Starity

Sztárok plasztika előtt és után

20 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 27. 15:17 #281
- törölt felhasználó -    
Plasztika előtt szebbek voltak
2012. június 27. 19:47 #282
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2576
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
Avril szép maradt de a legtöbb csak csúnyult.xd
2012. június 28. 09:12 #283
- törölt felhasználó -    
Egyértelmű, hogy a legtöbben csak elcsunyulnak a műtétek után. (Ahogy a legtöbben mondtátok: főleg Michael és Lindsay...) Egyébként egyáltalán nem nehéz kitalálni, hogy miért csinálják: Akik csak 1-2 kisebb plasztai műtéten estek át (pl. Britney, Ashley), azért akartak műtétet, mert nem tartották magukat elég szépnek (márpedig a mai világban egy sztárnak "TÖKÉLETES"-nek kell lennie, különben az újságírók, kritikusok lealázzák...:/). Akik pedig jóval több műtéten estek át (pl. a már említett Michael és Lindsay), azok már nem tudtak mit kezdeni a sok pénzzel/hatalmas hírnévvel. Mindenük megvan, sőt még több is mint amire szükségük lenne, akkor vajon mire költsenek? Ez ugyanolyan mint példáaul az, hogy rengeteg híres sztár drogozik, iszik vagy gyógyszerfüggővé válik. Ez is azért van, mert már "abnormálisan" híresek, és bizony nem mindenki tudja ezt épelméjűen megélni.
2012. június 28. 11:30 #284
- törölt felhasználó -    
Michael Jackson nagyon sokat változott!!! Durvaa
2012. június 28. 13:28 #285
- törölt felhasználó -    
szinte mindenkinek ártott ez a beavatkozás
2012. június 28. 14:35 #286
e.petra
e.petra
visszatérő vendég
Hozzászólás: 173
Csatolások: 9
Azonosító: 165478
Lindsey NAGYON UNDIIIIIIIIIIII!!!!!!!
2012. június 28. 14:37 #287
WampireeGirl
WampireeGirl
új tag

StátuszI think the World is beautiful :DD
Hozzászólás: 47
Csatolások: 0
Azonosító: 178886
Britney-n és Ashley-n nagyon jó lett, de a többieken nem valami szép.....enyhe fogalom
2012. június 28. 17:04 #288
- törölt felhasználó -    
Hát egyeseken borzasztó lett
2012. június 28. 17:37 #289
Shady007
Shady007
új tag

StátuszThese assholes actually think they're being original. - P.EzM.
Hozzászólás: 66
Azonosító: 169623
drágáim, nem beszólni akarok, tényleg, de már unom, hogy Michael-t állandóan, mindenhol fel kell hozni ilyenben. Na most elárulom, hogy egy kézen megtudnánk számolni, hány műtéten esett át, ja! azt elfelejtettem mondani, hogy igazából nem azért műttetett, mert nem akart apjára hasonlítani (lehet van benne igazság, de azért ennyire ő sem volt hülye), hanem mert volt egy kisebb balesete, (egy próbán betört az orra) ezért szorult rá erre, aztán valami elcsesződött közbe, így kénytelenek voltak ismét műteni, igazából ezek ilyen szokásos pletykák, ami levolt írva, de az már sok, hogy néhányan azt hiszik, azért esett át műtéten, mert nem tartotta magát szépnek, vagy mert hogy sok volt a pénz, és valamire költeni kellett..O_O"" hát izé..nézzél már aranybogaram Michael Jackson után! Mondhatni ő a legjótékonykodóbb sztár, rengeteg rekordot döntött meg, gazdag volt, de azért ez már sok! Bárhova ment, az első hogy kórházakba ment és árvaházakba, ajándékot, szükséges dolgokat vitt, na most mondjátok nekem azt hogy nem tudta mire költeni a pénzét.:')) Ennyi! biggrin.gif
2012. június 28. 19:14 #290
L.Kicsilányka
L.Kicsilányka
visszatérő vendég

StátuszI love singing and dancing !! :) ♥
Hozzászólás: 488
Azonosító: 176720
Lindsay elég rondácska itt !!
2012. június 28. 20:53 #291
- törölt felhasználó -    
Idézet (Shady007 @ 2012.06.28. 17:37)
drágáim, nem beszólni akarok, tényleg, de már unom, hogy Michael-t állandóan, mindenhol fel kell hozni ilyenben. Na most elárulom, hogy egy kézen megtudnánk számolni, hány műtéten esett át, ja! azt elfelejtettem mondani, hogy igazából nem azért műttetett, mert nem akart apjára hasonlítani (lehet van benne igazság, de azért ennyire ő sem volt hülye),  hanem mert volt egy kisebb balesete,  (egy próbán betört az orra) ezért szorult rá erre, aztán valami elcsesződött közbe, így kénytelenek voltak ismét műteni, igazából ezek ilyen szokásos pletykák, ami levolt írva, de az már sok, hogy néhányan azt hiszik, azért esett át műtéten, mert nem tartotta magát szépnek, vagy mert hogy sok volt a pénz, és valamire költeni kellett..O_O"" hát izé..nézzél már aranybogaram Michael Jackson után! Mondhatni ő a legjótékonykodóbb sztár, rengeteg rekordot döntött meg, gazdag volt, de azért ez már sok! Bárhova ment, az első hogy kórházakba ment és árvaházakba, ajándékot, szükséges dolgokat vitt, na most mondjátok nekem azt hogy nem tudta mire költeni a pénzét.:')) Ennyi! biggrin.gif

Drágám smileeee.gif
Igen, Michael-t fel kell hozni minden ilyenben. Azért, mert ő a leghíresebb sztár aki agyonműttette magát. És ezt úgy mondom, hogy imádom Michael Jackson-t. De hát, mit mondjak? Ez az igazság. Agyonműttette magát. Ezt el kell ismerni. 1 kézen meg tudnánk számolni, hogy hány műtéten esett át? blink.gif Na az aztán igazán érdekes számolás lenne. thumbsup.gif Tényleg szeretem, méghozzá nagyon szeretem Michael-t. Emellett elismerem, hogy az a megjelenésváltozás ami vele történt, nem lehetett csak 1-2 műtét meg betegségek eredménye. Ezt az 1 kéz dolgot te sem gondolhatod komolyan. Amúgy is, honnan tudod, hogy 1 kézen meg lehet számolni a műtéteket amiken átesett? A műtétek számát, az igazságot a betegségekről meg még sok másról csakis ő tudhatta biztosan. Abban mindenesetre egyetértünk, hogy nem azért műttette át magát, mert nem akart hasonlítani az apjára. Valóban lehet benne igazság, én még azt is el tudom képzelni, hogy egyszerűen ő is fehér akart lenni. Végülis akárki akármit mond, a feketékre mindig máshogy néznek, nem úgy mint a fehér bőrű emberekre. Na ez valóban szokásos pletyka...baleset, betört az orra, elcsesződött a műtét...ennyi? Ettől nézett ki (nyugodjon békében ♥) úgy mint egy emberi roncs??? ohmy.gif Egyébként azt, hogy "nem tartotta magát elég szépnek" nem feltétlenül Michael-re értettem...bár ide tartozhat az amit már az előbb mondtam...hogy fehér akart lenni. Ebben is lehet igazság, vagy talán nem? És igenis a nagy hírnév és a sok pénz is szerepet játszott a műtéteiben. "Hát izé aranybogaram", nekem nem kell utánanéznem Michael-nek. Tudom, hogy mennyit jótékonykodott. De próbáld már egy kicsit a világ egyik leghíresebb sztárjának a helyébe képzelni magad! Mint mondtam mindene megvolt, mindene! Adakozott is. Igaz, a műtétek helyett adakozhatott volna még ennél is többet. Dehát mi van ha magára is akart költeni? És mégis mi másra költhetett volna? Mivel változtathatott volna egy kicsit a megszokott, nagy sztár életén? Aztán meg ott van az is, hogy mint mondtam, az emberi szervezetnek nem tesz túl jót ha valaki ennyire híres. Ráadásul őt az újságírók, a kritikusok sem hagyták békén...egyre és egyre többször volt az ő életének negatív bemutatása a fő téma. A műtétek egyfajta "kiutat" jelentettek neki...emelett gyógyszerfüggő és anorexiás is volt. Nem nehéz rájönni, hogy sok függőséget, lelki betegséget a sztároknál a hírnév, az örökös figyelem, az újságírók okozzák. De hát minek magyarázzam ezt egy olyannak akinek az írásából kiderül, hogy abban a tudatban él, hogy mindenkinél okosabb...?! meghajolo.gif
2012. június 28. 22:26 #292
- törölt felhasználó -    
nahát nagyon híres lett ez az orrplasztika meg a mell műtét de látszólag ettől nem lettek boldogabbak SŐT....
2012. június 29. 09:14 #293
Plume
Plume

StátuszValar morghulis
Hozzászólás: 647
Csatolások: 90
Azonosító: 176589
csak egy kérdésem van: MIÉRT??
2012. június 29. 11:08 #294
- törölt felhasználó -    
Méert kell agyonplasztikázni magukat? Ettől csak rondábbal lesznek (jó azért nem mindig)
2012. június 29. 11:33 #295
- törölt felhasználó -    
Most ilyenkor megkérdezném a híreségektől: MEGÉRTE??
2012. június 29. 12:48 #296
brigi0528
brigi0528

StátuszMonster.
Hozzászólás: 526
Csatolások: 3
Azonosító: 130147
Michael nem tudom mért rontotta így el magát:(
2012. június 29. 14:00 #297
Barbi  XD
Barbi XD
új tag

StátuszSemmi különöset!
Hozzászólás: 16
Azonosító: 177877
Avril-en nagyon látszik a plasztika de Ashley-n annál kevésbé. Britney és Ashley a legszebb!
2012. június 29. 14:41 #298
Fannuus
Fannuus
visszatérő vendég

StátuszR.I.P. Szita Bence... ♥
Hozzászólás: 367
Azonosító: 161261
Lindsay-nél olvasom, hogy drog és alkohol problémái vannak (természetesen tudtam hogy ilyen bajai vannak) mégis MINDIG GYORSHAJTÁSÉRT vágják sittre......................
2012. június 29. 14:57 #299
Judit107
Judit107
daddy steve harrington
Hozzászólás: 2214
Csatolások: 1379
Azonosító: 178984
Ashley-nek csak jót tett!smileeee.gif
2012. június 29. 16:11 #300
andicska98
andicska98
visszatérő vendég
Hozzászólás: 421
Csatolások: 3
Azonosító: 153596
Avril szebb volt plasztika előtt . . . .
20 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!