15 év után küldték el a sorozatszínészt!
2012. június 26. 11:48
Peti is kilép és még ő is. -.-"
a BéKát se nézem többet. -.-"
a BéKát se nézem többet. -.-"
2012. június 26. 16:02
Szmomorú, de előbb utóbb mindenkit lecserélnek, a sorozatok már csak ilyenek. Nem vagyok nagy Barátok Közt néző, de láttam már párszor és szerintem nagyon jó szinész. Az biztos, hogy akik nagy rajongók azoknak hiányozni fog, de elérte azt a szintet a sorozatban és a filmiparban egyaránt, hogy egy szép emlék maradjon meg benne a többit pedig elfelejtse.
2012. június 26. 20:53
|
|
angelika2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 178597 offline
|
oh ne már így nem lesz teljes ez a sorozat
2012. június 26. 21:34
|
|
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline
|
bár már nem nézem, régen lelkesen lestem az összes részt. Szerintem pont attól veszti el egy sorozat a hitelességét, hogy már nincs benne olyan szereplő, aki az eredeti gárdában is benne volt.
2012. június 27. 12:15
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
vegyék csak ki az összeset, nekem már olyan mindegy, kb. egy éve nem is nézem. Nem tudom, aki nézi, mi érdekeset talál még benne.. Attól nem lesz jó egy sorozat, hogy minden szereplőjét kicserélik, meg kiiktatják. Egy ilyen elhúzott sorozat meg már szerintem semmitől nem lesz jó.. Dehát, ők tudják..
2012. június 27. 13:00
|
|
miranda.cosgroveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 178585 offline
|
ne már, mindenki elmegy?
2012. június 27. 19:35
ő volt az egyik főszereplő, szőke zoli után, lassan befellegzik ennek a sorozatnak is....
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: