Demi Lovato nehezen viseli el Simon Cowellt
2012. június 22. 12:51
Ezt csak szeretetből csinálják, barátilag bírják egymást.
2012. június 22. 12:55
Nem csodálom Simon úgy viselkedik Dem-mel mint egy kutyával komolyan. Akkor egy gyökér ki nem állhatom.
2012. június 22. 14:13
Ezek inkább csak baráti piszkálódások. Nem hinném, hogy annyira szeretnék vagy utálnák egymást. Talán inkább a kettő között.
2012. június 22. 19:08
Kiyla egyetértek, de tegyük azt is hozzá hogy nem véletlenül Demi és Britney került melléje a mentor székbe.
1.Nézettséget hoznak - ez a legfontosabb szempont
2.Nem domináns személyiségek, Simon uralkodni tud felettük
3.Valljuk be kutyára a disznós visszavágás elég gyerekes volt
Kaina - Simon híres a fricskázásáról, aki nem veszi annál könnyen elszakadhat a cérna, lehet hogy S. éppen azt akarja hogy élő adásban boruljon ki Demi vagy Brit hogy még nagyobb nézettségük legyen.
1.Nézettséget hoznak - ez a legfontosabb szempont
2.Nem domináns személyiségek, Simon uralkodni tud felettük
3.Valljuk be kutyára a disznós visszavágás elég gyerekes volt
Kaina - Simon híres a fricskázásáról, aki nem veszi annál könnyen elszakadhat a cérna, lehet hogy S. éppen azt akarja hogy élő adásban boruljon ki Demi vagy Brit hogy még nagyobb nézettségük legyen.
2012. június 22. 21:52
|
|
Demi-Miley foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 178208 offline
|
Sosem találtam szimpatikusnak Simont,de ezek után végképp nem..tudja hogy Demi miken ment keresztül és bármikor visszaeshet.Demi ügyesen visszavágott,gratula!!!!<3
2012. június 23. 08:57
|
|
darázs zsoltvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.26. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 72555 offline
|
Team Delena hehe.
AcorraladaFan én mindkettőtttt szeretem mert hát Simonkánk a mentora a One Direction-nek remélem minden megoldódik a One Direction-nel kapcsolatban ONE DIRECTION LOVE<3
XĐ~Bogi~
AcorraladaFan én mindkettőtttt szeretem mert hát Simonkánk a mentora a One Direction-nek remélem minden megoldódik a One Direction-nel kapcsolatban ONE DIRECTION LOVE<3
2012. június 23. 10:28
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
érdekesek lehetnek ezek a piszkálódások
)
"talán kezd közöttük kialakulni valami"remélem ezt csak viccnek szánta a cikk írója xd
"talán kezd közöttük kialakulni valami"remélem ezt csak viccnek szánta a cikk írója xd
2012. június 23. 16:35
|
|
Starlight98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 177650 offline
|
Egy ilyen "veszekedést" nagyon szívesen végignéznék
de a disznós beszólás jó volt! XD
2012. június 23. 18:43
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Szerintem jó volt az a beszólása Deminek...
2012. június 24. 20:15
Demi szépen visszaszólt.Simon tényleg eléggé hasonlít egy disznóhoz
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: