Az idei Sziget egyik sztárfellépője, a Placebo fel lett jelentve az 1996-os lemezborítójuk miatt. A feljelentő fél pedig nem más, mint a borítón szereplő fiú.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beperelték a Placebót
2012. június 25. 18:38
2012. június 25. 18:40
Sokra megy a perrel, mivel nem véletlen paparazzifotóról van szó..
2012. június 25. 18:45
Idézet (Courtneyy @ 2012.06.25. 18:40)
Sokra megy a perrel, mivel nem véletlen paparazzifotóról van szó..
Egyrészt.
Másrészt viszont valószínűleg nem véletlenül került a borítóra, szerintem volt szerződése, így sokra megy a perrel, ha anno a szülei vagy valakije aláírta a szükséges papírokat. Nem vagyok jogász, nem értek az ilyenekhez, de szerintem esélyes sincs megnyerni ezt a pert, csak elcseszi a maradék pénzét...
2012. június 25. 18:50
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Mikor megláttam a címet, csak néztem, hogy mi a... áh, nemkáromkodok... Ez szánalmas a srác részéről...
1; Annak ellenére, hogy csak tizenkét éves volt, Ő maga döntötte el, hogy elvállalja-e, nem lökdöste a kamera elé a Placebo és fenyegette, erőszakolta rá.
2; Biztos, hogy megkapta az érte járó pénzt, perelni esetleg akkor lehetne, ha átverték volna. Mondjuk így tizenhat év elteltével már az is érdekesen jönne ki...
3; Ha a válság miatt olyan rosszul áll, ne perelgessen, hanem spóroljon...
1; Annak ellenére, hogy csak tizenkét éves volt, Ő maga döntötte el, hogy elvállalja-e, nem lökdöste a kamera elé a Placebo és fenyegette, erőszakolta rá.
2; Biztos, hogy megkapta az érte járó pénzt, perelni esetleg akkor lehetne, ha átverték volna. Mondjuk így tizenhat év elteltével már az is érdekesen jönne ki...
3; Ha a válság miatt olyan rosszul áll, ne perelgessen, hanem spóroljon...
2012. június 25. 18:52
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Csak én nem értem miért utálták ki azért,hogy szerepelt egy borítón?
2012. június 25. 19:08
kényszerítették hogy a borítón szerepeljen vagy mi? hogy jelentheti fel ezért őket? ez így komolytalan... nem értem
2012. június 25. 19:20
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Erre inkább nem mondok semmit..
2012. június 25. 19:21
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
OceanSoul Én sem ...
2012. június 25. 20:20
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Nem teljesen komplett a pasas, ha ennyi idő után, ráadásul a maradék pénzéből beperli őket emiatt. Annyira azért nem csúfolhatták emiatt. Ha én lennék egy ilyen lemezborító elején ilyen képpel, inkább röhögnének rajta, de én is azt tenném, nem pedig sírva futnék másik iskolába. 
Biztos, hogy a szülei és ő is beleegyezett annak idején abba, hogy szerepel a borítón, úgyhogy szerintem egyáltalán nem jogos az, hogy most perli a bandát...
Biztos, hogy a szülei és ő is beleegyezett annak idején abba, hogy szerepel a borítón, úgyhogy szerintem egyáltalán nem jogos az, hogy most perli a bandát...
2012. június 25. 20:36
|
|
berniniciJustMe |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 1290 Csatolások: 24 Azonosító: 154346 offline
|
Gondolom 12 évesen, egy debütáló albumon nem ő akart rajta lenni. Inkább akkor a szüleit hibáztathatná és ne a Placebo-t. Nem hiszem, hogy 12 évesen ő találta ki, hogy márpedig rajta lesz egy borítón. Gondolom szülei kaptak az ajánlaton, kisgyerekként meg mondta, hogy miért ne. Szóval itt nem az együttes a hibás, hanem inkább a szülők, akik pénzt szereztek a gyerek által.
2012. június 25. 20:36
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Jah.. 1996 óta csak most?
2012. június 25. 20:48
A szüleit kéne perelnie, nem az együttest, ugyanis a szülei beleegyezése nélkül nem jöhetett volna létre... Nem hiszem, hogy az együttes tagjai fegyvert fogtak a fejükhöz, mert nekik pont ez a gyerek kellett, nem volt jó a másik akárhánymilliárd. Ez nevetséges... ha meg az ő javára dönt a bíróság, akkor csak gratulálni tudok, az emberi butaság határtalan...
Szánalmas, hogy némely ember hogy meg tudja magát alázni egy kis pluszpénzért...
Szánalmas, hogy némely ember hogy meg tudja magát alázni egy kis pluszpénzért...
2012. június 25. 20:55
Most komolyan mit gondol? Hogy meg fogja nyerni a pert? Ezért csak saját magát és a szüleit okolhatja, ez a banda aztán erről nem tehet. Így a maradék pénzét is kidobja az ablakon. Grat.
2012. június 25. 21:50
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ugyan már, először is a szüleit kéne nyakon vágni, hisz 12 évesen csak az ő beleegyezésükkel szerepelhetett a srác. Másrészt bár hatalmas tömegeket mozgat és mozgatott meg a Placebo(köztük engem is), azért elég megosztó banda ahhoz, hogy minden polcról ők köszönjenek vissza. Plusz, a srác se maradt 12 éves..tehát változott, ma már nem így nézhet ki. Ez kb olyan, mint amikor nemrégiben a Nirvana Nevermind című album borítóján lubickoló pár hónapos bébi jelenkori, felnőtt megfelelője állt elő hasonló baromsággal.
2012. június 25. 22:43
Semmire nem megy vele, és _ToTo_, ez meg a másik, igen...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: