Sztárok és előnytelen fotóik III.
2012. június 24. 13:48
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Ezek durvák...O.o
2012. június 24. 13:52
O.o Hát ezek borzalmas képek , nem tudom semelyik nőcit megvédeni , nincs mit szépíteni , borzalmasak !
De ugye itt a kép minőségi , a "beállás" is sokat tesz.
Elég csúnyák,legalább látszik,hogy nem elérhetetlenek.
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Ouch o.O Kendra és Nicky Minaj nem néznek ki olyan rosszul.
2012. június 24. 13:59
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
nézzetek tükörbe ti sem vagytok mindig ragyogóak embörök : $$
2012. június 24. 14:00
szerintem Nicki meg turheto.....de Kim...durva kepek
2012. június 24. 14:23
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
Tejóég! Kim hogy néz ki! Azt hittem, hogy ő gyönyörű, egy megtestesült Jázmin hercegnő. Erre ez... pff. Kelly semmi extra, ő smink nélkül is oké. Paris fejét viszont alig lehet látni a napszemcsi alatt. Kendra alapból szerintem nem annyira szép, csak vagány, és csinos.
Jók az ilyen cikkek, hisz legalább felébreszti az embereket, hogy senki sem tökéletes. De ugyanakkor ki az, aki nem néz ki jobban smink nélkül?
Jók az ilyen cikkek, hisz legalább felébreszti az embereket, hogy senki sem tökéletes. De ugyanakkor ki az, aki nem néz ki jobban smink nélkül?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: