Sztárok és előnytelen fotóik III.
2012. június 24. 14:35
|
túlavégtelenen.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 130810 offline
|
moonprincess... szerintem nina dobrev smink nélkül jobban nézki:D
2012. június 24. 14:37
hát, van amelyik durva .. de valamelyik azért még szép pl. kedvéért itt van Heather Locklear. még smink nélkül is szép, a jobb oldali képen, a középső kép nem lényeg, mert hogy ha a szemébe ment a víz .. meg hát, a lesi fotósok
2012. június 24. 14:41
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
jézusom...ezeken a képeken tényleg eléggé szembetűnő a különbség.kelly számomra felismerhetetlen,de a többiek se néznek ki valami előnyösen.
látszik,h mit tesz egy jó smink.de legalább kiderült,h ők is ugyanolyan emberek,mint bárki más.sose értettem,mire jó az ha bárki is ennyi sminket pakol magára.én sokkal jobban szeretem a természetességet,talán ezért van az,h semmiféle sminket nem is használok.párszor már volt úgy,h egy viszonylag "profibb" ember kifestett,de számomra az maga volt a borzalom.
látszik,h mit tesz egy jó smink.de legalább kiderült,h ők is ugyanolyan emberek,mint bárki más.sose értettem,mire jó az ha bárki is ennyi sminket pakol magára.én sokkal jobban szeretem a természetességet,talán ezért van az,h semmiféle sminket nem is használok.párszor már volt úgy,h egy viszonylag "profibb" ember kifestett,de számomra az maga volt a borzalom.
2012. június 24. 14:42
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
uramatyám de rondák máár
jobban áll nekik a smink mert már elrontották az arcukat szal inkább sminkel mint nélkül xd
2012. június 24. 14:59
Basszus.....és ezek modellek???? Uhh.... ez aztán a szépségideál. -.-"
2012. június 24. 15:00
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Hu,de rettenetes!!!!!!!
2012. június 24. 15:01
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Kardashianékról mindig is tudtam, hogy csak a 8 kilós vakolat miatt 'szépek'. Szerintem Kendra és Paris elviselhetőek, a többiekről viszont tényleg nem túl előnyösek a fotók.
2012. június 24. 15:20
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Egy kicsit szebbnek érzem magam
2012. június 24. 15:21
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
hát az biztos,hogy sokkal szebbek sminkkel
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: