Johhny Depp újra szerelmes!
2012. június 23. 11:49
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Mint mindenkinek neki is joga van a boldogsághoz !! Anélkül ,hogy TI , vagy BÁRKI is elítélné !! Ha 2 hétig tart is ,az csakis az ő dolga , ahogy a válás is ... ENNYI !!
2012. június 23. 12:14
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Valljuk be, ilyen rövid idő alatt nem fog túllépni 14 év házasságán és valószínűleg könnyed szórakozást keres egy 26 éves lány mellett. Nem fogja magát újra lekötni, szerintem most csajozik egyet, nem a boldogságot keresi, mint oly sokan hiszik...
2012. június 23. 13:08
|
|
Selenafanlove0101új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 177468 offline
|
ez durva Johnny Depp hány éves is???először ezt és aztán jöjjön a többi
2012. június 23. 15:47
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
gratulálok nekik
JOHNNY LOVE FOREVER
2012. június 23. 16:27
Látszolag boldog ?? Az eslő képen :
... Na de sok boldogságot nekikk
2012. június 23. 16:39
|
|
Starlight98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 177650 offline
|
Sok sok sok boldogságot nekik!!!!
2012. június 23. 16:59
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
hát nem teketóriázott na... azért ha 14 évig együtt voltak Vanessával és szerette is szerintem nem csajozna be ilyen hamar és valamennyire tisztelhetné is. persze lehet az is, hogy megviselte a szakítás és ezért ugrott fejest egy új kapcsolatba, de akkor meg az új csajjal szemben nem fair... na mindegy
2012. június 23. 20:56
|
|
Diablo.IIIúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 55 Csatolások: 1 Azonosító: 178417 offline
|
Nem illenek össze.
2012. június 23. 21:10
Nem hiszem hogy olyan komoly lenne a dolog, 14 év együttélés után én se hiszem hogy csak úgy egyből becsajozna komoly szándékokkal...
2012. június 24. 02:22
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Andro:
Még valóban nem váltak el, de már régóta össze vannak házasodva, pontosan 2008 júniusa óta, úgyhogy egy csöppet lemaradásban vagy.
A legtöbb híresség igenis legalább második házasságát éli, de egyre gyakrabban már a harmadikat. Ez valószínüleg épp a felfokozott figyelem és a nagyobb impulzusok miatt van, ami őket éri.
Arra meg figyelj kérlek mit írok, mert csak annyit mondtam, hogy Deep is épp olyan pasi, aki félévszázadosan próbálja újrakezdeni magánügyileg. Ez általában a férfiaknál a kapuzárási pánik egyik tűnete, de természetesen ném érint mindenkit egyformán ez a korisme. Nem is állítottam ezt, szóval megkérlek máskor legfeljebb magadnak adjál bármit is a szádba!
Még valóban nem váltak el, de már régóta össze vannak házasodva, pontosan 2008 júniusa óta, úgyhogy egy csöppet lemaradásban vagy.
A legtöbb híresség igenis legalább második házasságát éli, de egyre gyakrabban már a harmadikat. Ez valószínüleg épp a felfokozott figyelem és a nagyobb impulzusok miatt van, ami őket éri.
Arra meg figyelj kérlek mit írok, mert csak annyit mondtam, hogy Deep is épp olyan pasi, aki félévszázadosan próbálja újrakezdeni magánügyileg. Ez általában a férfiaknál a kapuzárási pánik egyik tűnete, de természetesen ném érint mindenkit egyformán ez a korisme. Nem is állítottam ezt, szóval megkérlek máskor legfeljebb magadnak adjál bármit is a szádba!
2012. június 24. 09:46
|
|
nda.cicushúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 162299 offline
|
2012. június 24. 15:17
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Nagyon tetszik az a kis szó h "látszólag".
Jól tükrözi a sztár szerelmeket.
Jól tükrözi a sztár szerelmeket.
2012. június 25. 14:39
symor: Akkor olvasd el ezt itt, íme! http://www.pophalo.hu/pophalo0101100222935_johnny_depp_egy_vagyont_fizet_vanessanak.html
Kis részlet: A hollywoodi ügyvéd, Robert Nachshin azt mondta a The Sun magazinnak, hogy a pénzügyekről szóló tárgyalások megnehezíthetik a helyzetet Depp és Paradis, illetve két gyerekük között, mivel a színészek nem házasodtak össze.
„Ha házasok lennének, Mr. Depp elvihetné az anyagiak felét, valamint tartásdíjat kérhetne magának és két gyerekének. Mivel ez nem így van, ez az anyagiakra sem vonatkozik. Ilyen esetben a partnernek polgári pert indít a bíróságon, és reméli a legjobbakat.”
Nem házasok! He-he, nekem volt igazam!
Kis részlet: A hollywoodi ügyvéd, Robert Nachshin azt mondta a The Sun magazinnak, hogy a pénzügyekről szóló tárgyalások megnehezíthetik a helyzetet Depp és Paradis, illetve két gyerekük között, mivel a színészek nem házasodtak össze.
„Ha házasok lennének, Mr. Depp elvihetné az anyagiak felét, valamint tartásdíjat kérhetne magának és két gyerekének. Mivel ez nem így van, ez az anyagiakra sem vonatkozik. Ilyen esetben a partnernek polgári pert indít a bíróságon, és reméli a legjobbakat.”
Nem házasok! He-he, nekem volt igazam!
2012. június 27. 18:32
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Nem voltak házasok Vanessával!!! Amúgy egy kicsit csalódtam Johnny-ban, hogy ilyen gyorsan továbblépett, és azt is sajnálom, hogy szétmentek Vanessával!
Bár nem hiszem, hogy komolyan gondolná ezt a kapcsolatot, nem hiszem, hogy egy 26 éves nővel tervezgetné a jövőjét. Nyilván most csak élni akar egy kicsit, hiszen 14 éve nagyon hosszú idő. Szerintem most csak szórakozik egy kicsit, és nincsenek komoly szándékai ilyen téren.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.