Javában tombol a kullancsszezon!
2012. június 22. 13:17
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én nagyon szeretek az erdőben kirándulni
de még az a szerencsém,hogy megtudok az ilyen állatokról feledkezni és jól tudom magam érezni....
Én mindig komolyan szoktam venni az ilyen állatokat!!! csak sajnos valamikor a szerek sem tudnak segíteni... :/
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2012. június 22. 13:23
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Rendszeresen kirándulok a kutyámmal, erdőben, parkokban egyaránt össze lehet szedni. Szerencsére a nem annyira fertőzött területen lakunk, de mostanában elég sok gazditól hallottam, hogy beteg lett a kutya a kullancsoktól. Snoopyt minden hónapban különböző szerekkel védem ellenük, én meg ellenőrzöm magam mindig. Őszintén szólva a kutyámat jobban féltem, mert náluk nehezebben felismerhető a betegség és nagyon gyorsan öl.
Nem értem miért találta ki valami nagyokos, hogy a kullancs legyen védett állat. Csípje meg őt és kapjon el valami jó kis kórt, aztán járjon a szája.
2012. június 22. 14:26
Váááááááá majdnem itt van a legtöbb. Most aztán megnyugodtam, köszönöm.
Még a hajam is hosszú. Ezek után ki sem akarok menni a házból.
LittleVampire
2012. június 22. 22:33
Nem szeretnék összeszedni egyet sem! Már akkor irtózok ha meglátok egyet....-.-
2012. június 23. 09:53
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Hát észrevettem..:S
2012. június 23. 11:05
Gyakran kirándulok az erdőben és egyenesen félek a kullancsoktól, általában mindig befújom magam riasztó sprayel. Az én lakóhelyemen nincsen sok, de pár évvel ezelőtt mégis megtalált egy.
LittleVampire
2012. június 23. 11:53
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Nálunk nagyon sok a kullancs mivel elég erdős terülten lakunk, de már a fákat kiirtották több éve így már csak mező van, de még így is van kullancs. Bennem még csak egyszer volt, amikor kimentünk az erdőbe gombázni, de a macskánk aki mindenfele jár 2 évvel ezelőtt minden nap volt benne legalább egy kullancs nyáron. De szerencsére semmi baja nem lett, mostanában egyre ritkábban van benne kullancs.
LittleVampire
2012. június 23. 16:41
DoooDuu én is félek és bennem már sajnos egyszer volt.
2012. június 24. 11:04
|
|
szandi0017új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 159949 offline
|
Még nem volt bennem de a macskáimban szokott lenni.OH nálunk is van egy kevés kulancs
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.