Sztárok plasztika előtt és után
2012. június 24. 18:36
|
|
Lillusss97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 177974 offline
|
Semmi pénzért nem plasztikáztatnám magam
2012. június 24. 19:51
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Britney-nek soha nem volt plasztikai műtétje, ez hazugság. Az orra ugyanolyan a két képen, kezdjük ott...
A mellei meg a szülések után nőtt meg neki.
2012. június 24. 20:03
|
|
Cooki.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 176112 offline
|
Ezek közül, csak Ashleyt tudom megérteni, hiszen a műtét könnyített a légzésén, de a többi..
Én nem is tudom, ha az anyukámnak mondanám, hogy nagyobb melleket, vagy ajakfeltöltést szeretnék, akkora pofont kapnék, hogy a fal adná a másikat. Néhány szülőt nem értek meg. --> 17 évesen mell nagyobbítás.. :|
Én nem is tudom, ha az anyukámnak mondanám, hogy nagyobb melleket, vagy ajakfeltöltést szeretnék, akkora pofont kapnék, hogy a fal adná a másikat. Néhány szülőt nem értek meg. --> 17 évesen mell nagyobbítás.. :|
2012. június 24. 20:04
|
|
Mrs. Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 173382 offline
|
Lindsay... hogy is mondjam, elég lett volna ha fésűt, meg szájfényt használ... 
Britney és Ashley szépek...
Britney és Ashley szépek...
2012. június 24. 21:04
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Jackson nem akart az apjára hasonlítani, de így olyan, mintha az anyjára akart volna... vagy legalábbis egy nőre. Amennyiben tényleg ez volt a cél, sikerrel járt :/ Az utolsó három borzalmas, a többieken pedig alig látszik
2012. június 24. 22:23
|
|
xXx_zsuzsi_xXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 135031 offline
|
na most elég! Michaelt azonnal szedjétek le! 14? komolyan? .. mi bajotok van?
.. olvastam az általa írt önéletrajzi könyvét, sokféle életrajzi filmet és dokumentumfilmet is láttam már. És rohadtul nem fehérítette ki a bőrét, vitiligo-ja volt.. keress rá a neten -.-" ja, és ennek köszönhetően az orrát is sokszor kellett műteni, mert a meggyengült és kifakult bőrréteg hamar leégett a napon, ami orvosi segítségért kiáltott.
2012. június 25. 02:07
Michaelrol pont nem egy elonyos képet válogattak be:@ istenem -.-" am meg nem tom mennyi mutétje volt pdig tiszteloje vagyok.. de kit érdekel? Szeretem a mutétjeitol fuggetlen..és sztem o a leghelyesebb pasi a világon ♥
2012. június 25. 02:08
és nem fehéritette ki a borét,hanem betegségben szenvedett, vitiligoban ....
2012. június 25. 08:50
Na akkor vegyük sorra:
Michael: először is nem önszántából lett fehér, hanem betegségben szenvedett...viszont az arca úgy néz ki, mint valami csontváznak
Britney: ő vele nincs bajom nem ártott sokat magának, mellesleg még mindig szép
Avril: ő se ártott sokat magának, de a 2006-os képen nagyon sápadtan néz ki
Ashley: teljes mértékben megértem, mellesleg nem is nagyon látszik
Lindsay:...sok drog
Fergie: a 2. kép borzalmas, de vannak róla sokkal szebb képek plasztika után...
Jessica: nem értem....
Michael: először is nem önszántából lett fehér, hanem betegségben szenvedett...viszont az arca úgy néz ki, mint valami csontváznak
Britney: ő vele nincs bajom nem ártott sokat magának, mellesleg még mindig szép
Avril: ő se ártott sokat magának, de a 2006-os képen nagyon sápadtan néz ki
Ashley: teljes mértékben megértem, mellesleg nem is nagyon látszik
Lindsay:...sok drog
Fergie: a 2. kép borzalmas, de vannak róla sokkal szebb képek plasztika után...
Jessica: nem értem....
2012. június 25. 12:08
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Nem értem minek a sok plasztika!! Jó, egy orrműtétet vagy egy mellnagyobbítást, ha tényleg nagyon kicsi, még teljesen meg tudom érteni, de hogy még pluszba botox, zsírleszívás, ajakfeltöltés… stb.!! És képesek azt hinni, hogy a rendszeres plasztikáztatástól szebbek lesznek!! 
Egyébként Britney-n, Avril-en és Ashley-n alig látszik. Őket megértem, főleg Ashley-t.
Egyébként Britney-n, Avril-en és Ashley-n alig látszik. Őket megértem, főleg Ashley-t.
2012. június 25. 12:50
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Michael:oké,hogy betegségben szenvedett,de az,hogy átműttette magagát egy teljesen más emberré elég bizarr..
Britney:nem is olyan feltűnő
Avril:neki sem vészes.
Lindsay:mint egy 50 éves,vén nő
Fergie:elég sz@r képeket raktak be róla,de a szemöldökemelést nem értem..
Jessica:úgy néz ki a 2. képen,mint egy kacsa.
Britney:nem is olyan feltűnő
Avril:neki sem vészes.
Lindsay:mint egy 50 éves,vén nő
Fergie:elég sz@r képeket raktak be róla,de a szemöldökemelést nem értem..
Jessica:úgy néz ki a 2. képen,mint egy kacsa.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: