A One Direction rajongói megfenyegették Cody Simpson húgát
2012. június 25. 15:44
|
|
Skyler97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.30. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 172306 offline
|
a sok elvetemült idegbeteg idiótát diliházba kéne dugni! miezmár? tiszta szánalom hogy fenyegetőznek pl most bocs mindenkitől aki lelkivilágát porázuzza a hír (bár qvára nem izgat) hiába érik el hogy xy dobja a csaját a fenyegetés miatt, az ilyenek nem igazi rajongók, és amúgy sem lenne soha esélyük 1sztárnál.
a rajongó definíciója azt foglalja magába hogy, a zenéjüket szereted és egyik tagot se akarod megerőszakolni....
számalmas...
akiket itt megsértenek azok sosem felejtik el ezt a megalázást, céljükat pedíg nem érik el....szép álmokat gyökerek....jaaaa de ez a valóság szal ideje agyhoz kapni és levágni hogy milyen nyomiság amit csinálnak.
Végezetül még azt fűzném hozzá hogy nagyon szánalmasnak, elhanyagoltnak érezhetik magukat mindazok akiknek a lelkibékéjüket az szolgálja hogy mások életébe bepofázzanak ezzel pedig akár az igazitól fosszák meg "kedvencüket"
a rajongó definíciója azt foglalja magába hogy, a zenéjüket szereted és egyik tagot se akarod megerőszakolni....
számalmas...
akiket itt megsértenek azok sosem felejtik el ezt a megalázást, céljükat pedíg nem érik el....szép álmokat gyökerek....jaaaa de ez a valóság szal ideje agyhoz kapni és levágni hogy milyen nyomiság amit csinálnak.
Végezetül még azt fűzném hozzá hogy nagyon szánalmasnak, elhanyagoltnak érezhetik magukat mindazok akiknek a lelkibékéjüket az szolgálja hogy mások életébe bepofázzanak ezzel pedig akár az igazitól fosszák meg "kedvencüket"
2012. június 25. 16:12
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Még mindig jobb lenne, ha egy 14 éves lánnyal jönne össze, mint az, hogy 32 évesekkel kavarjon. De ez semmi sem volt, csak egy képet csináltak. Annyira röhejesek tudnak lenni a rajongók.
2012. június 25. 16:33
|
|
essztipersona non grata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 1350 Csatolások: 0 Azonosító: 177910 offline
|
ISTENEM! H lehetnek ilyenek az emberek?! Már nem azért de nem ő az 1etlen lány, aki képet csinált Harry-vel... Ezzel az erővel minden lányt utálhatnának, aki szereti őt. És ha még össze is jönnének, az senkire sem tartozik...-.-'
2012. június 25. 17:02
öszém.. már az is baj ha valaki ránéz a fiúkra?
ez már komolya túlzás.. akik ilyeneket művelnek, mint például fenyegetés, azok tuti nem igaz Directionerek.. szégyen már amit ezek művelnek..
2012. június 25. 17:12
|
|
itsStell |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.21. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 171691 offline
|
Szerintem ebben nincs semmi igazság.Legfeljebb egy kicsi.
Szerintem a csaj is ugyanolyan rajongó mint bárki más,és csináltak egy közös képet.Akkor ha én csinálok harry-vel egyszer egy közös képet,engem is összeboronálnak vele?!o.o
(mellesleg ez a lány nem néz ki 14-nek)
Szerintem a csaj is ugyanolyan rajongó mint bárki más,és csináltak egy közös képet.Akkor ha én csinálok harry-vel egyszer egy közös képet,engem is összeboronálnak vele?!o.o
(mellesleg ez a lány nem néz ki 14-nek)
2012. június 25. 17:43
Szegény Alli...neki is pont annyi joga van ahhoz,hogy találkozzon a fiúkkal vagy,hogy álmodozzon rólunk,mint bárki másnak.Mit kell szegény Alli-t ezért bántani?
2012. június 25. 17:45
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Jaj istenem mennyira féltékenyek
2012. június 25. 17:47
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Úristen ez borzasztóan gyerekes a "rajongóktól". Csak gratulálni tudok a hozzáállásukhoz. Egyébként ezzel az erővel, minden riporter csajra féltékenyek lehetnének. Bár, azok is... nézzenek már magukba az idióták.
2012. június 25. 19:26
|
|
barackocskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 178360 offline
|
nem értem mért avatkoznak bele a magánéletébe a rajongók az ő döntése kivel van együtt!!
de az a csaj kinéz vagy 20 évesnek!
de az a csaj kinéz vagy 20 évesnek!
2012. június 25. 19:28
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
...
Ebből is látszik, hogy a One Direction fanok legnagyobb része síkhülye. (Azt írtam, hogy a legnagyobb része, nem azt, hogy te, úgyhogy ne köss belém emiatt, köszi.)
2012. június 25. 19:29
|
|
ku99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 151526 offline
|
Mi a jó istenért nem lehet békén hagyni a csaj??Azok akik ilyeneket csinálnak ne nevezzék Directionernek magukat..szégyentelenek..sztm nem kell semmit sem ennyire fel fujniuk:D
2012. június 25. 19:34
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Nem értem az egészet
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: