Starity

Gary Oldman beszólt a filmező sportolóknak

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 24. 17:27 #21
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Tökéletesen igaza van!biggrin.gif
2012. június 24. 17:53 #22
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
hát nemtudom mijogon osztotta ki őket .. ő már öreg de ha egy kosarast megkérnek h szerepeljen egy filmbe összesen 5 percet az egész film alatt , hát KATASZTRÓFA:d ha ő lenne kosaras őis elfogadnáá .. meg külömben is manapság nemkell mindenkinek éveket tanulnia h színész lehessen csak az öregek mind egyformán gondolkodnak ..
2012. június 24. 18:05 #23
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Idézet (bubblegum.. @ 2012.06.24. 17:53)
hát nemtudom mijogon osztotta ki őket .. ő már öreg de ha egy kosarast megkérnek h szerepeljen egy filmbe összesen 5 percet az egész film alatt , hát KATASZTRÓFA:d ha ő lenne kosaras őis elfogadnáá .. meg külömben is manapság nemkell mindenkinek éveket tanulnia h színész lehessen csak az öregek mind egyformán gondolkodnak ..

Látom, te se vetted a poént... blink.gif
Azok a "színészek" meg olyanok is... persze aki a Disney-csenelen nő fel...
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. június 24. 18:24 #24
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (susurrus @ 2012.06.24. 18:05)
Látom, te se vetted a poént...  blink.gif
Azok a "színészek" meg olyanok is... persze aki a Disney-csenelen nő fel...

Pár ember nem érti a poént. Nem mindenki születik kellő humor adaggal. rohog.gif Sejtettem amúgy hogy vita lesz abból a témából hogy ki reklámozzon dezodort, színész vagy sportoló de én úgy vélem, hogy a színész szerepeljen reklámokban, a focista ne reklámozzon Motorola telefont. Egy jó színészről is el lehet képzelni hogy kapus, hátvéd vagy kosaras. Amúgy szerintem ezt nem is mindenkire értette, hanem a mostani celebritás sportolókra. Lássuk be, egy nyamvadt 3 perces Motorola reklámban miért egy X lábú focista szerepeljen? A reklám is pénz, egy 10 perces filmszerep is szerep és akárki is írta meg a reklámot, fejet hajtok előtte, mert igaza van. Engem amúgy a sportolók filmekben kevésbé zavarnak (talán azért mert indie film függő vagyok és azokba azért még olyan embereket várlogatnak be akik tényleg tudnak színészkedni) , a Kardashian család félék idegesítőbbek, mondva csinált celebek. Agyam eldobom hogy Russel Brandnek sehová sem kell casting de ha Olivier vagy BAFTA díjas színészt kérnek fel ugyanarra a szerepre, neki castingolni kell. 110.gif

Ha kisebb reklámot is veszünk figyelembe, manapság az a színész aki nem hajlandó sok vagy egyetlen gagyihoz is nevet adni, valamiből meg kell élni. A válság mindenhol válság, reklámok és audiok maradnak, műsorvezetés, mondjuk arra is születni kell, de persze gondolom hogy sokan csak abból indulnak ki, hogy van Coca Cola reklám meg energiaital reklám aztán kalap kabát, ott mindegy, hogy ki mit csinál. Itt már bőven többről van szó de mindegy. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: susurrus
2012. június 24. 19:03 #25
- törölt felhasználó -    
anna333413 egyetértek. smileeee.gif
2012. június 24. 19:19 #26
DoDo97
DoDo97

StátuszWelcome to the new age!
Hozzászólás: 606
Csatolások: 35
Azonosító: 171992
Te, Gary Oldman...hát jó, ha ez a véleményed? biggrin.gif
2012. június 24. 19:27 #27
XxCrazyn3ssxX
XxCrazyn3ssxX
warrior

Státuszx_O
Hozzászólás: 1834
Csatolások: 19
Azonosító: 176832
Gary Oldman WIN biggrin.gif
2012. június 24. 20:14 #28
Rebus0312
Rebus0312
♥....♥....szőke herceg....♥....♥
Hozzászólás: 3080
Csatolások: 1093
Azonosító: 161867
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2012. június 24. 20:15 #29
- törölt felhasználó -    
"...sokakat nem érintett meg az üzenet mert, nem vette komolyan vagy mert helytelennek tartja, hogy egy angol színész pofázzon amerikai sztároknak..." Az első okkal nincs is semmi gond; én sem hinném, hogy véresen komolyan kellene venni Gary szavait. Ez egy poénos videó, amin valószínűleg sokan jót nevettek, oszt' annyi. De mi ez az angol pofázik az amerikaiaknak dolog?!? Mintha az amerikai hírességek többet érnének, mint brit társaik! ohmy.gif Ugyanmár...Ráadásul ez az angol színész nem más, mint maga a kaméleon, a zseni, a "legeslegebb": Gary Oldman. A szótárban az ő neve és munkásságának leírása szerepel a színész szónál. meghajolo.gif Gyúrjunk össze 4 tehetséges amerikai színészt, és akkor talán megalkottunk egy Mr. Oldman-t. Talán.
2012. június 24. 20:32 #30
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Mary Westmacott @ 2012.06.24. 20:15)
"...sokakat nem érintett meg az üzenet mert, nem vette komolyan vagy mert helytelennek tartja, hogy egy angol színész pofázzon amerikai sztároknak..." Az első okkal nincs is semmi gond; én sem hinném, hogy véresen komolyan kellene venni Gary szavait. Ez egy poénos videó, amin valószínűleg sokan jót nevettek, oszt' annyi. De mi ez az angol pofázik az amerikaiaknak dolog?!? Mintha az amerikai hírességek többet érnének, mint brit társaik! ohmy.gif Ugyanmár...Ráadásul ez az angol színész nem más, mint maga a kaméleon, a zseni, a "legeslegebb": Gary Oldman. A szótárban az ő neve és munkásságának leírása szerepel a színész szónál. meghajolo.gif Gyúrjunk össze 4 tehetséges amerikai színészt, és akkor talán megalkottunk egy Mr. Oldman-t. Talán.

Igen, ezek mind twitteres reakciok voltak. 110.gif Igazából, ők ilyenek. Annak idején le akartak tépni M.I.A. fejét mert a Super Bowl alkalmából beintett a kamerának, mondván nem amerikai ne csináljon ilyet egy nagy eseményen. Én igazából meg sem lepődtem ezen, a külföldieket máshol sen szeretik, nagy név ide vagy oda hiszen 'ellopja' előlük a melót bár ha nekem lenne annyi pénzem, hogy a termékemet reklámoztassam, biztosan színészt keresnék fel. Parfüm, telefon, ruhanemű én színésszel promóztatnám nem mondvacsinált celebekkel és focistákkal, mindegy, hogy a színész honnan jön. Pityi Palkó is lehet Virágmezőről de akár Los Angeles vagy London, Budapest vagy Stockholm szerintem oly mindegy, színész legyen, ismerjék fel aztán kalap kabát. 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Mary Westmacott
2012. június 24. 21:07 #31
sofie_par_amore
sofie_par_amore
visszatérő vendég

Státusztöröm a fejem és linkin parkot hallgatok
Hozzászólás: 278
Azonosító: 128961
na ezért imádom én Gary Oldmant.isteni színész.
és még igaza is van.
2012. június 24. 21:17 #32
sofie_par_amore
sofie_par_amore
visszatérő vendég

Státusztöröm a fejem és linkin parkot hallgatok
Hozzászólás: 278
Azonosító: 128961
bubblegum..

Forrás: http://starity.hu/magazin/28659-gary-oldman-beszolt-a-filmezo-sportoloknak/#ixzz1yjuim1AZ
Na látod kedves, itt a baj. Hogy manapság nem kell tanulni a színészetet, elég egy balhé, hogy egyszer hallják a neved, és onnantól kezdve csak pár telefon, és egy újabb tehetségtelen, de jóképű és hírhedt emberkével több. Míg más emberek évekig tanulnak, kitartással és elhivatottsággal DOLGOZNAK azért, hogy azt csinálhassák, amihez értenek. Hogy Mr Oldman öreg? és? Képzeld, ő is volt fiatal, de akkor még nem volt divat az összes senkiházi celebet színésznek kikiáltani. Nem a kortól függ, hogy mennyire tehetséges az ember. és a végletekig egyetértek Oldman-nel. Mert ez olyan, mintha égne a házad, de az alulértékelt tűzoltók helyett csak kosárlabdázókat küldenének oda, mert bár tüzet oltani nem tudnak, de jót tesz az imázsuknak, ha ott pózolnak.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, susurrus
2012. június 24. 21:43 #33
LPetri
LPetri
visszatérő vendég
Hozzászólás: 204
Azonosító: 142862
Igaza van mint mindig! smileeee.gif Bizti megírták neki ugye előre a szöveget és ő előadta, de ettől még szerintem neki is ez a véleménye. biggrin.gif
2012. június 24. 23:30 #34
moviefan
moviefan
új tag

Státusz#1 számú Beatles fan
Hozzászólás: 30
Azonosító: 94513
Szerintem teljesen igaza van! Mindenki maradjon annál a területnél, amelyhez a legjobban ért. Aki nem színésznek született, de még is filmekben játszik csak lejáratja a szakmát.
2012. június 25. 00:03 #35
Wednesday
Wednesday
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 177128
Teljes mértékben egyetértek Oldmannel. Ha még csak "viccből" is csinálta.Ma már sajnos mindenki híres akar lenni.Meg persze sok pénzt keresni.Ezért többek között,felvesznek valami nyávogást cd-re és eladják.Szerepelnek egy műsorba/sorozatba/filmbe és agyon vannak sminkelve és persze ha természetes szépséget is kaptak hozzá rögtön a szennylapok címlapjára kerülnek. Csak,hogy ez nem művészet! Majd,ha színházba szerepelsz,tanulod a szakmát,és nem fekszel le producerekkel és tényleg az az álmod ,hogy színész,előadóművész legyél akkor hajrá.De legtöbbször akiben nincs tehetség..az kerül a süllyesztőbe....És bevallom,én úgy gondolom,a mai "sztárvilágba" ideje lenne likvidálni már egy-két celebet.
2012. június 25. 00:15 #36
snoopy
snoopy
visszatérő vendég
Hozzászólás: 164
Csatolások: 2
Azonosító: 178306
megértem Gary-t smileeee.gif és jól tett, hogy káromkodott, igaz nem valami úri tongue.gif biggrin.gif
2012. június 25. 06:33 #37
- törölt felhasználó -    
Egyetértek. Anno Michael Jordan-t is berakták a Space Jam-be, és szerintem az alakítása csapnivaló volt. Ő nem színész, feleslegesen volt a filmben. Mindenki maradjon annál, amihez ért. A sportolók sportoljanak, az énekesek énekeljenek, a színészek meg színészkedjenek! Ennyi.
2012. június 25. 08:21 #38
Rékakroki72
Rékakroki72
these are the badlands

Státuszroses are red, violets are blue, you won’t find out who I am until season 92. -A
Hozzászólás: 3905
Csatolások: 326
Azonosító: 124542
teljesen egyetértek Gary-vel. heart.gif smileeee.gif
2012. június 25. 12:05 #39
Szamóca-8
Szamóca-8
Hozzászólás: 768
Azonosító: 160748
imádom ezt a fickót! biggrin.gif Az egyik kedvenc színészem
2012. június 25. 18:13 #40
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Idézet (ophely88 @ 2012.06.24. 18:24)
Amúgy szerintem ezt nem is mindenkire értette, hanem a mostani celebritás sportolókra.

Igen, ezt én is így gondolom, szerintem egyértelmű. Meg ahogy írtad is, az összes többi ilyen-olyan felkapott valóságshow celebekre, meg Paris Hiltonokra, meg a jó ég tudja, még kik, akiket el kell viselnünk filmekben. De az is igaz, hogy egy igényes produkció megválogatja, hogy milyen sportolót (vagy bárki mást) tesz bele a filmbe, és nem feltétlenül a celebritása miatt válogatja be, hanem mert tényleg működik vele a dolog abban a kontextusban. De hát ez a ritkább, Gary "kiakadásának" oka a jóval gyakoribb eset rohog.gif pardon.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok