A One Direction rajongói megfenyegették Cody Simpson húgát
2012. június 26. 11:43
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
úúúúúúú abisztii :'DDDDXDDDDDD
sírok már x"DDDD
nem vagyok directioner, sőőt, de azért szerintem biztos h nincs köztük semmi.. :'))) de ezek a rajongók..xDDDD hácc nagyonnagyok (Y) minden graturálásom az övéké:"DD
sírok már x"DDDD
nem vagyok directioner, sőőt, de azért szerintem biztos h nincs köztük semmi.. :'))) de ezek a rajongók..xDDDD hácc nagyonnagyok (Y) minden graturálásom az övéké:"DD
2012. június 26. 15:58
|
|
angelika2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 178597 offline
|
úr isten !! -.- mi közük van hozzá ha alakulna is köztük valami?? semmi úr isten a sok hülye azt hiszi hogy majd ő lesz az akivel járni akar a több százezer lány közül aki szerelmes belé pff.. XDD szánalmas
2012. június 26. 16:58
Ez egy kicsit sok... Tisztelem a bandát, mert van számomra egy-két jó zenéjük, de nem értem, hogyan lehet valaki ennyire elvetemült rajongó, hogy rögtön féltékeny lesz. Millió ilyen kép lesz még a jövőben a fiúkról... Aki ennyire féltékeny tud lenni, annak ideje lenne tükörbe néznie és meglátnia a valóságot önmagáról. :/
2012. június 26. 18:13
Uram atyáám! A felesleges energiájukat inkább arra kéne pazarolniuk, hogy egy olyan pasit keressenek maguknak, akit eddig nem csak videókban láttak :DDDDD
2012. június 26. 19:18
OMG... na ez már tényleg durva... Most komolyan, szegény Harry már be sem csajozhat, vagy mi? Már nem azért, de most azt hiszik ezek a féltékenykedő fanok, hogy Harry velük fog járni? Ráadásul szegény csajt idegileg kicsinálják. Jó ez nekik? Semmi értelme.Csak gratulálni tudok az értelmi szintjükhöz. Pff... Szánalmas.
2012. június 26. 20:57
|
|
angelika2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 178597 offline
|
ne haragudj tina de te is olyan őrült rajongó vagy mint a többi szánalmas csaj akik ilyen oldalt csináltak Alli-ról? -.-
2012. június 27. 10:07
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Mi van akkor, hogyha 14 éves? Nem csinálhat képet Harry Styles-al? Úristen, miért lenne ez szánalmas?! Utálom ezt írni, de ne legyetek már ilyen féltékenyek, könyörgöm! Neki számtalanszor több esélye van összejönni Harryvel, mint nektek a komoly 15 évetekkel-.-" Bocsi, ha most ezer megszállott rajongó kicsi szívét törtem össze, de ez van.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: