Szecsődi Karcsi még jóideig nem szexelhet nőként
2012. június 21. 10:48
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Kezdem unni Karit. Piszokul kezdem unni.
Ehhez nekem, nekünk mi közünk? Semmi. Ez totálisan a magánszférája és mivel ennyire kényes a téma, nem kellene folyton-folyvást erről beszélnie. Nem baj, hogy felvállalja, a baj az, hogy folyton erről szól a fáma. Értettük egyszer is. Nőnek érzi magát és tervei között szerepel a nemátalakító műtét. Felfogtuk. Azt is tudjuk, hogy jelen állapotában egy férfival női szemszögből nem tud mit kezdeni. Logikus ugyanis, nem kell tovább taglalni. Én eddig mindig megvédtem, és ezután sem fogom jobb embernek találni azokat, akik emiatt a genetikai kromoszóma rendellenesség miatt bántják, hiszen ő erről nem tehet. Ám a csapból folyást nem díjazom. Le lehetne állni ezzel.
7 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
Black Hearth2,
An_d_a,
doryka88,
ophely88,
joe_r,
num1Kolosszus
2012. június 21. 10:57
Nekem semmi bajom a Karcsihoz hasonló emberekkel, nem ítélkezem felettük, sőt valamilyen szinten tisztelem őket: tudván, hogy milyen világban élünk, fel merik vállalni önmagukat, de azért túlzásba nem kéne esni. Jó, értem, nőnek érzi magát, nővé is lesz operálva. De az, hogy utána hogy fog vagy akar élni, nem igazán érdekel.
Porcicca: igen, biztos van, mert vannak hozzá hasonló emberek.
Porcicca: igen, biztos van, mert vannak hozzá hasonló emberek.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 21. 10:59
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Hát ha ő így érzi jól magát ! Az ő dolga nem itélem el ! Mindenkinek joga van úgy élni az életét ahogy akarja ! Senkinek semmi köze hozzá!
2012. június 21. 11:02
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Ez kicsit bizarr, de nincs bajom vele.De miért kell mindig ezen a témán lovagolni. Miért kell ezt megosztani a nagy világgal?!MadHatter, na azt én is bírnám.
:D
2012. június 21. 11:07
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem gonoszkodni akarok,és a világért sem akarom piszkálni őt.de ez már nem is az,hogy unalmas,hanem már tényleg ahhoz a témához tartozik,ami NEM a médiára tartozik.egyéni joga,hogy hogyan és miként szeretne élni,nem ítélem el azért,mert ilyen.
de ha valami hírt hallok felőle,márcsak erről szól a történet.lassan a csapból is ez folyik.
szerintem már mindenki megértette,innentől fogva az nem tartozik a nagyvilágra,hogy kivel hogyan és miként csinálja
de ha valami hírt hallok felőle,márcsak erről szól a történet.lassan a csapból is ez folyik.
szerintem már mindenki megértette,innentől fogva az nem tartozik a nagyvilágra,hogy kivel hogyan és miként csinálja
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. június 21. 11:21
Csak egyetlen egy kérdésem lenne (nem olvastam el acikket, csak a főoldalon megjelenő kis bevezetőt): Ha ő homoszexuális, akkor valószínűleg pasit akar, de egy pasi, aki nem homoszexuális, valószínűleg hozzá sem nyúlna. Viszont, ha most átműtteti magát, akkor ő elméletben NŐ lesz, tehát a homoszexuális pasik, akik a FÉRFIAKHOZ vonzódnak, újfent hozzá sem fognak nyúlni, nem? Vagy most mi van?
2012. június 21. 11:36
|
|
RedArmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.19. Hozzászólás: 312 Csatolások: 5 Azonosító: 23353 offline
|
Nem kell mutogatni! Kit érdekel??? A színvonal az egeket veri ismét! Ha ez neki így jó akkor így jó, de könyörgöm, mi a fenéért kell az ilyet mutogatni?????????????? MAGÁNÜGY!
2012. június 21. 11:36
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Undorító!!!!!! hogy vannak olyan emberek akik ilyen megfordul az eszükbe.... meg ki az a hülye állat aki így lefekszik vele???? szerintem nincsen olyan... bár kitudja amilyen hülye emberek vannak.....
2012. június 21. 11:40
|
|
Borcyhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 171302 offline
|
Miért van az, hogy minden héten legalább egy cikk szól Szecsődi Karcsiról? Szerintem itt már mindenki magasról tesz rá, hogy csinál magából hülyét. Ez az ő dolga, ha ő így érzi jól magát, egészségére, de nem kellene ország-világgal megosztani...
2012. június 21. 11:45
milasnape: Ő nem homoszexuális, Hanem transzszexuális.(nem keverendő a transzvesztitákkal) És azért akar nőként élni. Ő hetero pasikkal szeretne lenni, mint egy normális nő, mert nőnek vallja magát.
A homoszexuális , Férfinek érzi magát, Férfiként öltözködik, csak a pasikhoz vonzódik. Ez a különbség.
Akit érdekel a téma, hogy mit is takar konkérétan a transzszexuális fogalma, az itt: http://www.origo.hu/tudomany/20100427-a-harmadik-nem-a-transzszexualitas-kutatasa.html elolvashatja.
A homoszexuális , Férfinek érzi magát, Férfiként öltözködik, csak a pasikhoz vonzódik. Ez a különbség.
Akit érdekel a téma, hogy mit is takar konkérétan a transzszexuális fogalma, az itt: http://www.origo.hu/tudomany/20100427-a-harmadik-nem-a-transzszexualitas-kutatasa.html elolvashatja.
2012. június 21. 11:47
huhhh.....azért ez elég komoly...18 órás műtét...miért nem MOST csinálja? ha már elezdte?...már ez is óriási lépés volt!
2012. június 21. 11:48
Mégvalami.
Az az emberrel születik hogy homoszexuális, transzszexuális, lezbikus esetleg biszex.
Nem úgy működik hogy az ember erről dönteni tud. Annak születik.
2012. június 21. 11:52
|
|
non96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 128048 offline
|
Szerintem nagyon bátor, h itt így fel meri vállalni magát. És igen, lehet h ez magánügy, de gondoljatok bele abba h miért nyilatkozott legelőször...mert pletykáltak róla és tisztázni akarta. Talán így neki is jobb h ő mondja el h mi van és nem csak mindenki találgat. Minden esetre sok sikert neki a jövőre nézve:)
2012. június 21. 11:59
|
|
Florcika18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 159043 offline
|
őszintén? nem érdekel. nem értem hogy ezt mér kell ország-világ előtt közzétenni.egyébként meg azt mondta hogy ő nem homoszexuális de akkor mér férfiakkal akar szexelni na mindeggy
2012. június 21. 11:59
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Most komolyan ilyenekről kell itt olvasni, amúgy sem hiszem, hogy nagyon hozzányúlna valaki ezek után. Pfúj
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.