A bennfentesek szerint ezeket egyáltalán nem kell komolyan venni, sőt, talán kezd közöttük kialakulni valami.
Forrás: http://starity.hu/magazin/28586-demi-lovato-nehezen-viseli-el-simon-cowellt/#ixzz1yRqjitoM
erre igazán kíváncsi lennék...
Demi Lovato nehezen viseli el Simon Cowellt
2012. június 21. 19:08
|
|
furatisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 127873 offline
|
Jaj, már, ez most olyan, mint Mo-n is sokszor kell egy kis piszkálgatás, ettől viccesebb, élvezetesebb a műsor, mint amikor Nóra és Balázs piszkálja egymást, meg ilyenek... szal sztem se kell komolyan venni
2012. június 21. 19:20
|
|
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline
|
Már megint egy "nagy" értékekkel bíró cikk... Először is úgy ne kezdjen bele valaki egy cikk írásába, hogy nem tudja az összes információt. Ezek a kis piszkálódások, a felvételek, képek, személyes beszámolók alapján teljesen baráti alapúak.
2012. június 21. 19:25
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
@AniKelemen hahaha. nemrég egy kommentben ugyanezt írtam le, hogy nem kell komolyan venni.
elvégre ne írjon már úgy egy kommentet valaki, hogy nem tudja az összes információt
elvégre ne írjon már úgy egy kommentet valaki, hogy nem tudja az összes információt
2012. június 21. 19:30
ez baráti...nem olyan!
...de azért viccesek is lehetnek azért gondolom
2012. június 21. 19:35
|
|
liáÁSDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 159595 offline
|
Idézet (rockgirlfriend @ 2012.06.21. 18:31)
basszuuus, a végén még visszamegy a diliházba, aztán egy hónap múlva kijön, és még öt évig sajnáltatni fogja magát a médiában. NA DE SIMON, EZT NEM TEHETED VELE/ VELÜNK 
Neked mint kívülállónak, mi a véleményed a tapintatosságról?
Nem mellesleg, nem diliházban volt...
2012. június 21. 19:37
Idézet (liáÁSD @ 2012.06.21. 19:35)
Neked mint kívülállónak, mi a véleményed a tapintatosságról?
szerintem is írj mindenkinek, aki nem szereti demit
2012. június 21. 19:40
|
|
liáÁSDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 159595 offline
|
Idézet (rockgirlfriend @ 2012.06.21. 19:37)
szerintem is írj mindenkinek, aki nem szereti demit 
Chh... Nem tervezem... Csak azt nem bírom mikor valaki véleményt ír úgy hogy fogalma sincs az adott illetőről...
2012. június 21. 19:46
Idézet (liáÁSD @ 2012.06.21. 19:40)
Chh... Nem tervezem... Csak azt nem bírom mikor valaki véleményt ír úgy hogy fogalma sincs az adott illetőről...
sajnos van fogalmam róla, mert már hónapok óta arról szól minden, hogy demi épp hol adott interjút arról, hogy ő milyen kitartó és erős egyéniség.
2012. június 21. 19:47
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
rockgirlfriend - te most komolyan azt gondoltad, hogy így leszólod Demit és senki sem fog rá reagálni? vagy csak próbáltál vicces lenni? távol áljon most tőlem a vita megkezdése, de én úgy gondolom, hogy te tisztában voltál azzal, hogy azért ez a hangnem, ahogy beszéltél Demiről nem fog tetszeni a Demi-rajongóknak.
1 felhasználónak tetszik:
liáÁSD
2012. június 21. 20:11
Uhh Demi de rosszul reagálta ezt le, pont mint egy sértődött tini. Nem hiába Nicole tudott bánni Simonnal. Ez egy frappáns visszavágás volt Simon fricskájára: http://www.youtube.com/watch?v=TjR7qsLBPsE
Visszatérve Demire, tudtam én hogy mind ő, mind Britney szívni fognak de úgy kell nekik.
Nem azt mondom hogy buták, de egyértelműen nem vág gyorsan az eszük és még van mit tanulniuk a szakmáról, vagyis nem valók mentor székbe. De most komolyan ha Simon egy hasonlót eljátszana Demivel vagy Britneyvel mint amit anno Nicole-lal - amit fentebb linkeltem-, akkor mindkettő sírva rohanna ki a stúdióból.
Visszatérve Demire, tudtam én hogy mind ő, mind Britney szívni fognak de úgy kell nekik.
2012. június 21. 20:29
Idézet (OceanSoul @ 2012.06.21. 20:11)
Uhh Demi de rosszul reagálta ezt le, pont mint egy sértődött tini. Nem hiába Nicole tudott bánni Simonnal. Ez egy frappáns visszavágás volt Simon fricskájára: http://www.youtube.com/watch?v=TjR7qsLBPsE
Nem azt mondom hogy buták, de egyértelműen nem vág gyorsan az eszük és még van mit tanulniuk a szakmáról, vagyis nem valók mentor székbe. De most komolyan ha Simon egy hasonlót eljátszana Demivel vagy Britneyvel mint amit anno Nicole-lal - amit fentebb linkeltem-, akkor mindkettő sírva rohanna ki a stúdióból.
Mielőtt kommentelsz olvass utána a történéseknek... Ha elolvasol az X-Faktor hivatalos Twitterén pár tweetet, vagy olyan személyek kiírását akik ott voltak a meghallgatásokon, láthatnád hogy Demi igenis vissza szokott neki szólni, sőt Twitteren is írogatnak egymásnak... Egyáltalán nem sértődik meg, csak megint úgy lett a cikk megírva hogy Ő legyen a rossz és hisztis kislány... Mellesleg Simon beszólt Deminek is egy ahhoz hasonlót mint anno Nicolenak, és viccesen reagált rá.
2012. június 21. 20:30
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Hát igen nem könnyű zsűrinek lenni...:/
de hát ezek a piszkálások szerintem nem lehetnek olyan veszélyesek
2012. június 21. 20:35
|
Karina197impossible |
|
pont én írnám meg úgy a cikket, hogy Demi hisztis lánynak legyen beállítva, aha...
nem-nem. aki utálja, az úgyis annak fogja felfogni, hogy hisztis, aki nem, az úgyis tudja, milyen Demi.
nem-nem. aki utálja, az úgyis annak fogja felfogni, hogy hisztis, aki nem, az úgyis tudja, milyen Demi.
2012. június 21. 20:38
"A bennfentesek szerint ezeket egyáltalán nem kell komolyan venni, sőt, talán kezd közöttük kialakulni valami." wtf?
nem Niallel kezd kialakulni vmi?
2012. június 21. 20:45
Nem bírom Demit, de szerintem a vak is látja, hogy ez nem igazi vita közöttük.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.