Emma Watson rózsaszín kutyával nyomul
2012. június 25. 18:22
úristen.. szegény állat
ki lehet mosni, de akkor is... nem Emmáé.. akkor a gazdája a hülye
2012. június 25. 18:22
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
szegény kutyi
2012. június 25. 18:34
|
Namiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 138785 offline
|
Ne haragudjatok, de nem értem az olyan hozzászólásokat, hogy "nem vártam Emmától ilyet" meg az ehhez hasonlókat.
A cikkben le van írva, hogy a kutyus nem Emmáé, hanem egy barátjáé (tehát nem ő festette be!). Lehet, hogy neki sem tetszik az ötlet, de mivel nem az ő kutyája nem tud mit csinálni. Egyébként én is utálom ha befestik az állatokat, sajnálom a kutyát és remélem hogy a gazdija minél hamarabb rájön hogy máshogy is lehet kampányolni.
2012. június 25. 18:36
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
természetellenes... nem hiszem, hogy Emma valaha is befestetne egy szerencsétlen kiskutyát csak azért, mert neki úgy tetszene.
2012. június 25. 18:45
|
|
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline
|
Annyi esze van Emma "okos" barátjának,mint egy zokninak.Rózsaszínre festeni egy élő állatot?! Gratula neki. 
Semmi bajom a rózsaszínnel,de ez már felháborító,hogy ilyen színű állattal KAMPÁNYOL.Nem lennék szegény kis Picasso helyében! :/
Semmi bajom a rózsaszínnel,de ez már felháborító,hogy ilyen színű állattal KAMPÁNYOL.Nem lennék szegény kis Picasso helyében! :/
2012. június 25. 18:46
hát ez a kis arany pofa így is úgy cukin néz ki , fehér szőrrel tényleg szebb lenne , így befestve olyan mint ha plüss lenne XD , nekem is van kiskutyám de semmi pénzér nem festetném be a szőrét , viszont azzal ellenkezek , hogy ártana a kutyáknak , ez kb annyi mint , hogy az emberek befestik a hajukat
2012. június 25. 18:47
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Úgy sajnálom a befestett "áldozatokat"
Szegény kutya, ha tudna beszélni, azt mondaná: "Ne csináljatok belőlem bohócot
"
Am, egyszer nekem is volt egy Picasso nevű kutyám
Csak nagy testű volt
és nem festettem be
Am, egyszer nekem is volt egy Picasso nevű kutyám
2012. június 25. 18:48
|
|
zsazsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 66 Csatolások: 122 Azonosító: 156146 offline
|
Jaj de aranyos a kiskutya. De szerintem nem kellet volna rózsaszínre festeni a kutyust... Természetes színében is aranyos lett volna
.. De nekem mindegy. Ez az én véleményem.
2012. június 25. 18:52
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Véleményem szerint az, hogy valaki vattacukorszínűre festi a kutyája szőrét, nem teljesen normális. Az még a tűrőképességem határát súrolja, hogy divatba jött a rózsaszínre festett haj,de a rózsaszínre festett háziállat, már kicsit túlzás.
2012. június 25. 18:52
namii a barátnőd megöl valakit majd megkér téged hogy csinálj valamit a fegyverrel. jah hogy neked semmi közöd nincs a fegyverhez, de végül is akkor is bűnrészessé válsz. ha még ezek után sem érted, akkor sajnálom.
2012. június 25. 18:56
Ó, nagyon sajnálom szegény kiskutyát. Annyira rossz volt nézni a képet ... Látszik, hogy a kutya szomorú!
2012. június 25. 18:59
Mellesleg akik azzal jönnek hogy nem Emma kutyája és hogy nem olvastuk a cikkek azoknak ajánlom figyelmébe a következő sorokat:
"Emma a Twitteren elmagyarázta, hogy azért ilyen színű a kutyus, mert az ismerőse ezzel kampányol, hogy pénzt gyűjtsön a mellrák kutatásáért."
Nyilvánvaló, hogy Emma is tudott arról hogy be lesz festve a kutya és az is hogy ő lesz az, aki így magával hurcolja, mivel a barátné kötve hiszem hogy akkora hírnévnek örvendene mint maga Emma. Viszont ha ez nektek nem jött volna le akkor pont Ti küszködtök szövegértési problémákkal.
"Emma a Twitteren elmagyarázta, hogy azért ilyen színű a kutyus, mert az ismerőse ezzel kampányol, hogy pénzt gyűjtsön a mellrák kutatásáért."
Nyilvánvaló, hogy Emma is tudott arról hogy be lesz festve a kutya és az is hogy ő lesz az, aki így magával hurcolja, mivel a barátné kötve hiszem hogy akkora hírnévnek örvendene mint maga Emma. Viszont ha ez nektek nem jött volna le akkor pont Ti küszködtök szövegértési problémákkal.
2012. június 25. 19:00
hát nem tudom miért jó ez :S egy az h semmi értelme,a másik h nem is néz ki jól :/ miért nem jó olyan színnel a kutya,ahogy megszületett?? -.-'
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: