Új tetoválást varratott Justin Bieber
2012. június 25. 22:09
|
|
VampireFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 170489 offline
|
háát..nekem nemm jön be.
2012. június 26. 09:23
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Nekem nem tetszik....béna lett
2012. június 26. 14:44
Tény, hogy a lányok is varratják magukat, de az meglepő, hogy volt olyan tetkós, aki egy ilyen kislánynak megcsinálta.
Gondolom mellete volt valaki nagykorú, aki fogta a kezét és adta neki a zsepit.
)
2012. június 26. 22:41
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
sztem ez menő
jól áll neki
2012. június 27. 09:04
Az gondolom nem érdekli, hogy fog kinézni aszott öregemberként egy csomó tetoválással... De, mit is vártam tőle?!
2012. június 27. 10:41
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
kismano2 egyetértek.
Modjuk, ezt könnyem leszedni, ha megunja
2012. június 27. 11:21
Mitől lett olyan nagy divat az, hogy tetoválást varratunk?!
Egyébként, szerintem egy kicsit sem fiúhoz illő ez a tetoválás, de ha neki tetszik... Ámen! :/
2012. június 27. 14:32
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
amiért tetováltatja magat attol meg nem ferfi
2012. június 27. 19:40
Hát ennek semmi értelme nem volt! de az ő dolga hogy hogyan szórja pénzt! de ez a szomorú! amíg ilyen kis senkiház ikis marháknaak az a legkisseb bajuk hogy BNW-t vagy Camaro-t vegyen addig a többi embernek még van ennél nagyobb baja is! Hogy most kenyeret vagy felvágottat vegyen! amíg király uralkodott Magyarországon addig nem voltak ilyen bajok! Jó akkor is voltak szegények de nem annyi mint most! És mi így tini fejjel már érteni tudjuk ezeket! És azt kéne csinálni hogy összefogni és lázadni!!! Nem kéne ezt szó nélkül hagyni! Nem csak a játékokban lehet összefogni mindenki tegyen valamit hogy jobb legyen! Ha valaki egyet ért akkor írhat nekem nyugottan!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: