Mért kell mindig mindent véresen komolyan venni? Csak ugratják egymást, ugyan már.
Demi Lovato nehezen viseli el Simon Cowellt
2012. június 21. 20:48
Tinababa köszönjük a megnyilvánulásodat.
Mért kell mindig mindent véresen komolyan venni? Csak ugratják egymást, ugyan már.
2012. június 21. 21:11
szandi egyértelmű hogy demi-fan vagy, de ezen most nincs mit kicicomázni. simon lekutyázta mire demi disznózott. ezt akárhogyan próbálod magyarázni nem lehet. ovis viselkedés. talán még általános alsó tagozatában is szokták csinálni. amúgy nem, nem olvasom sem demi sem simon sem az amcsi xfaktor twitteres bejegyzéseket mivel nem vagyok egyiknek sem a rajongója.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 21. 21:27
|
|
PTR.95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 141926 offline
|
Annyira, de annyira BUTA emberek használják ezt az internet dolgot, hogy csodálom, hogy a monitor nem dől le a sötétségtől, komolyan. Ennyire gyalázatosan hogy lehetnek hülyék az emberek, most komolyan?! Nagyon féltékenyek lehettek Demire, ez nem kétséges... Szánalmas inkább, hogy mit ne mondjak. Nem kell őt szeretni, de azért illene tudni, hogy hol a határ. Mellesleg szerintem ép eszű ember nem ír kommentet, nem is törődik olyan sztárokról íródott ALAPTALAN, HAMIS, IDIÓTA, NEVETSÉGES cikkekhez, akit nem is szeret, de nagy az Isten állatkertje, majd talán nyertek egy kis tapasztalatot az élettől, ami valamennyivel bölcsebbé fog tenni.......
2012. június 21. 21:56
PTR95 mire legyünk féltékenyek?
te fröcskölődsz egyedül és olyan szavakat használsz amik nem lennének itt illőek. a favoritjaid listája pedig mindent elárul az izlésedről és a korodról. látod ezzel most leminősítettelek anélkül hogy olyan szavakat használtam volna mint amiket te lentebb, sőt tulajdonképpen te minősítetted le saját magadat. tartalmilag pedig gyerekes amit írtál. demi előadóművész, most pedig mentor szóval had legyen már jogunk megítélni azt amit csinál.
2012. június 21. 21:59
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
valamivel növelni kell a nézettséget..
2012. június 21. 22:11
"ép eszű ember nem ír kommentet, nem is törődik olyan sztárokról íródott... cikkekhez, akit nem szeret" és "nyertek egy kis tapasztalatot"
1. épeszű (egybe kell írni)
2. nincs logika abban amit írtál
3. tapasztalat nyerés - sokszor olyan dolgot is meg kell tenned ami nincs ínyedre - talán éppen abból nyerhetsz a legtöbb tapasztalatot, de nincs baj azzal se ha egy másik bolygón élsz és burokkal veszed körbe magad, egyszer majd te is felnősz és elhagyod disneylandet
1. épeszű (egybe kell írni)
2. nincs logika abban amit írtál
3. tapasztalat nyerés - sokszor olyan dolgot is meg kell tenned ami nincs ínyedre - talán éppen abból nyerhetsz a legtöbb tapasztalatot, de nincs baj azzal se ha egy másik bolygón élsz és burokkal veszed körbe magad, egyszer majd te is felnősz és elhagyod disneylandet
2012. június 21. 23:44
hát, igen .. rosszul érzi magát emiatt, de hát hogy ha egyszer mentor, akkor tudnia kell kritizálni
hát, úgy látszik Simon tanult valamit a(z) One Direction-tól xdd nem csoda, hogy velük volt együtt :"D
2012. június 22. 06:01
|
|
AcorraladaFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 165040 offline
|
én valahogy nem csipem demit,de Simont annál inkább bármilyen idegesito is, mert o alkotta az 1D-t!!
)
2012. június 22. 07:44
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Nagyon szépen visszavágott Simonnak. 
Bár mi is oltogatjuk a bátyáimmal egymást, mégsem jelenti azt, hogy utálnak engem, és azt sem, hogy én utálom őket.
Ez egyszerűen csaj haverkodás.
Bár mi is oltogatjuk a bátyáimmal egymást, mégsem jelenti azt, hogy utálnak engem, és azt sem, hogy én utálom őket.
Ez egyszerűen csaj haverkodás.
2012. június 22. 08:01
Hát behaltam azon a beszóláson! Demi, ez nagyon ott volt!
2012. június 22. 08:42
Elhiszem ,hogy ezek a cikizések idegesítik Demi-t
engem is idegesítene! =)...viszont Demi nagyon szépen visszaszólt! Gratula Demi
2012. június 22. 09:41
|
|
Dóra Sztár kémúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.28. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 174366 offline
|
Swagii egyet értek
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.