Sztárok és előnytelen fotóik III.
2012. június 24. 15:43
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Ezek a képek most sokkoltak. xdd
2012. június 24. 15:46
kendráról,mindössze a fotó előnytelen...ő azért elég szép smink nélkül is! kimen már le se döbbentem.....amúgy bárkiről lehet rossz fotót készíteni!
2012. június 24. 15:51
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Heather tényleg nagyon szép smink nélül is. De többiek... Mondjuk még Kendra elmegy, mert ott sztem csak a fotó előnytelen..
láttam egy képet Nicki-ről, mikor fiatalabb volt és nem volt híres és nagyon nagyon gyönyörű volt. és kétlem h smink lett volna rajta, mert nagyon természetesen nézett ki.
Ilyenkor szebbnek érzem magam
láttam egy képet Nicki-ről, mikor fiatalabb volt és nem volt híres és nagyon nagyon gyönyörű volt. és kétlem h smink lett volna rajta, mert nagyon természetesen nézett ki.
Ilyenkor szebbnek érzem magam
2012. június 24. 16:50
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
úristen....mindjárt hányok.....
2012. június 24. 16:52
Fúú hát ezeken mind besírtam
Mindegyik legyen inkább sminkben amikor nyilvánosan mutatkozik
2012. június 24. 16:57
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Azért Heathernek elég szétbotoxolt arca van. Főleg aközépsőn látszik,mint egy viaszbábú. Itt látszik,hogy smink mennyit dob egy nőn. De ezt ti csajok úgy is tudjátok. Hisz ha csinosan felöltöztök egy jó haj,smink,és máris csinibbek vagytok. Itt az akiábrándító,hogy úd adják el a celebeket,mintha tényleg hiper-szuperek lennének,és közben nem. Önbizalomnövelőnek jók,és tuti az itt kommentelők között is sok szebb lány van,natúrban is. A pénztárcájuk vastag,és ismertek,ennyivel "jobbak".
2012. június 24. 16:58
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
hahahahahahah....
2012. június 24. 17:20
|
|
blackwattleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 173307 offline
|
Pamela Anderson, szerintem, nem is néz ki rosszul smink nélkül, így legalább látszik, hogy egy nem is csúnya középkorú nő. Heather-től viszont megijedtem! xDDD
2012. június 24. 17:22
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Úristen.. milyen más az arcuk smin nélkül..:S
2012. június 24. 17:22
Mindegyikük eszméletlen ronda.
Nem értem, minek 10 kiló vakolatot rájuk kenni, aztán meg eladni őket tökéletesként. Senki sem az, és ezzel rengeteg ember önbizalmát rombolják. Hát, ez a showbiznisz. Én továbbra sem tartom szépnek az agyonsminkelt cicababákat, de sokaknak sajnos pont hogy ők jönnek be.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: