11 évesen piercingje van Willow Smithnek
2012. június 26. 22:28
Na ne!Ennyire felelőtlen szülőket!Én ha mondanák sem csináltatnék pircinget 11 évesen most.
2012. június 26. 22:35
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
11 évesen?
mondjuk,én később sem engedném a gyerekemnek,h csináltasson. a szülei szerintem így próbálják kárpótolni a gyerekeket,hogy "ugyan egy rohadt percet nem töltök el veled,mert annyi dolgom van,de azért bármi ajándékot kérhetsz(azon kívül,hogy veled vagyunk)..." a legrosszabb nevelési módszer. a szeretetet nem lehet mással pótolni.
2012. június 26. 23:23
|
|
RezsoAgikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 164769 offline
|
most komolyan mit vártatok?xd
2012. június 27. 08:42
Sajnálom szegény csajt, hogy csak ennyi ésszel áldotta meg a jóisten. Legalább röhöghetünk majd egy jó azon, hogy hogyan fog kinézni 10 év múlva.
2012. június 27. 09:57
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Ez egy nagy undoritoság fujjj .. Sajálom a lányt hogy nincs esze hogy ott hagya
2012. június 27. 10:22
Figyu, most sokan támadjátok Willow-t, hogy csak ennyi esze van stb. De azért abba gondoljatok bele: nemcsak a szülei tehetnek erről,hanem a kislány ügynöke, stylist-ja, és azok az emberek, akik neki dolgoznak. Mert lehet, hogy Willow nem lenne ilyen őrült, csak a menedzsment-jének tagjai próbálnak egy olyan imidzs-et ráerőltetni, ami baromira nem az ő stílusa.Elismerem, hogy van olyan ruhája, ami tetszik, de a piercing már csak hab a tortán. És amikor majd az ügynöke rájön, hogy ez így egy határ sz... , akkor majd mi lesz?
"Bocsi, de ez mégsem áll jól neked,inkább szedesd ki a piercing-et és a többi,és a többi, és a többi.Ennyi a véleményem.És jegyezzétek meg, itt nem bizti, hogy Willow a rossz, hanem az őt körülvevő emberek!
"Bocsi, de ez mégsem áll jól neked,inkább szedesd ki a piercing-et és a többi,és a többi, és a többi.Ennyi a véleményem.És jegyezzétek meg, itt nem bizti, hogy Willow a rossz, hanem az őt körülvevő emberek!
2012. június 27. 10:23
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Azt hittem h a bal oldali Willow xddd úgy néz ki mint egy kisfiú...azt csinál amit akar,elég hü**e,de ha neki ez tetszik...majd megbánja,és nézheti h hogy néz ki..gáz -.- főleg 11 évesen..
2012. június 27. 10:29
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
csak kicsit cseszte el magát így ennyi idősen..
2012. június 27. 10:38
Ezt mért kellett? (^^^) : Tiszta olyan mint egy fiú!
2012. június 27. 11:16
Szerintem nagyon zavarja ez az egész helyzet. nem tudom soha nem volt a kedvencem azt elismerem. Kettő év van köztünk ha jól számoltam, és nekem még az eszemben sem volt, hogy ilyet tegyek magammal. Úgy gondolom, hogy ezzel csak a figyelmet szeretné magára hívni, hogy nem legyen olyan uncsi gyereksztár már. No, habár itt tartunk a szülei is milyen szülők, hogy ha hagyják ezt a 12 éves lányuknak, hiába az egyik legismertebb színész a két szülője szerintem ezt akkor sem tehetik meg. Olvastam néhány előttem lévő hozzászólást, hogy ez nem az ő hibája és a szülei hanem a stylistjáé meg még a nem tudom kié. Lassan már azt is lehetne mondani, hogy a rajongói miatt csinálta ezt magával. Azt sem értem, hogy hogy jön ide a stylist is? - ehhez szerintem semmi köze, de én ezt más szemmel nézem. A következő mi lesz majd egy tetoválást varrat a hátára? - habár elképzelem a kis csajról.
2012. június 27. 13:16
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
ahjj..ebbe mi a nagy cucc bmeg...más sztároknak már hamarabb is volt :/
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: