11 évesen piercingje van Willow Smithnek
2012. július 03. 20:06
|
|
psawyer3823új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 158380 offline
|
áhh szerintem nem igazi...valami kaviccsal feszít csak..
2012. július 03. 20:12
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
nem a gyerek rontja el magát mert az ilyen 11 évesek amit csak meglátnak azt akarják itt a szülő a hibás hogy miért engedi neki...de érdekes pasizást majd-majd de hogy a lány egy nagy r*banc legyen azt már engedi..hát azért
2012. július 04. 11:52
|
|
DaniellaaLady08új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 168211 offline
|
szép mondhatom:S 20 évessen a Pcihiátrián fog kikötni mint a többi;)
2012. július 06. 17:07
ezt azért nem kellett volna a szülőknek megengedniük...
2012. július 24. 20:20
|
|
acdcgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 181382 offline
|
Elegem van belőle.Igaz nem sok hír hallani róla de azon a páron is ki lehet akadni!!! qvára nem értem minek kell egyéltalán 1 11évess lánynak hajfestést stb. megengedni!!! a piercing mondjuk szerintem se igazi!
2012. július 25. 01:52
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
Most komolyan egy piercingen akadtok itt ki ennyire?
Hát nem tudom ha nekem lányom lenne inkább legyen ilyen szar a szájában amit akármikor ki lehet majd venni a haja is visszanő a színe is normális lesz újra de ha pasizna akkor tudjuk hogy azt már nem kapja vissza amit ott elveszthet. Ezek mind visszafordítható dolgok ezért sem aggódik emiatt Will, gondolom. Amúgy meg itt mindenki úgy csinál mintha valami szent leányzó lenne mikor ma már minden 2. kis picsának van ilyen szarja meg festik a hajuk meg úgy öltözködnek mint a ribancok. Ez még messze nem túlzás. Persze értelme az nincs ennek se de inkább ez mint hogy 13 évesen teherbe essen. Az meg hogy 40 évesen pasizhat csak hát nem tudom. Itt sztem senki se érti a poént. Minden apa ezt mondja. Ez annyit tesz hogy elhúzzák a dolgot ameddig csak tudják. Ami nagyon helyes elnézve a mai tini picsákat akik Bieber-re meg SP-re meg faszom tudja milyen nyálgép nyomorék homokos tini csókákra nyáladzanak.
2012. július 28. 17:45
Gusztustalan-.-
11 éves?
Gratulálok neki is és a szüleinek is !
11 éves?
Gratulálok neki is és a szüleinek is !
2012. augusztus 04. 12:15
fúú annyira gusztustalanok az emberek -.-'
komolyan mondom egy csomó magyar azon akad ki hogy fake piercingje van?
szánalmasok vagytok
komolyan mondom egy csomó magyar azon akad ki hogy fake piercingje van?
szánalmasok vagytok
2012. augusztus 07. 21:37
Ez egy genetikai ....! Már elnézést a kifejezésért de 11 évesen nekem nem a piercingeken járt az eszem hanem a játszótéren játszottam a barátaimmal! -.- TeenGirls? Egy aranyan fénylő tic-tac?xD
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: