Ez tuti kamu!!!!
Megint 30 feletti nővel kavart Harry Styles?
2012. június 30. 11:16
Fújj. Undorító ez a Harold Styles. Amikor most ezt olvasom komolyan mondom hogy HÁNYINGEREM LETT! Szegény anyjának milyen lehet azt olvasni:
" Szenzációs hír. A 17 éves sztár Harry Stleys megint egy 15-16 évnél idősebb nővel kavar! A rádiós műsorvezető elmondása szerint:
- Harry nagyon jó az ágyban! Még soha sem volt ilyenben részem!"
Én az anyja helyében letagadnám hogy egyáltalán a fiam. Vagy hogy ismerem! Szegény fiúkat (a bandából) Meg így megszégyeníteni hogy egy ilyen undormány van velük nap mint nap!!
UNDORÍTÓ!! Ki kéne dobni a bandából!!
Sajnálom hogy amikor a sulim rendezett egy angliai utat akkor találkoztam vele. (Akkor még oda voltam érte!) ŐSZÍNTÉN MONDOM HOGY SZÉGYELLEM MAGAMAT EZÉRT!!!
" Szenzációs hír. A 17 éves sztár Harry Stleys megint egy 15-16 évnél idősebb nővel kavar! A rádiós műsorvezető elmondása szerint:
- Harry nagyon jó az ágyban! Még soha sem volt ilyenben részem!"
Én az anyja helyében letagadnám hogy egyáltalán a fiam. Vagy hogy ismerem! Szegény fiúkat (a bandából) Meg így megszégyeníteni hogy egy ilyen undormány van velük nap mint nap!!
Sajnálom hogy amikor a sulim rendezett egy angliai utat akkor találkoztam vele. (Akkor még oda voltam érte!) ŐSZÍNTÉN MONDOM HOGY SZÉGYELLEM MAGAMAT EZÉRT!!!
2012. június 30. 11:38
hmmmm...milyen érdekes hír...reméljük kamu az egész, sztem kacsa
2012. június 30. 11:41
Csak állhat valami a háttérben, ha ennyire keresi az idős nőket. Úgy tudom , hogy jó a viszonya az anyjával. Szóval ez kizárva. Ha neki így jó, bár szerintem is ez már túlzás.
2012. június 30. 12:42
|
|
harry styles fan 13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline
|
Zendaya2 ezt nem néztem volna ki belőled :S
2012. június 30. 12:43
annyira gáz, hogy ezek a buzik folynak minden csapból........ elegem van belőlük. tőlem a saját anyjával is kavarhat, az sem érdekel
2012. június 30. 14:42
|
|
Zóra97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 170986 offline
|
Zendaya2, azért, mert szereti az idősebb nőket nem undorító, van aki nem szereti a korabeli, nagy nálla fiatalabb lányokat. Egyébként nem értem milyen jogon mondod, azt, hogy undorító, amikor nem is az. Én inkább a nőre mondanám ezt és nem Harry-re, bár elismerem (ha tényleg igaz ez a hír) akkor ő is hülye volt, de ennyi és kész. Az anya pedig így is szereti, ahogyan az IGAZI rajongói is!
2012. június 30. 15:04
|
|
JNoémi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 130567 offline
|
ne csináljátok, hogy ti tényleg elhiszitek ezt?! Bakker... komolyan? THEY ARE NOT GAY!
2012. június 30. 15:34
|
|
twirlingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 230 Csatolások: 1 Azonosító: 172748 offline
|
Most komolyan Harryt mi vonze ezekben a nőkben ??? Ès a nők is gondolkodhatnának...Szeretem a 1D zenèjèt ezen semmi nem változtat de ezet akkor sem èrtem mikor biztos lenne egy kirban hozzáillő normális lány
2012. június 30. 16:01
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
én szeretem Harry-t de nem kéne mindig ilyen 30-asokkal .! amugy lehet ,hogy nem is igaz .
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: