Sztárok plasztika előtt és után
2012. június 23. 14:21
Hát szegény Michael ő rendesen tönkretette magát , ne szépítsük . Ashleynek érthető , és így sokkal szebb , nem vitte túlzásba
Britneynek fölösleges volt ez az egész , de ha jó volt neki hát csinálja , nem rontott magán semmit
Avril is ugyanolyan szép maradt mint volt
Jessicáról, Fergieről ,Lindsayről ne is beszéljünk -.-
2012. június 23. 14:22
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Egyezek az előttem szólóval. Én sem értem mi ez az orr-szenzáció. Persze, mindenkinek a saját joga változtatnia külsején, személy szerint viszont számomra a legtöbb esetben inkább negatív visszaesés az új, plasztikázott összhatás.
2012. június 23. 14:31
szinte mindegyik híres nőről azt pletykálják, hogy megnagyobbítatta a melleit. kicsit feleslegesnek éreztem ezt a találgatást mindegyikhez odaírni.
ashley tisdale járt a legjobban, fergie úgy néz ki mint egy férfi. régen pedig sokkal természetesebb arca volt.
ashley tisdale járt a legjobban, fergie úgy néz ki mint egy férfi. régen pedig sokkal természetesebb arca volt.
2012. június 23. 14:32
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Michael véleményem szerint is tönkretette magát. Borzasztóan néz/ett ki! Megijedtem volna tőle! Az orrműtétekkel egyetértek, Fergie, Lindsay és Jessica nem szépített magán, inkább természetellenesebbek lettek!
2012. június 23. 14:36
Ashleynek kifejezetten előnyére vált.
Avrilnél és Britneynél nem sokat dobott/vett el, pl ha nem egy ilyen volt ilyen lett cikkbe néztem volna kettejük képét biztos nem jövök rá hogy változtattak valamely testrészükön.
Jacko, Lindsay, Fergie és Jessica viszont a gáz kategóriába tartozik. A kedves cikkíró Jessicáról betehetett volna egy '90-es évekbeli képet is hogy még inkább kihangsúlyozza azt a változást ami az arcán végbement. Pl az I wanna love u forever idején gyönyörűen és ami még fontosabb TERMÉSZETESEN nézett ki. Fergieről sose láttam még plasztikázás előtti képeket ő pont az a sztár aki műanyagként vállt híressé. Lindsayről nem igen tudok mit írni, tini koromban mindig sajnáltam, gondoltam tök gáz lehet neki téglavörös hajjal meg hófehér bőrrel amin csak úgy virítanak a szeplők, de végülis ha sminkkel jó alaposan lekezelik az arcát nagyon jól nézhet(ett) volna ki. Kár hogy a sok bulizással, drogozással, piálással és botrányokkal elb*szta az életét. Nem hiszem hogy a plasztika már sokat dobott/ártott neki annyira megindult a lejtőn hogyha egyszer képes is lesz összeszedni magát már nem biztos hogy valaki is kíváncsi lesz rá. Legalábbis az biztos nem aki a 2 Lotti-féle filmben ismerte/kedvelte meg...
Avrilnél és Britneynél nem sokat dobott/vett el, pl ha nem egy ilyen volt ilyen lett cikkbe néztem volna kettejük képét biztos nem jövök rá hogy változtattak valamely testrészükön.
Jacko, Lindsay, Fergie és Jessica viszont a gáz kategóriába tartozik. A kedves cikkíró Jessicáról betehetett volna egy '90-es évekbeli képet is hogy még inkább kihangsúlyozza azt a változást ami az arcán végbement. Pl az I wanna love u forever idején gyönyörűen és ami még fontosabb TERMÉSZETESEN nézett ki. Fergieről sose láttam még plasztikázás előtti képeket ő pont az a sztár aki műanyagként vállt híressé. Lindsayről nem igen tudok mit írni, tini koromban mindig sajnáltam, gondoltam tök gáz lehet neki téglavörös hajjal meg hófehér bőrrel amin csak úgy virítanak a szeplők, de végülis ha sminkkel jó alaposan lekezelik az arcát nagyon jól nézhet(ett) volna ki. Kár hogy a sok bulizással, drogozással, piálással és botrányokkal elb*szta az életét. Nem hiszem hogy a plasztika már sokat dobott/ártott neki annyira megindult a lejtőn hogyha egyszer képes is lesz összeszedni magát már nem biztos hogy valaki is kíváncsi lesz rá. Legalábbis az biztos nem aki a 2 Lotti-féle filmben ismerte/kedvelte meg...
2012. június 23. 14:42
Amúgy ez volt az első alkalom, hogy Fergieről plasztika előtti képet láttam és valószínűleg meg se mondtam volna hogy ő van a képen, szóval röviden: sikerült neki felismerhetetlenre operáltatnia magát a végeredmény pedig borzasztó lett.
|
|
Diablo.IIIúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 55 Csatolások: 1 Azonosító: 178417 offline
|
Lindsay Lohan , MJ (Úr isten!)
Én nem értem h miért kell a plasztikai műtét, jó akkor megértem ha nagyon muszáj pl Ashley-nél h csak azért műtette meg az orrát h jobban tudjon lélegezni az szerintem teljesen rendben van de aki túlzásba viszi az már visszataszító. Miért nem jó úgy ahogy vagyunk, természetesek???
2012. június 23. 14:44
Egyikőjük sem szorult volna plasztikai műtétre/műtétekre. Feleslegesnek tartom. Az ilyen döntések általában akkor születnek meg amikor az ember rossz passzban, vagy éppen olyan életszakaszban van, hogy semmi sem tetszik neki. Ashley orrműtétjét mondjuk megértem... viszont Michael, Lindsay, Fergie és Jessica arca eléggé elfuserált lett.
2012. június 23. 14:46
Én amondó vagyok, hogy a legtöbb sztár szépülni akar a plasztikától, de nagyrészüknek nem előnyére válik a változás, hanem sokkal inkább hátrányára. Akit hiányolok a cikkből, az Julia Roberts. Ő például legalább 3x feküdt kés alá, és most a valódi életkoránál jóval idősebbnek tűnik. Én a természetes szépség mellett pártálok. Az öregedés, és a korral történő változások természetes folyamatok, előbb-utóbb úgyis bekövetkeznek.
2012. június 23. 14:48
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Avril ugyanolyan szép maradt mint volt
Ashley-nek előnyére vált,és meg tudom érteni.A többiekről ne is beszéljünk!
2012. június 23. 15:00
Avril, Ashley, és Brit szerintem plasztika előtt is szépek voltak de így is azok 
A többiek pedig csak elcsúfították magukat.
A többiek pedig csak elcsúfították magukat.
2012. június 23. 15:09
|
|
RezsoAgikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 164769 offline
|
Ashley és Britney,ők szebbek lettek..de a többbiek nem..
P
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: