Ciki! Lezavarták a színpadról DJ Seherezádét!
2012. június 21. 21:46
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
pont rá féltékenyek??? egy nulla tudású DJ-re? szerintem beütötte a fejét, mikor ilyenekre gondol. xd és csak én csodálkozok, hogy egyáltalán meghívják fellépni? -.-"
2012. június 21. 21:47
örüljön,hogy elhívták egyáltalán bárhová is. inkább menjen a mekibe krumplit sütögetni
az iq-ja fordítottan arányos a sminkje tömegével
2012. június 21. 22:04
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
most akkor kinek kell hinni? az állítólagos szemtanúknak vagy Seherezádénak?
amúgy én láttam már videót, annyira nem is rossz a zene amit játszik, mondjuk én az ilyenekhez nem értek, de a discoban nem az a fontos, hogy tuctuc zene legyen? azt nem nagyon lehet elrontani sztem..
amúgy én láttam már videót, annyira nem is rossz a zene amit játszik, mondjuk én az ilyenekhez nem értek, de a discoban nem az a fontos, hogy tuctuc zene legyen? azt nem nagyon lehet elrontani sztem..
2012. június 21. 22:28
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
DJ-nek is túl hülye..
2012. június 21. 22:43
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Hát hopika! Na most mi lesz? Ránk szakad az ég? Ez van, még celebnek is rossz nem hogy DJ-nek. Attól hogy hírhedt lett az nem azt jelenti hogy most már bármire képes....
2012. június 21. 22:53
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Ez kész röhej. Tényleg azt képzelte, hogy komolyan fogják venni? Igen, tényleg alapból negatívak az emberek, de nyilván nem ok nélkül. Csak azért kezdett bele ebbe az egészbe, hogy a köztudatban maradhasson, mert másképp senki sem kíváncsi rá és ezt ő is tudja. Persze most valamivel védenie kell magát egy ilyen leszerepelés után.
2012. június 22. 00:36
legalább pózolni tud a kamerák előtt...meg mindent művé alakítani magán...minek erőlteti?! ._. nemhogy keresne valami normális munkát...az ő "hírneve" is le fog csengeni,ha jön a vv 6 -.-"
ugyanúgy,ahogy az előző szériában..kik emlékeznek már rájuk?! nem sokan..
ugyanúgy,ahogy az előző szériában..kik emlékeznek már rájuk?! nem sokan..
2012. június 22. 07:41
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Eléggé gázos egy ügy.
Ha már kitessékelték, akkor nem lehetett olyan jó a buli. :/
Sosem csíptem ezt a csajt, szerintem maradjon meg címlaplánynak.
Ha már kitessékelték, akkor nem lehetett olyan jó a buli. :/
Sosem csíptem ezt a csajt, szerintem maradjon meg címlaplánynak.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: