Új tetoválást varratott Justin Bieber
2012. június 23. 15:33
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Én nem szeretem a tetkókat, 1-2 még oké, de én soha nem fogok csináltatni, az tuti.
Amit most csináltatott, egyszerű, de azért nekem tetszik. És Justin-nak jól állnak a tetkók. Meg amúgy is, ha neki tetszik és eltudja viselni, hogy élete végéig rajta legyen, akkor nekem is oké!
Amit most csináltatott, egyszerű, de azért nekem tetszik. És Justin-nak jól állnak a tetkók. Meg amúgy is, ha neki tetszik és eltudja viselni, hogy élete végéig rajta legyen, akkor nekem is oké!
2012. június 23. 15:37
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Idézet (Lilla98 @ 2012.06.23. 15:24)
hát szerintem jó lett nem tudom miért mondanak ilyet az emberek hogy ez szánalmas meg hogy ez nem is nevezhető tetoválásnak. Nekem csak az nem tetszik ahol van de szerintem azt csinál amit akar. Amúgy meg azt nem lehet mondani hogy tehetségtelen mert nagyon nagyon jól táncol ezenkívül 4 hangszeren játszik és nem is akár hogy a zenéje újat mutatott és nem véletlenül ő napjaink egyik legnagyobb sztárja. A hangja mindig kristály tiszta és nagyon büszke származására mert tudja hogy mit ért el de azt sem felejtette el hogy honnan jött. Más részt pedig lehet hogy te nem szereted vagy neked közömbös de akkor miért is kell elolvasni a cikket ráadásul ilyen ocsmány módon kommentálni?? Azt sem igazán értem miért kell ennyire ócsárolni mert ha te fele ennyire tehetséges lennél akkor már rég nem a kis szobád 4 fala között írnád az utálkozó hozzáfűzéseket ha nem világ körüli turnékra járkálnál és mindenki elismerően nyilatkozna rólad a szakmában de mivel nincs így és valószínűleg nem is lesz ezét jó lenne ha elismernétek egy ember tehetségét és hogy ha nem kedvelitek akkor pedig nem szólnátok illetve olvasnátok el a cikkeit. Fogadjátok el hogy már a vérében volt kiskora óta a zenélés és hogy már akkor is nagy tehetség volt. Sok mindent tett azért hogy idáig eljusson és okkal lehet büszke magára. Na csak ennyi. Akinek nem tetszett annak így kell. Nem igazán izgat a dolog csak annyit kérek hogy ne írj nekem utálkozó üzeneteket mert értelmetlen ha az első sort elolvasom és látom ilyesmiről van szó azonnal törlöm az üzenetet és tiltani fogom az illetőt.
Egyetértek Lilla! Szép volt, hogy így megvédted Justint!
2012. június 23. 15:44
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
én először azt hittem,csak rajzolt,mert nemrég az egyik fellépésén is volt írva a kezére.azt gondoltam ez is olyan.
nekem tetszik a szöveg,bár a helyét kicsit furcsállom.nem hiszem,hogy rosszul állnának neki a tetoválások,csak túlzásba ne essen.
szerintem inkább az a lényeg,h neki tetsszen.nem másnak csinálja ezeket a tetoválásokat,hanem magának.
nekem tetszik a szöveg,bár a helyét kicsit furcsállom.nem hiszem,hogy rosszul állnának neki a tetoválások,csak túlzásba ne essen.
szerintem inkább az a lényeg,h neki tetsszen.nem másnak csinálja ezeket a tetoválásokat,hanem magának.
2012. június 23. 15:46
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (Lilla98 @ 2012.06.23. 15:24)
hát szerintem jó lett nem tudom miért mondanak ilyet az emberek hogy ez szánalmas meg hogy ez nem is nevezhető tetoválásnak. Nekem csak az nem tetszik ahol van de szerintem azt csinál amit akar. Amúgy meg azt nem lehet mondani hogy tehetségtelen mert nagyon nagyon jól táncol ezenkívül 4 hangszeren játszik és nem is akár hogy a zenéje újat mutatott és nem véletlenül ő napjaink egyik legnagyobb sztárja. A hangja mindig kristály tiszta és nagyon büszke származására mert tudja hogy mit ért el de azt sem felejtette el hogy honnan jött. Más részt pedig lehet hogy te nem szereted vagy neked közömbös de akkor miért is kell elolvasni a cikket ráadásul ilyen ocsmány módon kommentálni?? Azt sem igazán értem miért kell ennyire ócsárolni mert ha te fele ennyire tehetséges lennél akkor már rég nem a kis szobád 4 fala között írnád az utálkozó hozzáfűzéseket ha nem világ körüli turnékra járkálnál és mindenki elismerően nyilatkozna rólad a szakmában de mivel nincs így és valószínűleg nem is lesz ezét jó lenne ha elismernétek egy ember tehetségét és hogy ha nem kedvelitek akkor pedig nem szólnátok illetve olvasnátok el a cikkeit. Fogadjátok el hogy már a vérében volt kiskora óta a zenélés és hogy már akkor is nagy tehetség volt. Sok mindent tett azért hogy idáig eljusson és okkal lehet büszke magára. Na csak ennyi. Akinek nem tetszett annak így kell. Nem igazán izgat a dolog csak annyit kérek hogy ne írj nekem utálkozó üzeneteket mert értelmetlen ha az első sort elolvasom és látom ilyesmiről van szó azonnal törlöm az üzenetet és tiltani fogom az illetőt.
Egyet értek.
2012. június 23. 15:49
|
|
Muffin977visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 348 Csatolások: 426 Azonosító: 152100 offline
|
amúgy, szerintem igazán felnőhetnének itt egyes emberek. fogadjuk már el egymást olyannak amilyen, kérlek. véleményem szerint Justin hangja nagyon sokat fejlődött az elmúlt időben és a zenéje is felnőttesebb, mint volt. ha nem tetszik a tetkó, vagy Justin minek szólsz be? nem vagyunk már ovisak...
2012. június 23. 15:50
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Hát...ehhez nem tudok mit hozzáfűzni...xD
2012. június 23. 15:51
hát nem lett rossz de kicsit hülyeségnek tartom hogy most már minden sztár vagy 10 tetkót magára varrat de ő dolguk..
2012. június 23. 15:51
Ennél szarabb betűtípust nem is választhatott volna.
2012. június 23. 15:58
|
Klaudia1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 178429 offline
|
háát nekem tetszik Justin tetoválása
amugy nagyoon gáz h az az ember aki ezt a cikket írta nem tudja melyik a jobb és melyik a bal kéz mert a cíkkben azt írta h Justin a JOBB kezére varatott tetoválást amikor a képen is látszik h a BAL kezén van ...szovaal nagyoon gááz..!!!! <3
amugy nagyoon gáz h az az ember aki ezt a cikket írta nem tudja melyik a jobb és melyik a bal kéz mert a cíkkben azt írta h Justin a JOBB kezére varatott tetoválást amikor a képen is látszik h a BAL kezén van ...szovaal nagyoon gááz..!!!! <3
2012. június 23. 16:00
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Sikerült kiválasztani a legsablonosabb helyek és legsablonosabb feliratok egyikét és ráadásul egy olyan béna betűtípussal, mintha egy óvodás kislány gyakorolta volna az írást a karján.
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2012. június 23. 16:01
|
|
Muffin977visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 348 Csatolások: 426 Azonosító: 152100 offline
|
Idézet (Klaudia1999 @ 2012.06.23. 15:58)
háát nekem tetszik Justin tetoválása
amugy nagyoon gáz h az az ember aki ezt a cikket írta nem tudja melyik a jobb és melyik a bal kéz mert a cíkkben azt írta h Justin a JOBB kezére varatott tetoválást amikor a képen is látszik h a BAL kezén van ...szovaal nagyoon gááz..!! <3
amugy nagyoon gáz h az az ember aki ezt a cikket írta nem tudja melyik a jobb és melyik a bal kéz mert a cíkkben azt írta h Justin a JOBB kezére varatott tetoválást amikor a képen is látszik h a BAL kezén van ...szovaal nagyoon gááz..!! <3
Ezen a képen én is jobb kéznek nézem O.o
2012. június 23. 16:05
|
|
Esther_Benedictúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 178427 offline
|
nekem bejön.... de elég hülye az a pali.. ja és..jobb-bal..gratula (Y)
2012. június 23. 16:07
Attól függetlenül, hogy nem vagyok Bieber rajongó, nekem tetszik. Szerintem jól áll neki. De nem is az a lényeg, hogy nekünk tetsszen, hanem az hogy magának. És ha jól érzi így magát, akkor tőlem teletetováltathassa az egész testét is, engem az se zavarna. Mondjuk akkor egy kicsit fura szemmel néznének rá.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.