Norbi eltökélt szándéka tőzsdére vinni a cégét, hogy újabb forrásokhoz jusson termékei fejlesztése érdekében. A pénzpiaci nyitás veszélyes is lehet, de Norbi, mint mindenhez, ehhez is pozitívan áll hozzá.
A teljes cikkhez kattints ide!
Norbi tőzsdére megy
2012. június 25. 11:02
Idézet
Schobert Norbert személye nagyon megosztó, de sikertörténete mindenképp példaként szolgálhat azok számára, akik hisznek magukban és hajlandóak kitartóan küzdeni céljaik elérése érdekében.
Ühüm. Magasról teszek Norbiékra, nekem ez az életvitel nem jön be hogy behülyítik a jónépet. Küzdök a céljaimért, kitartó is vagyok, de ezt nem más kárára teszem, ahogyan ők.
2012. június 25. 12:21
Rühellem Norbit és az egész pereputtyát! (ápdétestül)
2012. június 25. 12:24
"Schobert Norbert személye nagyon megosztó, de sikertörténete mindenképp példaként szolgálhat azok számára, akik hisznek magukban és hajlandóak kitartóan küzdeni céljaik elérése érdekében."
Én is kitartóan küzdők, csak én ezt mind munkával és nem úgy hogy ugrabugrálok. Odaállítanám tizenkét órára a szalag mellé, és megnézném hogy bírná az ápdétes kajáival.
Rühellem az egész familiát!!!
Én is kitartóan küzdők, csak én ezt mind munkával és nem úgy hogy ugrabugrálok. Odaállítanám tizenkét órára a szalag mellé, és megnézném hogy bírná az ápdétes kajáival.
2012. június 25. 12:43
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
Évike12
Egyet értek veled
Egyet értek veled
2012. június 25. 12:53
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Idézet
Évike12
addig jó míg nem tornázik.. és csalja ki az emberek pénzét.
addig jó míg nem tornázik.. és csalja ki az emberek pénzét.
Teljes mértékben egyetértek!!
2012. június 25. 14:18
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Adlak Évike12!
2012. június 25. 17:10
és amilyen szerencséje van, még a végén bejön neki az üzlet
... szánalmas, hogy azok az emberek akik becsületesen megdolgoznak a pénzért éheznek, ezeknek meg az a hobbijuk hogy egymást pucér s_ggét mutogatják a tévében.
2012. június 25. 18:16
justcreatestg norbi csak azért dobott fel réka pucér s_ggéről képeket mert pár nappal azelőtt rékucinak hosszú csend után sikerült felkavarnia az állóvizet awal hogy üldözőbe vette a fotóst aki lekapta hogy tilosban parkol
így a s_gges téma került előtérbe rékuci "ámokfutásával" szemben
2012. június 25. 19:21
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Hát ö tudja de remélem meg fontoja a döntését
2012. június 25. 19:42
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (EmilyTaylor @ 2012.06.25. 12:24)
"Schobert Norbert személye nagyon megosztó, de sikertörténete mindenképp példaként szolgálhat azok számára, akik hisznek magukban és hajlandóak kitartóan küzdeni céljaik elérése érdekében."
Rühellem az egész familiát!!!
Szerinted egy ilyen cég felépítésén nem kell dolgozni igaz? Mielőtt hülyeségeket írsz, tájékozódhatnál arról is, hogy a termékei miért jobbak, mint az olcsó cukrozott, tápanyagoktól mentes, üres kalóriákkal teli termékek, amelyekkel tömi az embereket az élelmiszeripar.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: