Elegendő vizet iszol?
2012. június 23. 16:06
Én általában sokat iszok de van hogy egy nap alig iszok 3 pohár vizet..
2012. június 23. 18:39
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Én nagyon keveset iszom. Csak akkor iszok, ha nagyon szomjas vagyok, szerintem még egy litert sem. Lehet, hogy ettől vagyok annyira fáradt és álmos egész nap, megpróbálok ezentúl több vizet inni.
2012. június 24. 12:26
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Én általában másfél litert iszom naponta, de hőségben egyszer-egyszer becsúszik egy olyan nap, amikor 3 litert is megiszok. A legjobb barátnőm az, aki képes naponta csak fél litert inni. Mondtam, hogy én rá szoktatom az ivásra, mert így tönkre fog menni a veséje és korán fog ráncosodni...
2012. június 24. 18:08
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
persze nem akarok kiszáradni !
sőt néha még lehet hogy többet is
és amúgy is ha megyek strandra akkor se legyek már kiszáradva
.. oda is viszek mindig valami innivalót pl. vizet vagy limonáddét
! !
(házikészítésűt)
2012. június 24. 18:28
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Ezzel nekem is bajon van, mert nem iszok én sem elegendő vizet, általában megvárom mig majdnem kiszárad a szájam
2012. június 24. 20:18
|
jen43visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 145692 offline
|
hat nekem a mostani hét volt a legrosszabb, akkor volt az a nagy meleg. Szédültem, a fejem is fájt, kiszáradtam. Inni, ittam, de sajnos keveset, de hát csak csapviz volt, ami langyos volt, ezért nem kivantam, igy vettem valami üditot, betettem a hutőbe, azt ittam, de ez a het szenvedes volt. Inkább ne legyen többet 30 foknál melegebb, én azt mondom, de elég 25 fok is.
2012. június 24. 20:49
Én ha tehetem midig vizet iszom, ha langyos ha hideg én megiszom én így állok hozzá. Tudomásom szerint én óránként szoktam vizet inni, vagy kortyolgatom, vagy 1 pohárral iszom, vagy egy két litert iszom, nálam ez szokás.
2012. június 24. 23:17
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
mindig próbáltam 2-3 litert lenyomni de gyakran 1 se sikerült egy nap:/
2012. június 24. 23:31
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Én nagyon keveset iszom. Eleve nem iszom kb. semmit, csak vizet, citromos vizet meg zöld teát, mert hányok az ilyen cukros löttyöktől, a tejet nem bírom, és ezzel kb. ki is fújt a lehetőségek tárháza. 
Amúgy velem nagyon könnyen előfordul, hogy napokig nem iszom semmit, egy nap, ha egy liter vizet megiszom. Rengetegszer ájultam el miatta, egyszer 2 napig nem ittam semmit, csak annyit éreztem, hogy rohadt szarul vagyok, de nem tudtam mitől. Elmentünk orvoshoz, aki mondta, hogy vészesen ki voltam száradva, majd megvizsgáltak, és kiderült, hogy az agyam szomjúságért felelős része nem elég erősen kapja a jeleket, ezért nem érzek szomjúságot olyan erősen, mint a többi ember, és van, amikor egyáltalán nem, ezért nagyon oda kell figyelnem, hogy rendesen igyak, mert könnyen előfordulhat, hogy szomjan halok, anélkül, hogy észrevenném. Ebben a melegben meg pláne figyelnem kell, elvileg másfél óránként kéne igyak, de ezt nem nagyon tartom be...
Amúgy velem nagyon könnyen előfordul, hogy napokig nem iszom semmit, egy nap, ha egy liter vizet megiszom. Rengetegszer ájultam el miatta, egyszer 2 napig nem ittam semmit, csak annyit éreztem, hogy rohadt szarul vagyok, de nem tudtam mitől. Elmentünk orvoshoz, aki mondta, hogy vészesen ki voltam száradva, majd megvizsgáltak, és kiderült, hogy az agyam szomjúságért felelős része nem elég erősen kapja a jeleket, ezért nem érzek szomjúságot olyan erősen, mint a többi ember, és van, amikor egyáltalán nem, ezért nagyon oda kell figyelnem, hogy rendesen igyak, mert könnyen előfordulhat, hogy szomjan halok, anélkül, hogy észrevenném. Ebben a melegben meg pláne figyelnem kell, elvileg másfél óránként kéne igyak, de ezt nem nagyon tartom be...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: