Johhny Depp újra szerelmes!
2012. június 22. 22:25
|
|
anagyselenafanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.24. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 167855 offline
|
vanessa sokkal jobb!!!!!!!!!!
2012. június 22. 22:31
|
|
keysii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 518 Csatolások: 25 Azonosító: 176254 offline
|
Idézet (snoopy @ 2012.06.22. 16:54)
Nemrég lett hivatalos, hogy Vanessával különváltak útjaik, de Depp máris talált magának egy új barátnőt, akivel látszólag nagyon boldog.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
heh -.- de ha ő boldog én is az vagyok
2012. június 22. 22:44
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
szentem vanessa jobb
2012. június 22. 23:06
|
|
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline
|
Mik ezek a kommentek, h ,,Vanessa sokkal jobb", meg ,,én Vanessa-t akarom" ??? Valószínűleg nem az alapján fog összejönni vkivel, h a rajongóinbak tetszik-e, hanem, h neki tetszik-e...
2012. június 23. 01:55
|
|
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline
|
Kétlem,hogy ez igaz lenne.Sztm Johnny sokkal értelmesebb,mint,hogy egy fiatal lánnyal kezdjen el kavarni.Plusz nem olyan rég volt olyan cikk is,hogy Vanessa cáfolta,hogy válófélben vannak szóval,de hát ez már az ő dolguk,nekünk végülis Johnny színészi teljesítménye a lényeges.És egy észre vétel,ellett gépelve Johnny Deep neve,bár ez nem olyan lényeges.
2012. június 23. 05:41
Kiaraa: Végre látom, néhány embernek leesik, hogy kamu az egész. Majd ha az ő szájából hallom, hogy azt nyilatkozza vége Vanessával, és egy leszbikus színésznővel jár, elhiszem. Addig nem. Addig a szakításukat sem kezelem tényként.
2012. június 23. 05:45
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Kac, kac...
Én is őt tippeltem volna, ha azon kellett volna ötletelni miért dobbantott végül is Johnny
A válás hírére szinte biztos volt az is, hogy ez a nagyon mély művész sem több semmivel azoknál akiknél beüt a kapuzárási pánik 50. évük felé.
Paradisnak drukkolok, hogy szedjen össze valaki megbízhatóbbat az elkövetkezőkre.
Deep nagy színész, nem ringattam magam abba az illuzíóba, hogy kifogástalan jellem is, nem is elvárható
Én is őt tippeltem volna, ha azon kellett volna ötletelni miért dobbantott végül is Johnny
A válás hírére szinte biztos volt az is, hogy ez a nagyon mély művész sem több semmivel azoknál akiknél beüt a kapuzárási pánik 50. évük felé.
Paradisnak drukkolok, hogy szedjen össze valaki megbízhatóbbat az elkövetkezőkre.
Deep nagy színész, nem ringattam magam abba az illuzíóba, hogy kifogástalan jellem is, nem is elvárható
2012. június 23. 06:58
Idézet (symor @ 2012.06.23. 05:45)
Nem váltak el, mivel sosem voltak házasok! Amúgy meg, nem minden híresség válik/szakít, csak az ő dolgaikat a média feldobja, és még ki is színezi rendesen. Amúgy abból, amit írtál azt lehet kivenni, hogy 50 felé minden pasi elválik/szakít a feleségével/élettársával.
2012. június 23. 09:46
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Megteheti..neki is jár a boldogság.
2012. június 23. 10:01
Imádtam A Johnny és Vanessa párosítást.. de remélem így sokkal boldogabb és ez a lényeg..
2012. június 23. 10:10
Johnny és Vanessa között őrült nagy szerelem volt. Nem gondolnám, hogy 14 évet így sutba dobna. A puszis kép tavaly készült a film premierjén, csak úgy mellékesen.
2012. június 23. 11:25
Szerintem nem igaz. gracie26-nak igaza van, 14 évet nem lehet sutba dobni. Ráadásul pont ezzel a nővel. Amúgy meg minden nap mással hozzák össze.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: