Elegendő vizet iszol?
2012. június 23. 10:26
tegnap megittam 2,5 liter narancslevet 3 óra alatt xD szal szem annyi már elég lesz
2012. június 23. 11:12
Én sem mondhatom el magamról hogy túl sokat iszok.Habár most hogy így eljött a nyár,kicsivel többet de lehet ez is édes kevés a kellő mennyiséghez képest.Mégsem vagyok képes többet inni,egyszerűen ennyit bírok...
2012. június 23. 11:19
Kevés vizet iszok, sőt keveset is eszik - ebben a kánikulában semmi kedve az embernek - ami az én esetemben elég rossz. Alacsony a vérnyomásom, ezért viszonylag rövid melegben töltött idő alatt is elájulok. A szomjamat általában lédús gyümölcsökkel oltom, mint pl. a dinnye.
2012. június 23. 11:57
Én eleget, mert ha hőség van, megállás nélkül szlapálom a vizet, vagy a hideg teát.
2012. június 23. 14:02
Nagyon hasznos és jó cikk lett, gratulálok. 
Sajnos nem iszok valami sokat, van amikor fél litert sem sikerül egy nap. Az a baj, hogy nem érzem a szomjúságot, és teljesen kimegy a dolog a fejemből.
Sajnos nem iszok valami sokat, van amikor fél litert sem sikerül egy nap. Az a baj, hogy nem érzem a szomjúságot, és teljesen kimegy a dolog a fejemből.
2012. június 23. 15:26
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Épp vártam egy ilyen cikket!
Sajnos én se iszok eleget, pedig kéne, mert nekem magas a vérnyomásom és azt mondták sok vizet kell inni, és semmi üdítőket, főleg nem kólát. :S De nem bírom ki a kóla nélkül, de már leszokóban vagyok!
Épp most hoztam egy üvegbe hideg vizet és azt iszogatom. 
Van, hogy egy nap max 1 pohár vizet iszok meg. De általában teát vagy kávét(ezt se szabadna) iszok. :S Tegnap is ittam fekete kávét, cappucino-t és egy kevés tejet, és ennyi.
Pedig kávé vízhajtó és ugye utána még kéne inni tiszta vizet, de én nem szoktam. Nemtom hogy, de én nem érzem, hogy szomjas lennék ezért nem is iszok. De most, hogy lassan 40 fok lesz, muszáj lesz eleget innom.
Van, hogy egy nap max 1 pohár vizet iszok meg. De általában teát vagy kávét(ezt se szabadna) iszok. :S Tegnap is ittam fekete kávét, cappucino-t és egy kevés tejet, és ennyi.
Pedig kávé vízhajtó és ugye utána még kéne inni tiszta vizet, de én nem szoktam. Nemtom hogy, de én nem érzem, hogy szomjas lennék ezért nem is iszok. De most, hogy lassan 40 fok lesz, muszáj lesz eleget innom.
2012. június 23. 15:27
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Van egy kedvenc fél literes üvegem és kiszámoltam, hogy abból 4-et kell meginnom egy nap, hogy meglegyen a 2 liter.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: