11 évesen piercingje van Willow Smithnek
2012. június 26. 10:53
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Undorító ez a kis csaj. Nem értem miért engednek rá ennyire. Nem azzal van gond, hogy csináltatott, de miért nem tudott várni. Bár ahogy már előttem is írják, ez a mai világban sajnos nem meglepő. :S
2012. június 26. 10:55
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem tudom Amerikában mi lehet a helyzet,de biztos igen nagy lehet a szigor,ha már egy 11 éves lány is átszúrathatja a nyelvét...de lehet velem van a baj és én élek barlangban.
semmi bajom sincs azzal,ha valaki piercinget hord,mert az ő teste,azt csinál vele amit akar.de ennyi idősen,akármennyire is vadak még hozzám képest is a 10 éves korosztálybeliek,szerintem ez már sok.ennél már csak az lepett meg mégjobban,hogy a szülei engedték...
semmi bajom sincs azzal,ha valaki piercinget hord,mert az ő teste,azt csinál vele amit akar.de ennyi idősen,akármennyire is vadak még hozzám képest is a 10 éves korosztálybeliek,szerintem ez már sok.ennél már csak az lepett meg mégjobban,hogy a szülei engedték...
2012. június 26. 10:56
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
ez nem normális dolog -.- a mai világban tényleg lehetetlen gyereknek maradni! ilyenkor még annyi olyan jó dolgot csinálhatna, ami után jó emlékei maradnak. már az is hülyeség volt, hogy mindenféle fazonú fruzirái voltak, különböző színekben, most meg ez! elvileg énekes, hát ne fiata botrány gyerekhős legyen! úgy látszik, nem tudja magára hogy felhívni a figyelmet... felnőni meg még ráér, ezzel nem nyer pár évet. a menedzserre nem kéne hallgatni, a szülőknek meg tudni kéne nemet mondani a gyereküknek! <.<
2012. június 26. 11:04
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
hát egészségére így csak rondítja magát bár már így sem valami csodás xD :tongue:
2012. június 26. 11:24
Egyszerűen nem tudom felfogni hogy miért engednek meg minden hülyeséget ennek a lánynak.
2012. június 26. 11:24
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
1. szerintem nem igazi a nyelv piercingje, mivel még első piercingnek is túl nagy a golyó, viszont a szárnak a kezdetleges időben hosszúnak kell lennie a a nyelv dagadása miatt, így elállna a nyelvétől a golyó. Emellett akinek fogszabályozója van, plusz még ilyen fiatal, nem szokták engedni sehol sem.
2. a mellette lévő kislányon is egyértelműen látszik hogy nem igazi ami az állán van, max ilyen ragasztós.
3. az apjából kiindulva, aki múltkor azon kicsapta a hisztit hogy mikor lehet barátja a lánynak, nem hiszem hogy ezt engedné neki, habár.. a haját is letolta nullással.
összességében k*rvára hidegen hagy, és remélem hogy 18 éves korára már egy kis kiélt ribi lesz belőle.
2. a mellette lévő kislányon is egyértelműen látszik hogy nem igazi ami az állán van, max ilyen ragasztós.
3. az apjából kiindulva, aki múltkor azon kicsapta a hisztit hogy mikor lehet barátja a lánynak, nem hiszem hogy ezt engedné neki, habár.. a haját is letolta nullással.
összességében k*rvára hidegen hagy, és remélem hogy 18 éves korára már egy kis kiélt ribi lesz belőle.
2012. június 26. 11:26
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Gondoltam,hogy ilyen lesz.
2012. június 26. 11:33
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
irigylem...-.-"xdxd
2012. június 26. 11:51
18 éves korára ki fog égni. 11 évesen bőven nem ezt kéne csinálnia.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: