Oldman nemrégen Jimmy Kimmel műsorában adott szót véleményének, egy spoof videó keretein belül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gary Oldman beszólt a filmező sportolóknak
2012. június 24. 12:08
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Igaza van egy részben.Aki nem élet-halál miatt áll be kosárlabdázóból színésznek.Hanem mert már nem tud mivel villogni,az ne vegye el mástól a lehetőséget..
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 24. 12:30
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
mindig is imádtam a stílusát. xdd
2012. június 24. 12:32
Teljesen igaza van szerintem. Egy sportoló ne álljon be színésznek és ne vegye el nála sokkal tehetségesebb emberektől a lehetőség. A színészek nagyon sokat tanultak hogy szakmájukban elismertek legyenek. Persze nem azt mondom hogy egy olyan ember aki nem tanult soha színészkedni nem lehet tehetséges, de lássuk be kevés ilyen ember van.
ophely88
2012. június 24. 13:04
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Én csípem őt, de valamiért fekete-fehérnek látja ezt a dolgot. Azt azért kifelejti, hogy egy reklámban nem 'szénészkednek' a sportolók, hanem önmagukat alakítják egy jelenet erejéig amivel a terméket reklámozzák.
Meg aztán pl egy energia italt ki reklámozzon, ha nem egy sportoló? Egy 55 éves ember aki whiskeyn, kávén meg cigarettán él?
Filmekben is ritka az amikor egy sportoló nem magát alakítja.
A sportolóknak van x évük, hogy sportoljanak, utána váltaniuk kell valamilyen irányba.
Ha Gary Oldman diktálná a feltételeket, hogy sportolókból nem lehet színész, akkor nem lenne nekünk Bud Spencerünk, aki olimpiai bajnok úszó volt vagy említhetném Johnny Weissmüllert is, aki színtén úszó volt mielött Tarzan lett ...
Pelé is szerepelt több filmben, és igen, alakított focistát is a Menekülés a győzelembe című filmben, míg Gary valószínűleg kettőt nem tudod volna dekázni a labdával a film egyik kulcsjelenetében ...
Steven Seagal harcművészetet oktatott és mivel az általa tanított színész nem tudta megcsinálni a jelenethez szükséges feladatokat, ő állt be a helyére, így lett akció sztár (szándékosan nem színészt írtam rá, bár kezdetben voltak jó filmjei)
Inkább a sportolók színészkedjenek, mint a celebdiznipalánták akik csak a ripacskodáshoz meg a véget nem érő bulikhoz, drogokhoz és pénzszóráshoz értenek ...
Meg aztán pl egy energia italt ki reklámozzon, ha nem egy sportoló? Egy 55 éves ember aki whiskeyn, kávén meg cigarettán él?
Filmekben is ritka az amikor egy sportoló nem magát alakítja.
A sportolóknak van x évük, hogy sportoljanak, utána váltaniuk kell valamilyen irányba.
Ha Gary Oldman diktálná a feltételeket, hogy sportolókból nem lehet színész, akkor nem lenne nekünk Bud Spencerünk, aki olimpiai bajnok úszó volt vagy említhetném Johnny Weissmüllert is, aki színtén úszó volt mielött Tarzan lett ...
Pelé is szerepelt több filmben, és igen, alakított focistát is a Menekülés a győzelembe című filmben, míg Gary valószínűleg kettőt nem tudod volna dekázni a labdával a film egyik kulcsjelenetében ...
Steven Seagal harcművészetet oktatott és mivel az általa tanított színész nem tudta megcsinálni a jelenethez szükséges feladatokat, ő állt be a helyére, így lett akció sztár (szándékosan nem színészt írtam rá, bár kezdetben voltak jó filmjei)
Inkább a sportolók színészkedjenek, mint a celebdiznipalánták akik csak a ripacskodáshoz meg a véget nem érő bulikhoz, drogokhoz és pénzszóráshoz értenek ...
2012. június 24. 14:48
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
_ToTo_ egyetértek. Garynek igaza van, és bírom ezt a humoros megoldást. De tényleg kicsit egyoldalúan látja. Viszont az ilyen Kim Kardashian féléket tényleg nem kéne színésznőnek nevezni... -.-
2012. június 24. 15:18
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Megértem Gary-t
A celebeknek a valóság showban a helyük! Ki volt az a retardált ök_r, aki Kim Kardashian-nak adott egy filmszerepet?
Bár a reklám nézeteit nem tudom megérteni, a sportolók jobban eltudnak adni egy dezodort vagy mondjuk egy Nike cipőt
Bár a reklám nézeteit nem tudom megérteni, a sportolók jobban eltudnak adni egy dezodort vagy mondjuk egy Nike cipőt
ophely88
2012. június 24. 15:25
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Köszi a cikket, ophely, itt nem sok szokott lenni róla
Ez egy poén videó, nem feltétlenül a saját véleménye, nyilván megírták neki, ő meg előadta...
A poén videóknak pont az a lényegük, hogy sarkítsák az ilyen véleményeket. Nyilván vannak átfedések, olyan emberek, akik több mindenben is tehetségesek egyszerre, de azért nem ez az általános. A legtöbb esetben, ha csak úgy betesznek egy sportolót a filmbe (és még csak nem is sportoló szerepre), nem azért van, mert állati tehetséges színész (is)...
Egyébként meg ki lenne alkalmasabb egy ilyen "színészek vs sportolók" poén videóra, ha nem a világ egyik legjobb színésze??? Szerintem telitalálat
Háát, én ebben nem lennék olyan biztos
Idézet (_ToTo_ @ 2012.06.24. 13:04)
Én csípem őt, de valamiért fekete-fehérnek látja ezt a dolgot
Ez egy poén videó, nem feltétlenül a saját véleménye, nyilván megírták neki, ő meg előadta...
A poén videóknak pont az a lényegük, hogy sarkítsák az ilyen véleményeket. Nyilván vannak átfedések, olyan emberek, akik több mindenben is tehetségesek egyszerre, de azért nem ez az általános. A legtöbb esetben, ha csak úgy betesznek egy sportolót a filmbe (és még csak nem is sportoló szerepre), nem azért van, mert állati tehetséges színész (is)...
Egyébként meg ki lenne alkalmasabb egy ilyen "színészek vs sportolók" poén videóra, ha nem a világ egyik legjobb színésze??? Szerintem telitalálat
Idézet (_ToTo_ @ 2012.06.24. 13:04)
míg Gary valószínűleg kettőt nem tudod volna dekázni a labdával
Háát, én ebben nem lennék olyan biztos
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.