod amíg csak lehet. A saját gyerekeimet is így nevelném az biztos. Nyilván nem álszenteskednék a piercingekkel és tetkókkal, lévén, hogy magam is szeretem őket, de előbb nem engedném meg nekik, mint ahogy én csináltattam őket.
2 felhasználónak tetszik: Andro, Porcicca
2012. június 26. 07:29 #125
zitta a gizi
zitta a gizi
új tag
Hozzászólás: 35
Azonosító: 140430
o.o undorító! és beteges
2012. június 26. 07:29 #126
- törölt felhasználó -    
nora rose teljesen egyetértek!
2012. június 26. 07:35 #127
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Én csak annyit mondok: Will Smith és drága felesége, gyereknevelésből egyes. wink.gif Plusz még hozzáfűzném, hogy már megint egy olyan cikket tettek fel, ami a Starity tagoknak a háromnegyedét nem érdekli, szóval ideje lenne már odafigyelni erre. biggrin.gif
Willow Smith meg ennyi idősen inkább üljön otthon és nézze a Tom és Jerry-t, ne pedig piercinget dugasson a nyelvébe, mert én 10-11-12 évesen még otthon ültem és meséket néztem, mert nem akartam még ilyenekkel foglalkozni és jééééééééé itt vagyok, semmi bajom, még mindig normális vagyok, nem utálnak, nem közösítenek ki. biggrin.gif Az apja inkább jobban odafigyelhetne rá, nem pedig hagyni, hogy a kislány minden megtehessen. biggrin.gif Ennek úgyis a gyerek issza meg a levét. Elkényeztetett kis p*csa, szálljon magába...
3 felhasználónak tetszik: Andro, kismano2, Porcicca
2012. június 26. 07:46 #128
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Büszkék lehetnek a szülők! 11 évesen én még Csacska Angyal lázban égtem. Mit gondoltam én piercingekre meg társaira. Egyre jobban korcsosodik el ez a világ. Mik lesznek majd még itt?!
2012. június 26. 07:47 #129
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Lizania @ 2012.06.26. 00:30)
Olyan jó kis kommentek vannak itt...Játszótér? Könyörgöm, én 8 évesen voltam utoljára játszótéren. Úgy utálom, ha valakit azért néznek le, mert a korához nem illő dolgokat csinál. Én már ovis koromban tudtam mi az a szex, 8 évesen meg az olyan dolgokat is, mint a szűzség, orgazmus és hasonlók. Csak, mert érdekelt. Azért a piercing nekem is túlzás, a tetkókkal együtt, de itt egyesek olyan hülyeségeket tudnak állítani, hogy felmegy az agyvizem. omg.gif

Játszótér...tudod, az a szép hely, ahol van HINTA, CSÚSZDA, LIBIKÓKA, HOMOKOZÓ... tudod, az a nagyon király hely, ahova még én is jártam 11 évesen, mert az, hogy jársz játszótérre, az a jó gyerekkorod része. Arról, hogy te 8 évesen miket tudtál, arról meg inkább no comment, én még 8 évesen azzal foglalkoztam, hogy vajon Tom a macska végre elkapja Jerry-t az egeret, nem pedig az érdekelt, hogy mi az orgazmus. Nézz le, de én megelégedtem azzal, hogy később mondták el, hogy mi fán terem a szex, az orgazmus, a szüzesség, az óvszer...stb. És még nem "lenézzük" Willow-t, hanem teljesen elborzadva reagálunk a gyönyörű húzásaira. rofl.gif De biztos rosszul tesszük, mert mi tudjuk rosszul, akik még 12-13 évesen is lementek játszótérre... think.gif think.gif Persze, hát mi vagyunk ezzel szánalmasak. mega_shok.gif mega_shok.gif tease.gif
2 felhasználónak tetszik: Andro, Black Hearth2
2012. június 26. 07:54 #130
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Eni96 @ 2012.06.26. 00:09)
nekem 13 évesen csinálták az orrpiercingemet...nagy cucc -.-" ugyanmár 11 évesen nem gondolod hogy van olyan aki babázik?! mindenki írja,hogy amikor ő ennyi idős volt még babázott meg stb. azt közbe lefogadom hogy a legtöbb ilyen kommentelő itt is meg facebookon is úgy beszél a való életben  mint egy csöves,3 normális magyar szót nem tud kinyögni..de nem emlékszik hogy ő is volt 11 éves..de most nagyon menő,hogy már 16 -.-" és attól mert valakinek van valahol egy gyöngy a testében nem lesz se több se kevesebb -.-"

Fogadj nyugodtan, de akkor máris vesztésre állsz, mert 11 évesen én kint szaladgáltam az utcán, mert kergetőztem és a játszótéren rúgdostam a labdát, nem pedig a gép előtt ültem. wink.gif Ha ezt, hogy "3 normális szót nem tud kinyögni" dolgot valamilyen nagymegmondásnak akartad szánni, akkor nem sikerült... én 15 vagyok, de nem akarok menő lenni, még annak se akarom magam érezni. smileeee.gif Igen nem lesz se több, se kevesebb valaki, ha egy gyöngy van a testében, csak ez a valaki egy 11 éves kölyök. Nem is kötelező Willow-nak babáznia, csak éppen tudja már, hogy ilyen korban mi az elfogadott. Majd ha netán abortusza lesz 13 évesen majd akkor is ennyire megvéded, hmmm? wink.gif
2012. június 26. 07:58 #131
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Edeee... @ 2012.06.25. 20:41)
Nem azért de még énis ismerek oylan 11-12 éveseket akiknek már most van nyelvpc-je , nekem si van igaz csak 16 évesen rakattam ... Ettől még nemlesz valakiből sorozatgyilkos ...

Hát én csak gratulálni tudok az olyanoknak, akik 11-12 évesen már pc-vel rendelkeznek. new_russian.gif new_russian.gif shout.gif shout.gif
2012. június 26. 08:10 #132
- törölt felhasználó -    
Szerintem ez teljes mértékben a szülők hibája, mert ha valaki odafigyel a gyerekére akkor ez nem történik meg.. Már a haj festésnél elég messzire ment, szerintem igaza van az egyik előttem hozzászólónak, mire 13-lesz várhatjuk az abortuszt...
2012. június 26. 08:16 #133
- törölt felhasználó -    
ez tényleg a szülők hibája...de a lány se lehet vmi normális,ha 11 évesen ilyeneket akar
2012. június 26. 08:21 #134
- törölt felhasználó -    
Hát megbocsássatok ebből lehet látni hogy nagyon el van szállva magától és el is van kényesztetve. Attól hogy híres szerintem ne tegye meg azt aki ugyan azt 18 évesen csinálja meg!Ezt ha úgy nézem hogy egy sima, nem híres 11 éves kislány csinálja akkor azt mondom,hogy ez hülye,buta,elkényesztetett kislurkó aki semmit sem tud az életről és így nem is fog tudni! Lehet hogy mások ezt nagyon menőnek találják de én nem. Már az is botrány volt hogy kopaszra levágatta a haját! Hát normális az ilyen? Kérdezem, hogy egy 11 éves lány ha ilyet tenne és mondjuk az a lány a te lányod lenne, nem háborodnál fel?! Ez egy nagy baromság volt Willow-tól! Azt sem értem hogy a szülei hogy engedik meg neki! Komolyan! És bocsánat a rajongóktól de nekem most erről ez a véleményem! smileeee.gif
2012. június 26. 08:29 #135
Reb_
Reb_

Státusz#thatPower
Hozzászólás: 667
Csatolások: 373
Azonosító: 176380
domcsicsi97 rohadtul egyetértek.!!
2012. június 26. 08:35 #136
Nataa 12
Nataa 12
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Hozzászólás: 1050
Azonosító: 159529
Ez a kiscsaj nem normális! Bár erre ezelőtt is rájöttünk,a papagáj színes hajáról. Ilyet,hogy engedhetnek meg a szülők neki?? Tesóm 18 éves és anyu még így sem engedte meg neki!! Nagyon felelőtlenek Willow szülei. Pedig az elején milyen ranyos kiscsaj volt,most meg mi lett belőle? Egy elcseszett gyerek (Már bocs a szóhasználatért) Egyáltalán egy ennyi idős gyereknek,hogy fordul meg egy ilyen a fejében?
Nem értem ezt a csajt,meg a szüleiket sem.
2012. június 26. 08:46 #137
- törölt felhasználó -    
Még mindig nem értem, miért van itt mindenki annyira felháborodva. A piercing mű, de ha nem az lenne, akkor is, kit érdekel? Oké, 11 éves és piercinget csináltat, jaj hogy el van kanászodva, meg hogy ilyet megengednek neki a szülei, és ~tuti~ megbánja majd és akkor mivan? Kiveszi, beforr, nyoma sem marad. Nabumm.
1 felhasználónak tetszik: Amber Angel
2012. június 26. 08:48 #138
bubo85
bubo85
<3
Hozzászólás: 2413
Azonosító: 60728
A szülei sem normálisak!!!
2012. június 26. 08:53 #139
kismano2
kismano2
otaku

Státusztoo much anime, not enough time :c ♥
Hozzászólás: 2054
Csatolások: 396
Azonosító: 156859
Idézet (Kazuo @ 2012.06.26. 07:35)
Én csak annyit mondok: Will Smith és drága felesége, gyereknevelésből egyes. wink.gif Plusz még hozzáfűzném, hogy már megint egy olyan cikket tettek fel, ami a Starity tagoknak a háromnegyedét nem érdekli, szóval ideje lenne már odafigyelni erre. biggrin.gif
Willow Smith meg ennyi idősen inkább üljön otthon és nézze a Tom és Jerry-t, ne pedig piercinget dugasson a nyelvébe, mert én 10-11-12 évesen még otthon ültem és meséket néztem, mert nem akartam még ilyenekkel foglalkozni és jééééééééé itt vagyok, semmi bajom, még mindig normális vagyok, nem utálnak, nem közösítenek ki. biggrin.gif Az apja inkább jobban odafigyelhetne rá, nem pedig hagyni, hogy a kislány minden megtehessen. biggrin.gif Ennek úgyis a gyerek issza meg a levét. Elkényeztetett kis p*csa, szálljon magába...

Fantasztikusan fogalmaztad meg. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Andro, Porcicca
2012. június 26. 08:54 #140
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Én ezen nem igazán háborodok fel, de az tény, hogy nagyon undorodom a nyelvpiercingtől dry.gif
Az egyik barátnőmnek is van, és hát nem túl szívderítő látvány pardon.gif
24 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok