11 évesen piercingje van Willow Smithnek
2012. június 26. 13:25
kár. pedig aranyos kiscsaj lehetne.
túl hamar csináltatta. ha 15 éves lenne akkor oké, de még csak 11! Ha így folytatja, 20 éves korára kihull a haja, és egy aszott nyanyaként fog kinézni... Egy kérdés. Hol van ilyenkor apuci és anyuci???
2012. június 26. 13:27
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Először is ezt nagy általánosságban mondtam,amit magadra vettél. Én sem ülök a gép előtt egész nap,csak kb egy órát,amíg skype-ozom a barátnőmmel,aki Portugáliában él wink.gif és utána feljövök starityra..azon kívül úszni járok,lovagolni járok,futni járok,biciklizek,edzőterembe járok,a kutyáimmal mindennap sétálni..szóval nem vagyok kocka..
amúgy nem "nagy megmondásnak" szántam,hanem ha van facebook fiókod és szoktad lájkolni az idézetes oldalakat,láthatod,hogy vad idegen 12-16 évesek elküldik egymást a tudjuk hova..én erről beszéltem.
amúgy ha ez lesz nem fogom megvédeni...de egy abortusz és egy piercing nagyon külön dolog..egy ékszertől még senki nem lett terhes wink.gif különben ha ilyen hülyeséget csinálna,hogy 13 évesen lefekszik valakivel az már az ő baja..egy leendő gyerekért felelősséget vállal még akkor is ha a hasában van,mert ő dönti el mit kezd vele...de egy piercingért nem kell,az nem élőlény wink.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/28735-11-evesen-piercingje-van-willow-smithnek/#ixzz1ytigGlG5
Hagyjuk, foglalj helyet, egyes...
amúgy nem "nagy megmondásnak" szántam,hanem ha van facebook fiókod és szoktad lájkolni az idézetes oldalakat,láthatod,hogy vad idegen 12-16 évesek elküldik egymást a tudjuk hova..én erről beszéltem.
amúgy ha ez lesz nem fogom megvédeni...de egy abortusz és egy piercing nagyon külön dolog..egy ékszertől még senki nem lett terhes wink.gif különben ha ilyen hülyeséget csinálna,hogy 13 évesen lefekszik valakivel az már az ő baja..egy leendő gyerekért felelősséget vállal még akkor is ha a hasában van,mert ő dönti el mit kezd vele...de egy piercingért nem kell,az nem élőlény wink.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/28735-11-evesen-piercingje-van-willow-smithnek/#ixzz1ytigGlG5
Hagyjuk, foglalj helyet, egyes...
2012. június 26. 14:24
|
|
monalisa1998monaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 162289 offline
|
Egyetértek hannapanna12.
2012. június 26. 14:33
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
csak sajnálni tudom ezt a csajt. komolyan. más 11 éves boldog szaladgál a játszótéren, ez meg már a vörösszőnyegen pózol, és közösségikre tölt fel képeket tölt fel magáról.én szaros 11 évesként undorodtam az ilyenektől nemhogy magamnak akarjak...-.-"
2012. június 26. 14:46
Én nem a hülyeségeiért szeretem Willow Smitht hanem csak a zenéjét.Ezért nem ő a példaképem.Ez egyáltalán hogy jutott eszébe hogy a szájába rakat piercinget? Jó nem az én dolgom de így hogy lehet enni? -.-"
2012. június 26. 15:09
Idézet (zombeeStar @ 2012.06.26. 11:58)
nem igaz,hogy nem marad nyoma
egy bizonyos idő után nem forr össze az ékszer helye
és én azt nem értem..hogy mit nem értesz azon,hogy ezzel a gyerekkel komoly problémák vannak...kamu ékszer uramatyám 11évesen nem hogy az igazi a kamu se jutott volna eszembe és azt hiszem ezzel vannak még páran. és egyébként ha willowból indulunk ki aki azért csinál ilyeneket,hogy nagynak tűnjön...szerinted kivenné ..francokat.. ,,hiszen olyan menő,, 
Igazad van, előfordul hogy a helye nem mindig forr be, de a nyelv pc általában nyom nélkül begyógyul, az arc többi részén találhatő piercingekből pedig csupán egy apró heg marad amit egy csipetnyi alapozóval simán el lehet tüntetni.
2012. június 26. 15:22
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Kis sz@ros -.-''
2012. június 26. 15:24
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
És azt hiszi,hogy így menő...
Nincs igaza
2012. június 26. 15:33
|
|
Annuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 158 Csatolások: 1 Azonosító: 151137 offline
|
Hát ocsmány ez egy 11 évesen!Nekem felnötteken sem tetszik de egy még szinte kis gyereken!!!!! Nem értem , hogy a szülei miért engedik meg!!!Az enyém egynesen leharapná a fejemet pedig én jóval idősebb vagyok!!!!!!
2012. június 26. 15:35
Elég gáz, hogy valakinek a szülei 11 évesen engednek piercineget. Inkább a külsejébel törődjön, hogy úgy nézzen ki, mint egy lány, sokak még azt sem tudják eldönteni, hogy melyik nemhez tartozik.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: