Sztárok plasztika előtt és után
2012. június 23. 20:22
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Szerintem az egész plassztikamánia, ami mostanában megy, nagy marhaság. Oké, ha egészségügyi okokból szükséges, az más. De nem kell ennyire túlzásba vinni! Az ilyen emberek tönkreteszik magukat, és sosem látják igazán szépnek a külsejüket. Amúgy szerintem természetesen még szebb is, nem olyan mű. Én nem bírnám átplasztikáztatni magamt, az már valahogy nem én lennék.
2012. június 23. 20:31
Nézegetem ezeket az előtte-utána képeket, és egy kérdés fogalmazódik meg bennem:Mégis miért?Én a plasztikát csak akkor érzem jogosnak, ha valakinek egy baleset/betegség miatt eltorzulnak a vonása, vagy valamilyen külső rendellenességgel születik.Egyébként tök fölöslegesnek tartom a dolgot...de most komolyan!Nézzétek csak meg, milyen gyönyörűek voltak mindannyian plasztikázás nélkül!Szerintem ebben az is benne van, hogy ha valaki annyira sokat keres, mint ők, és nem tud mit kezdeni a suskájával,ezért elkölt egy vagyont egy csinosabb nózikára, vagy egy méretes műcickóra...Szerintetek van értelme?Oké, szerintem Michael Jackson esezében inkább pszihés dolgokról van szó, nem szimpla pénzszórásról...
2012. június 23. 20:32
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Szinte mindannyian szebbek voltak beavatkozás előtt.Nem tudom miért teszik tönkre magukat.
2012. június 23. 20:44
|
|
Allanahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 178457 offline
|
Britney és Avril sokkal szebb plasztia után mint előtt ezt azért a vak is látja. Fergie borzalmas, mint a zenéje, Lindsay viszont még alakítható. Annyira nem rossz. Michael Jackson fényévekkel rondább volt bármelyik másik sztárnál, ez is tény. Azért a plasztika nem olyan rossz, még nektek is kellhet.
2012. június 23. 20:48
Szerintem Lindsey a legmegrázóbb...komolyan, mint egy 50-es agyonplasztikázott drogfüggő...azt hiszem, a koron kívül stimmel is...:/
2012. június 23. 20:50
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
avrilnek nemártott semmit még az orra is cukibb lesz de a többi jesszus.. főleg michael jackson jesszus az borzasztó XDDDDDDDDDDDD
2012. június 23. 20:51
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
Ashley maradt meg szépnek. háát Lindsay valami borzadály lett o.o
2012. június 23. 20:54
Michael-t és Fergie-t a sok plasztika miatt alig lehet felismerni a képen
. Britney viszont sokkal szebb, mint a plasztika előtt!
2012. június 23. 20:58
Szerintem Ashlynek és Britney-nek jót tett a műtét.
Én nem ellenzem a plasztikát, úgy gondolom, hogy ha valaki nem érzi jól magát a bőrében, akkor csinálja. Csak nagyon meg kell fontolni, és jó sebészt választani.
A túlzásba vitt beavatkozásokat én sem szeretem, mert az még rendben ha valakinek volt 3-4 féle műtéte, de több nem kell. A túlzásba vitt műtéteknek meg egyszerűek az okai. Olyan dologra vágynak amit nem kaphatnak meg, nem elég j sebészt választanak, vagy nem tudják elképzelni a végeredményt, és nem azt kapják amire számítottak.
A túlzásba vitt beavatkozásokat én sem szeretem, mert az még rendben ha valakinek volt 3-4 féle műtéte, de több nem kell. A túlzásba vitt műtéteknek meg egyszerűek az okai. Olyan dologra vágynak amit nem kaphatnak meg, nem elég j sebészt választanak, vagy nem tudják elképzelni a végeredményt, és nem azt kapják amire számítottak.
2012. június 23. 21:05
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Michael Jackson nem a műtétek miatt lett fehér! Igaz sok plasztikai műtéte volt, de nem azért lett fehér, neki bőrbetegsége volt ennek hatására fehér lett! Bár elképzelhető, hogy a sok plasztikai műtét miatt kapot valamit el a bőre...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: