Starity

Új tetoválást varratott Justin Bieber

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 23. 16:16 #41
OneStyles
OneStyles
visszatérő vendég

StátuszHajrá magyarok!♥ - Team Bohus.♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 251
Csatolások: 0
Azonosító: 177542
Szerintem baromi jóó. : ]]
2012. június 23. 16:21 #42
- törölt felhasználó -    
Nem szeretem, sőt, utálom Dzsásztinkát, de ez tényleg jó smileeee.gif én is ilyet akarok, csak más felirattal, és vékonyabban biggrin.gifD
2012. június 23. 16:24 #43
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem valami jó.
2012. június 23. 16:37 #44
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
úgyis meg fogja bánni.
2012. június 23. 16:38 #45
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Szerintme jól néz ki. Nekem nagyon tetszik. biggrin.gif
2012. június 23. 16:40 #46
- törölt felhasználó -    
Nagyon vicces a videó! tease.gif Szerintem jó lett, bár más helyre jobb lett volna, de ízlések és pofonok. tongue.gif
2012. június 23. 16:46 #47
- törölt felhasználó -    
Ez aztán a jó tetoválás.. Nekem nem tetszik ._. Viszont a videó az nagyon király lol2.gif
2012. június 23. 16:53 #48
Mrs. Drew
Mrs. Drew
új tag

StátuszMusic is my drug..."
Hozzászólás: 8
Azonosító: 178003
Idézet (Lilla98 @ 2012.06.23. 15:24)
hát szerintem jó lett nem tudom miért mondanak ilyet az emberek hogy ez szánalmas meg hogy ez nem is nevezhető tetoválásnak. Nekem csak az nem tetszik ahol van de szerintem azt csinál amit akar. Amúgy meg azt nem lehet mondani hogy tehetségtelen mert nagyon nagyon jól táncol ezenkívül 4 hangszeren játszik és nem is akár hogy a zenéje újat mutatott és nem véletlenül ő napjaink egyik legnagyobb sztárja. A hangja mindig kristály tiszta és nagyon büszke származására mert tudja hogy mit ért el de azt sem felejtette el hogy honnan jött. Más részt pedig lehet hogy te nem szereted vagy neked közömbös de akkor miért is kell elolvasni a cikket ráadásul ilyen ocsmány módon kommentálni?? Azt sem igazán értem miért kell ennyire ócsárolni mert ha te fele ennyire tehetséges lennél akkor már rég nem a kis szobád 4 fala között írnád az utálkozó hozzáfűzéseket ha nem világ körüli turnékra járkálnál és mindenki elismerően nyilatkozna rólad a szakmában de mivel nincs így és valószínűleg nem is lesz ezét jó lenne ha elismernétek egy ember tehetségét és hogy ha nem kedvelitek akkor pedig nem szólnátok illetve olvasnátok el a cikkeit. Fogadjátok el hogy már a vérében volt kiskora óta a zenélés és hogy már akkor is nagy tehetség volt. Sok mindent tett azért hogy idáig eljusson és okkal lehet büszke magára. Na csak ennyi. Akinek nem tetszett annak így kell. Nem igazán izgat a dolog csak annyit kérek hogy ne írj nekem utálkozó üzeneteket mert értelmetlen ha az első sort elolvasom és látom ilyesmiről van szó azonnal törlöm az üzenetet és tiltani fogom az illetőt.

Személy szerint kihez intézted ezt a hozzászólást? Látszik hogy melyik korosztály rajong Justinért. Mindenki mást gondol, ízlések-pofonok, na de ennyire? dry.gif Kinek mi a zene.. Mert hogy az övé nem az, az biztos. Miért kéne híresnek lennünk ahhoz, hogy véleményt alkossunk? Nem nekünk az a dolgunk hogy azt csináljuk amit ő. Hidd el, ha híres szeretnék lenni, tennék is érte, és akár azzá is válhatnék. Na de ilyen módon mint Justin, könnyű híressé válni. Nem akarok semmiféle vitát, de a Justin rajongó kislányok kezdik nevetségessé tenni magukat a sok hülye, értelmetlen,helytelen írású kommentel. Ha szeretitek, legyen, de nem kell minden második mondatunkba belekötni.. rolleyes.gif
2012. június 23. 16:54 #49
Scarlet
Scarlet
visszatérő vendég

Státusz" replacing who i am with who i’d rather be "
Hozzászólás: 405
Csatolások: 403
Azonosító: 171706
Nagyon vicces a videó! biggrin.gif
Viszont nekem nagyon tetszik a tetkó is!! biggrin.gif
2012. június 23. 16:55 #50
barbyyy
barbyyy
DV&LM♥VINAI♥

Státuszi hate you, but i love you.
Hozzászólás: 6158
Azonosító: 165850
jó kis tetkó smileeee.gif bár én nem ilyet csináltatnék magamnak
2012. június 23. 17:03 #51
- törölt felhasználó -    
ahw nagyon jó lett smileeee.gif jó ötletei vannak a tetkóválasztás szempontjából smileeee.gif heart.gif
2012. június 23. 17:04 #52
- törölt felhasználó -    
jól néz ki, bár én biztos, hogy nem varratnék magamra semmit se!!!
2012. június 23. 17:14 #53
agica20000508
agica20000508
új tag
Hozzászólás: 90
Azonosító: 166244
A tetkó jó lett de én nem csináltatnék magamra semmit!!! smileeee.gif
2012. június 23. 17:20 #54
jennymiley00
jennymiley00

StátuszSometimes you gotta fall before you fly.
Hozzászólás: 518
Csatolások: 102
Azonosító: 129374
"A Believe felirat a kanadai énekes jobb kezén kapott helyet." A bal kezén;)
2012. június 23. 17:22 #55
Mercy06
Mercy06
visszatérő vendég

Státuszprimadonna girl <3
Hozzászólás: 390
Azonosító: 164106
jól néz ki, bírom a tetkókat. smileeee.gif
2012. június 23. 17:22 #56
Lilla98
Lilla98
♥Miley Ray Cyrus♥

StátuszThe Pretty Reckless - Zombie ♥♥♥
Hozzászólás: 1900
Csatolások: 88
Azonosító: 125752
Mrs. Drew Személy szerint kihez intézted ezt a hozzászólást? Látszik hogy melyik korosztály rajong Justinért. Mindenki mást gondol, ízlések-pofonok, na de ennyire? Kinek mi a zene.. Mert hogy az övé nem az, az biztos. Miért kéne híresnek lennünk ahhoz, hogy véleményt alkossunk? Nem nekünk az a dolgunk hogy azt csináljuk amit ő. Hidd el, ha híres szeretnék lenni, tennék is érte, és akár azzá is válhatnék. Na de ilyen módon mint Justin, könnyű híressé válni. Nem akarok semmiféle vitát, de a Justin rajongó kislányok kezdik nevetségessé tenni magukat a sok hülye, értelmetlen,helytelen írású kommentel. Ha szeretitek, legyen, de nem kell minden második mondatunkba belekötni..

1. én sem szeretnék vitát de egy szóval nem mondtam hogy kell szeretni a zenéjét.
2. a helyes írásom lehet hogy azért rossz mert gyorsan gépeltem és mivel nagyon elegem volt az olyan emberekből akik... Na jó mindegy leírtam az előző hozzászólásban mit gondolok az ilyen emberekről szóval ezt most nem fogom még egyszer kifejteni.
3. Nem azt mondtam hogy híresnek kéne lenned ahoz hogy leírd a véleményed... Kérlek olvasd el még egyszer alaposabban.
4. a vélemény nyilvánítással nincs bajom csak a szöveget kéne egyeseknek cizellálni.
5. Miért is volt nekik könnyű azzá válni aki most??? Egyáltalán nem volt neki könnyű mivel egy szegény családban nőtt fel és élősszőr csak az utcán zenélgetett és volt pár nehézség is amit te nem tudhatsz mivel nem vagy rajongó és most nem szeretném leírni az egész életét.
6. Nem értem mi baj van azzal hogy ki állok azért az emberért akit nagyra tartok... Én nem vagyok olyan "kis csajszi" aki féltékenykedik az aktuális barátnőjére nem vagyok olyan aki arról álmodozik hogy majd én leszek a felesége és egyáltalán nem vagyok olyan aki sikítozna vagy elkezdene hisztériás rohamot kapni a jelenlétében. Csak tisztelem mert megtanított arra hogy merjek önmagam lenni és próbáljam követni az álmaim és megmutatta azt is hogy tisztelni kell a jobbat. Itt van. Tisztelem a jobbat és nem félek kimondani azt amit gondolok és tudod mit ha ez neked nem tetszik nem érdekel lehet hogy szánalmas vagyok lehet hogy neked kislányos is de legyen. A lényeg hogy vannak barátaim és szerető családom akik elfogadnak olyannak amilyen vagyok. Elfogadják a hibáimat és meg bocsátanak nekem ha őszintén megbánom és sajnálom az olyanokat akik csak az utálkozásra képesek.
2012. június 23. 17:40 #57
hörike
hörike
Winter *--*

StátuszI <3 Adam Lambert, Matisyahu, Jedward, Taylor Lautner, Seth MacFarlane
Hozzászólás: 3559
Csatolások: 30
Azonosító: 146816
Nem rossz tetkó.
2012. június 23. 17:51 #58
- törölt felhasználó -    
hát ez még tűrhető is D
2012. június 23. 17:54 #59
PoppyGirl
PoppyGirl
új tag

Státusz#poppygirl
Hozzászólás: 68
Azonosító: 161693
Idézet (Lilla98 @ 2012.06.23. 17:22)
Mrs. Drew Személy szerint kihez intézted ezt a hozzászólást? Látszik hogy melyik korosztály rajong Justinért. Mindenki mást gondol, ízlések-pofonok, na de ennyire?  Kinek mi a zene.. Mert hogy az övé nem az, az biztos. Miért kéne híresnek lennünk ahhoz, hogy véleményt alkossunk? Nem nekünk az a dolgunk hogy azt csináljuk amit ő. Hidd el, ha híres szeretnék lenni, tennék is érte, és akár azzá is válhatnék. Na de ilyen módon mint Justin, könnyű híressé válni. Nem akarok semmiféle vitát, de a Justin rajongó kislányok kezdik nevetségessé tenni magukat a sok hülye, értelmetlen,helytelen írású kommentel. Ha szeretitek, legyen, de nem kell minden második mondatunkba belekötni.. 

1. én sem szeretnék vitát de egy szóval nem mondtam hogy kell szeretni a zenéjét.
2. a helyes írásom lehet hogy azért rossz mert gyorsan gépeltem és mivel nagyon elegem volt az olyan emberekből akik... Na jó mindegy leírtam az előző hozzászólásban mit gondolok az ilyen emberekről szóval ezt most nem fogom még egyszer kifejteni.
3. Nem azt mondtam hogy híresnek kéne lenned ahoz hogy leírd a véleményed... Kérlek olvasd el még egyszer alaposabban.
4. a vélemény nyilvánítással nincs bajom csak a szöveget kéne egyeseknek cizellálni. 
5. Miért is volt nekik könnyű azzá válni aki most??? Egyáltalán nem volt neki könnyű mivel egy szegény családban nőtt fel és élősszőr csak az utcán zenélgetett és volt pár nehézség is amit te nem tudhatsz mivel nem vagy rajongó és most nem szeretném leírni az egész életét.
6. Nem értem mi baj van azzal hogy ki állok azért az emberért akit nagyra tartok... Én nem vagyok olyan "kis csajszi" aki féltékenykedik az aktuális barátnőjére nem vagyok olyan aki arról álmodozik hogy majd én leszek a felesége és egyáltalán nem vagyok olyan aki sikítozna vagy elkezdene hisztériás rohamot kapni a jelenlétében. Csak tisztelem mert megtanított arra hogy merjek önmagam lenni és próbáljam követni az álmaim és megmutatta azt is hogy  tisztelni kell a jobbat. Itt van. Tisztelem a jobbat és nem félek kimondani azt amit gondolok és tudod mit ha ez neked nem tetszik nem érdekel lehet hogy szánalmas vagyok lehet hogy neked kislányos is de legyen. A lényeg hogy vannak barátaim és szerető családom akik elfogadnak olyannak amilyen vagyok. Elfogadják a hibáimat és meg bocsátanak nekem ha őszintén megbánom és sajnálom az olyanokat akik csak az utálkozásra képesek.

hah de vicces
2012. június 23. 18:00 #60
Mrs. Drew
Mrs. Drew
új tag

StátuszMusic is my drug..."
Hozzászólás: 8
Azonosító: 178003
Idézet (Lilla98 @ 2012.06.23. 17:22)
Mrs. Drew Személy szerint kihez intézted ezt a hozzászólást? Látszik hogy melyik korosztály rajong Justinért. Mindenki mást gondol, ízlések-pofonok, na de ennyire?  Kinek mi a zene.. Mert hogy az övé nem az, az biztos. Miért kéne híresnek lennünk ahhoz, hogy véleményt alkossunk? Nem nekünk az a dolgunk hogy azt csináljuk amit ő. Hidd el, ha híres szeretnék lenni, tennék is érte, és akár azzá is válhatnék. Na de ilyen módon mint Justin, könnyű híressé válni. Nem akarok semmiféle vitát, de a Justin rajongó kislányok kezdik nevetségessé tenni magukat a sok hülye, értelmetlen,helytelen írású kommentel. Ha szeretitek, legyen, de nem kell minden második mondatunkba belekötni.. 

6. Nem értem mi baj van azzal hogy ki állok azért az emberért akit nagyra tartok... Én nem vagyok olyan "kis csajszi" aki féltékenykedik az aktuális barátnőjére nem vagyok olyan aki arról álmodozik hogy majd én leszek a felesége és egyáltalán nem vagyok olyan aki sikítozna vagy elkezdene hisztériás rohamot kapni a jelenlétében. Csak tisztelem mert megtanított arra hogy merjek önmagam lenni és próbáljam követni az álmaim és megmutatta azt is hogy  tisztelni kell a jobbat. Itt van. Tisztelem a jobbat és nem félek kimondani azt amit gondolok és tudod mit ha ez neked nem tetszik nem érdekel lehet hogy szánalmas vagyok lehet hogy neked kislányos is de legyen. A lényeg hogy vannak barátaim és szerető családom akik elfogadnak olyannak amilyen vagyok. Elfogadják a hibáimat és meg bocsátanak nekem ha őszintén megbánom és sajnálom az olyanokat akik csak az utálkozásra képesek.

Nem vagyok csak utálkozásra képes, de csak akkor ajnározzátok őt ha tudjátok milyen. Mert még ti sem ismeritek annyira, hogy istenné tegyétek.Csak azért lehet isteníteni valakit ami nyilvánvaló, de az cseppet sem nyilvánvaló hogy milyen ember valójában. Érdemes elgondolkodni azon, hogy lehetséges az, hogy amit mutat csak felszín.. de persze nem kell mindjárt rosszra gondolni pardon.gif
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok