Dokumentum film készül a Spice Girlsről
2012. június 25. 06:36
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Igazából Nekem Emma és természetesen Mel C a kedvenceim a Spice Girlsből.
De a többiekkel sincs bajom. Victoriát viszont Én sem kifejezetten csípem.
Ahogy előttem is írták; a többiek jobban megérdemelnének jobb helyezést a Starity-n, mint Beckham asszonyság.
DE Én nem lepődök meg, hogy errefelé -ahol az első 50 helyezettet végig dizni palánták utalják-ráadásul még azok közül is a tehetségtelenek - az igazi tehetségeknek nem terem babér...
Ahogy előttem is írták; a többiek jobban megérdemelnének jobb helyezést a Starity-n, mint Beckham asszonyság.
DE Én nem lepődök meg, hogy errefelé -ahol az első 50 helyezettet végig dizni palánták utalják-ráadásul még azok közül is a tehetségtelenek - az igazi tehetségeknek nem terem babér...
2012. június 25. 09:11
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Biz tosan jó lesz.
2012. június 25. 10:01
Victoria bekattant.
Bár sosem volt százas a csaj, annyi biztos...
Szerintem alapból az ötlet jó lenne, feltéve persze ha Miss. Nemtudokmosolyogni is jóváhagyná.
Klassz banda volt a Spice girls, és ha csak azért nem engedélyezi, mert szégyelli magát, akkor sajnálom.
Szerintem alapból az ötlet jó lenne, feltéve persze ha Miss. Nemtudokmosolyogni is jóváhagyná.
2012. június 25. 10:37
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
szerintem ez a nő nem normális. Sose volt szimpatikus,egy kicsit sem.. Mosolyogni tényleg nem tud, de az éneklése sem dicséretre méltó.
Az meg,hogy velem ugyanazon néven osztozik, még rosszabb
D
Az meg,hogy velem ugyanazon néven osztozik, még rosszabb
2012. június 25. 12:04
bogiboszi, látszik hogy még fiatal vagy. victoria nem sok vizet zavart a spice girlsben, a számok 90-95%-ában még csak 5-10 másodperces szóló része sem volt, ő is tisztában van a saját "érdemeivel" nem hiába nem akaródzik neki ez a doksifilm (se)
az igazság az hogy tiszta szégyen a csaj
2012. június 25. 17:16
tök jó dolog,meg minden, de szerintem ezt nem most kellett volna elsütni, hanem a pár évvel ezelőtti újragondolásnál. látok benne potenciát hogy esetleg az azóta történteket is beleveszik a sztoriba, és hogy jobb lenne tőle a film, de félek hogy a felszínesség miatt csak kevés 'valódi érzelem' lesz abban a dokoumentumfilmben - már ha lesz film egyáltalán.
2012. június 25. 18:39
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
OceanSoul
bogiboszi, látszik hogy még fiatal vagy. victoria nem sok vizet zavart a spice girlsben, a számok 90-95%-ában még csak 5-10 másodperces szóló része sem volt, ő is tisztában van a saját "érdemeivel" nem hiába nem akaródzik neki ez a doksifilm (se)
Ez teljesen így van. Victoriát mintha csak odaállították volna a klipekbe tátogni
2012. június 25. 19:26
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: