Szecsődi Karcsi még jóideig nem szexelhet nőként
2012. június 21. 12:19
na most már elég legyen! NEM ÉRDEKEL, mi van ezzel a ronccsal, de akaratlanul is mindenhol a nyilatkozataiba botlok. bocsánat, ha megint megsértem a toleránsabbakat, de ez akkor is undorító, és ez a legszebb szó, amit tudok rá mondani.
2012. június 21. 12:22
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nem az a bajom,hogy a fiúkat szereti (nem ítélem el az ilyet) és hogy nővé operáltatta magát (ha ő így boldogabb lesz).De szerintem a nemi életét nem kellene nyílvánosság elé tárnia.Ehhez senkinek semmi köze.
2012. június 21. 12:24
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerintem a műtét után se lesz sok jelentkező...
2012. június 21. 12:25
Lesz*rom?! 
Menjen haza,aztán éljen nőként,és ne nyilatkozzon...magasról leszarom,hogy nő vagy pali,alapból nem tudom ki ez,csak a nagy "átalakulása" óta "ismerem"...
Nem ítélném el ezért,csak akkor ne nyilatkozzon össze-vissza,hogy Ő milyen erős,de mégse,operáció,de mégse...oké beletörődtünk ez van,ez Ő,de nem akarok mindennap róla olvasgatni...
Menjen haza,aztán éljen nőként,és ne nyilatkozzon...magasról leszarom,hogy nő vagy pali,alapból nem tudom ki ez,csak a nagy "átalakulása" óta "ismerem"...
Nem ítélném el ezért,csak akkor ne nyilatkozzon össze-vissza,hogy Ő milyen erős,de mégse,operáció,de mégse...oké beletörődtünk ez van,ez Ő,de nem akarok mindennap róla olvasgatni...
2012. június 21. 12:26
|
|
ZsófiiCicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 167467 offline
|
hát grat neki!
sztem ez pont nem olyan téma,amihez bárkinek bármi köze is lenne!!
sztem ez pont nem olyan téma,amihez bárkinek bármi köze is lenne!!
2012. június 21. 12:29
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Szanalmas hogy igy nyilvanossag elott mondja el!!!
2012. június 21. 12:32
rockgirlfriend egyet kell értsek. Én tényleg nem ítélem el ezt az embert, de hogy már a csapból is ő folyik az túlzás. Nem vagyok kíváncsi erre az egészre, és most nem azért, de nem vagyok benne biztos, hogy ez az egész bárkit is érdekelne (ilyen részletesen főleg). Az oké, hogy egyszer leírták, mindenki felfogta, de most már tényleg elég ebből.
1 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend
2012. június 21. 12:39
|
|
Adykaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 162325 offline
|
hát szerintem ezt az egész cikket rohadt felesleges volt megírni . nem Karcsi az első, aki férfi testbe zárt nőnek érzi magát.. de az hogy ezt ilyen szinten a nyilvánosság elő hozza, az hatalmas idiótaság.. ha így folytatja, nagyon sok támadásnak, fikázódásnak ő lesz a célpontja .. mondjuk már most is.. csendben élje az ő sajátos életét, a médiának, és nekünk ehhez semmi közünk..
2012. június 21. 12:44
|
|
CopperBoomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 132564 offline
|
lesz olyan férfi aki akarja majd? XDD
2012. június 21. 13:05
|
GoldenTearvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 163990 offline
|
Gyönyörű mévi0616, én is ennyit akartam mondani! 
Egyébként a hangját is átfogja operáltatni, hogy lányos hangja legyen, mert úgy kicsit furcsa lenne, ha férfias lenne a hangja. :'D
Egyébként a hangját is átfogja operáltatni, hogy lányos hangja legyen, mert úgy kicsit furcsa lenne, ha férfias lenne a hangja. :'D
2012. június 21. 13:07
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Bírnám, ha átoperáltatná magát nővé, utána meg kitalálná, hogy leszbikus...
rockgirlfriend
2012. június 21. 13:43
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Annyira tök jó, hogy ennek kell virítania a főoldalon... már igazán lecserélhetné valaki egy másik cikkre. Nincs nekem bajom vele, de már tényleg unalmas, hogy erről kell cikkezni állandóan.
Az meg végképp szánalmas, hogy ilyeneket nyilatkozik. Csak lenne már túl ezen a műtéten, és ne halljak róla többet.
Az meg végképp szánalmas, hogy ilyeneket nyilatkozik. Csak lenne már túl ezen a műtéten, és ne halljak róla többet.
Grace Benning
2012. június 21. 14:01
Sok sikert hozzá, de nem tudom, hogy valójában ezt az embert ki ismeri, ráadásul mindig jönnek ide az okosok ítélkezni, szerintem pont senkit nem érdekel.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.