Sztárok plasztika előtt és után
2012. június 29. 19:08
Szegény Michael...mindíg elszomorít ha egy ilyen képet látok róla. Egy ilyen csodálatos embert így tönkretenni. R.I.P. :'( 
Ashley és Britney nagyon szépek, Avril-en én nem nagyon látok változást, Fergie nagyon gusztustalan ezen a képen, Lindsay-t is nagyon elcsúnyították. Szerintema természetesség a legszebb, persze akinek egészségügyi okból kell a műtét az rendben van, de ezt a szájfeltöltést nem értem hogy miért jó és szép :S
Ashley és Britney nagyon szépek, Avril-en én nem nagyon látok változást, Fergie nagyon gusztustalan ezen a képen, Lindsay-t is nagyon elcsúnyították. Szerintema természetesség a legszebb, persze akinek egészségügyi okból kell a műtét az rendben van, de ezt a szájfeltöltést nem értem hogy miért jó és szép :S
2012. június 30. 12:21
|
|
Humika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 603 Csatolások: 2 Azonosító: 179015 offline
|
Szerintem mindent visz az ahogyan Linndsay Lohan most kinééz.Én simán megijedtem tőőle:( hogy miért csunyitotta el ennyire magát hát ezt csak ő tudhatja ,(Lehet h fogadásbol)??
;D
2012. június 30. 12:24
Avril és Ashley is megműttette magát? o.O Nem is tudtam...Ennél nagyobb baromságot nem lehet csinálni. Ugyanakkor megértem az olyanokat, akiknek valamilyen egészségügyi problémája van, ezért fordul plasztikai beavatkozáshoz. Például Tisdale...
2012. július 01. 19:57
|
|
Noémike2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 171568 offline
|
na emberek ne essetek túlásba !!!!!!!!!!!!!
2012. július 02. 11:50
|
|
handballányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 178149 offline
|
Ez már fáj némelyik elrondult XD
2012. július 02. 20:35
|
|
Shady007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 169623 offline
|
Marietta96 : igen igazad van, és amúgy azt hogy aranybogaram nézz utána, nem neked szántam, hanem annak, aki kommentbe azt írta, hogy nem tudott mit kezdeni a pénzel.
nem támadni akartam, ne haragudj, ha azt hitted okoskodni akartam, csak megint azt hittem egy tudatlan valaki írta a cikket, aki igazából csak arról ismeri MJ-t, hogy műtette magát és letörött az orra.. De akkor nem szóltam, ha te is szereted, és tudsz róla dolgokat. Tényleg nem akartam okosnak látszani (ha látnál élőben, és tudnál a hülyeségeimről, szerintem így se titulálnál okosnak..xd)csak az ilyeneket nem szeretem, én úgy vagyok vele, hogy ha meghalt, akkor hagyják már szerencsétlent. Ma is olvastam olyat, hogy AIDS-es volt. O.o mondom oké. Egy halottat könnyű ilyenekkel csesztetni, hogy nem tud kiállni a jogaiért, és unom hogy nem tudnak leszállni róla, de nézzük a jó oldalát, senki se felejti el. King Of Pop. ♥ :"D
Szóval az csak egy felindulás volt(bocs ha nem értelmes, meleg van...xd), amit írtam, vannak amit komolyan gondolok, vissza olvastam, tényleg okoskodónak tűnt, szóval még egyszer sajnálom, sose voltam/nem is leszek az aki mindenkinél okosabb.x) Szóval nagyjából megbeszéltük, RIP. MJ♥
Szóval az csak egy felindulás volt(bocs ha nem értelmes, meleg van...xd), amit írtam, vannak amit komolyan gondolok, vissza olvastam, tényleg okoskodónak tűnt, szóval még egyszer sajnálom, sose voltam/nem is leszek az aki mindenkinél okosabb.x) Szóval nagyjából megbeszéltük, RIP. MJ♥
2012. július 03. 13:55
|
|
kia08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 1898 Csatolások: 50334 Azonosító: 179313 offline
|
Ashley-nek semmi baja nem volt a külsejével. orrsövény ferdülése volt, ami az évek alatt rosszabbodott, és a légzés megkönnyítése érdekében volt szükséges a beavatkozás. nem hisz a plasztikai műtétekben.
2012. július 03. 17:36
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
A legtöbben mind rondábbak lettek.
2012. július 04. 16:42
|
Bence12344új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 179417 offline
|
Ashley Tisdale tök szép volt de akk minek plaszikáztatta át magát nem is értem
2012. július 04. 23:29
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem Micheal mindent visz bár Lindsay is eléggé tönkre tette magát...
2012. július 05. 08:45
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
hát brutális ahogy kinéznek plaztikáztatva főleg Lindsay!!!! :\ :\
2012. július 05. 20:45
|
|
moncsicsi96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 171382 offline
|
Amit Michael tett magával az már fáj.Amúgy a többiek sem lettek szebbek! Mire jó a plasztika?Ahoz,hogy tönkretegyék a vonásaikat és a világ legrondább emberei legyenek! :-))
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: