11 évesen piercingje van Willow Smithnek
2012. június 25. 23:56
|
|
macskahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 167053 offline
|
a cikkíró odáig nemjutott, hogy a piercing kamu?
http://vidget.hu/zene-sztarok/beszamolo/1212-a-kicsi-lany-es-a-nagy-piercing-esete.html
2012. június 25. 23:58
|
|
piamiaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 178301 offline
|
Hogy néz már ki?! Pedig olyan aranyos kislány volt, most meg úgy néz ki, mit valami transzfesztita..ez a rövid haj...borzasztó!
11 évesen mégjavában barbie-nia kellene nem pedig piercingeket rakatni..a kövi a sarok!
11 évesen mégjavában barbie-nia kellene nem pedig piercingeket rakatni..a kövi a sarok!
2012. június 25. 23:59
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
ezen én már meg se lepődők..
2012. június 26. 00:09
nekem 13 évesen csinálták az orrpiercingemet...nagy cucc -.-" ugyanmár 11 évesen nem gondolod hogy van olyan aki babázik?! mindenki írja,hogy amikor ő ennyi idős volt még babázott meg stb. azt közbe lefogadom hogy a legtöbb ilyen kommentelő itt is meg facebookon is úgy beszél a való életben mint egy csöves,3 normális magyar szót nem tud kinyögni..de nem emlékszik hogy ő is volt 11 éves..de most nagyon menő,hogy már 16 -.-" és attól mert valakinek van valahol egy gyöngy a testében nem lesz se több se kevesebb -.-"
2012. június 26. 00:30
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Olyan jó kis kommentek vannak itt...Játszótér? Könyörgöm, én 8 évesen voltam utoljára játszótéren. Úgy utálom, ha valakit azért néznek le, mert a korához nem illő dolgokat csinál. Én már ovis koromban tudtam mi az a szex, 8 évesen meg az olyan dolgokat is, mint a szűzség, orgazmus és hasonlók. Csak, mert érdekelt. Azért a piercing nekem is túlzás, a tetkókkal együtt, de itt egyesek olyan hülyeségeket tudnak állítani, hogy felmegy az agyvizem.
2012. június 26. 00:42
Idézet (Eni96 @ 2012.06.26. 00:09)
nekem 13 évesen csinálták az orrpiercingemet...nagy cucc -.-" ugyanmár 11 évesen nem gondolod hogy van olyan aki babázik?! mindenki írja,hogy amikor ő ennyi idős volt még babázott meg stb. azt közbe lefogadom hogy a legtöbb ilyen kommentelő itt is meg facebookon is úgy beszél a való életben mint egy csöves,3 normális magyar szót nem tud kinyögni..de nem emlékszik hogy ő is volt 11 éves..de most nagyon menő,hogy már 16 -.-" és attól mert valakinek van valahol egy gyöngy a testében nem lesz se több se kevesebb -.-"
igen persze jövő ilyenkor pedig majd a második abortuszáról fogok olvasni és szerinted az teljesen normális lesz 12 évesen
2012. június 26. 00:47
Ha nekem lányom lenne és ezt csinálná...inkább nem is folytatom. Hogy engedhetik ezt meg? És még csak 11 éves...én max. 15 éveseken látok, nem kis pisiseken. Felháborító...
2012. június 26. 00:56
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
OMG!!!!12 évesen???ez azért durvaa!!nem randizhat,de lehet nyelv pirszingje?? o.O
2012. június 26. 00:59
Istenem emberek, nyugalom. Annyira látszik rajta hogy mágneses, hogy az már nevetséges. Engem pont nem érdekel mikor csináltat pc-t, de 11 évesen ne egy kamu nyelvpiercinggel nagyozzon már, így csak magát égeti le.
2012. június 26. 01:09
Nem mintha a képen szereplő másik lány túl értelmesnek nézne ki. Igazából szerintem a hajváltozásai nem is olyan nagy dolgok hiszen haj visszanő. De egy 11 éves lánynak piercingje van.. Nem tudom én 100%, hogy nem engedném a gyerekemnek.
2012. június 26. 06:52
Idézet (Eni96 @ 2012.06.26. 00:09)
Mikor én 11 voltam, nemhogy fészbúk, de még internet sem volt. Mégis jól megvoltam, és mindig is szépen beszéltem magyarul. És igen, 11 évesen még babáztam, meg jártam játszótérre - igaz az öcsémmel, aki akkor volt 1 éves -, és? Nem hinném, hogy kevesebb lennék attól, mert volt gyerekkorom, és nem káromkodtam, nem volt piercingem, tetkóm, hatféle színű hajam. A gyerekkor nagyon hamar elmúlik, és addig kell szerintem élvezni, amíg lehet. Mert aztán jön a szörnyű felnőttkor.
Mellesleg, ha nekem 13 évesen piercingem lett volna, anyám akkora pofont adott volna, hogy a fal adja a másikat.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: