Starity

Az angyalok köztünk vannak

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 21. 12:11 #41
Selena111
Selena111
look at the flowers™

Státusznine lives, remember?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5421
Csatolások: 1635
Azonosító: 131691
Én minden természet feletti lényben hiszek. Igazából legbelül mások is elhiszik, hogy léteznek csak nem merik beismerni.
2012. június 21. 12:17 #42
Petra12
Petra12
ღDavidHendersonღ

Státusz~ Henderson Dávid<3 ~
Hozzászólás: 1734
Csatolások: 0
Azonosító: 132641
Szerintem nagyon jó cikk lett! Amúgy én hiszek bennük...
2012. június 21. 12:42 #43
- törölt felhasználó -    
Huu, érdekes cikk lett. smileeee.gif WhiteAngel teljesen egyetértek. smileeee.gif
2012. június 21. 12:51 #44
- törölt felhasználó -    
imádom az ilyen cikkeket :3
2012. június 21. 13:11 #45
vdorina96
vdorina96
♥Paris♥
Hozzászólás: 2484
Csatolások: 1121
Azonosító: 152331
Én igazából nem angyon hiszek az ilyen földön túli dolgokban inkább olyan "hiszem ha látom" típús vagyok de ebben lehet valami mármint hogy van ott fent vlaki aki vigyáz az emberekre mert néha olyanokat úszanak meg emberek amiket senki nem tud megmagyarázni h miért mert logikusan enm ugy kelett volna történnie szóval velük úgy vagyok hogy amíg enm bizonyitja be vlakai hogy nincsennek addig bízom benne hogy vannak és ha kell ott vannak.És ez azért valamilyen szinten megnyugtató dolog
2012. június 21. 13:29 #46
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
hű, nagyon köszi a cikket, Bessie. az én drágám a harmadik rendhez tartozik. smileeee.gif én teljes mértékben hiszek az angyalokban, az őrangyalokban végképp. tudjátok, akinek meghalt valakije, nem ilyen déddédnagyapára gondolok, hanem, akit ismert is közelről, az biztos hisz benne. nem állítanám biztosra, hogy tényleg léteznek, de... nekem biztos van őrangyalom... abban biztos vagyok... ilyenkor muszáj valamiben hinni, abban, hogy itt maradnak mellettünk, ami valójában igaz is.. nekik nem az a dolguk, hogy ha kérünk ezer dollárt, az ölünkbe hullajtsák, hanem vigyázzanak ránk. minden az ő kezükben van. hozzájuk fordulhatunk bánatunkban, ha valamit nem értünk, bizonytalanságban. nem biztos, hogy rögtön megkapod a választ, ez nem így megy, hogy leírják neked egy lapra és ledobják... hanem elgondolkodol és rávezetődsz a válaszra...

kicsit fura lett ez a kommentem, olyan össze-visszaság van benne, de ez a téma.... számomra kicsit érzékeny. smileeee.gif
2012. június 21. 14:34 #47
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Karina197 @ 2012.06.21. 13:29)
hű, nagyon köszi a cikket, Bessie. az én drágám a harmadik rendhez tartozik. smileeee.gif én teljes mértékben hiszek az angyalokban, az őrangyalokban végképp. tudjátok, akinek meghalt valakije, nem ilyen déddédnagyapára gondolok, hanem, akit ismert is közelről, az biztos hisz benne. nem állítanám biztosra, hogy tényleg léteznek, de... nekem biztos van őrangyalom... abban biztos vagyok... ilyenkor muszáj valamiben hinni, abban, hogy itt maradnak mellettünk, ami valójában igaz is.. nekik nem az a dolguk, hogy ha kérünk ezer dollárt, az ölünkbe hullajtsák, hanem vigyázzanak ránk. minden az ő kezükben van. hozzájuk fordulhatunk bánatunkban, ha valamit nem értünk, bizonytalanságban. nem biztos, hogy rögtön megkapod a választ, ez nem így megy, hogy leírják neked egy lapra és ledobják... hanem elgondolkodol és rávezetődsz a válaszra...

kicsit fura lett ez a kommentem, olyan össze-visszaság van benne, de ez a téma.. számomra kicsit érzékeny. smileeee.gif

Vannak emberek, akik nem hisznek az ilyen dolgokban. Előfordul. Valószínűleg ők még nagyon fiatal lelkek. Majd ha párszor leszületnek, akkor nemcsak hinni fognak, hanem tudni. wink.gif Egyébként sok dolgot nem lát a szemünk, attól még létezik. (szellő például)

Őrangyala mindenkinek van. Egy biztosan (néha több is). Sokszor beszélnek hozzánk, segítenek álmok, megérzések, ösztönök formájában. Apróbb kéréseket teljesítik, amik nem ütköznek a karmánkba (életfeladat). Vannak dolgok, amiket még be lehet vonzani, de az már más tészta. Ahhoz mágia kell. (Én tökéletesen megelégszem az angyal vagy a gyertyamágiával) Néha az egyszerű is lehet nagyszerű. rohog.gif

Kíváncsi voltam, miket fogtok reagálni. Bevallom, nem ez az első ilyen cikkem (itt igen). Írtam már máshol is az angyalokról, és döbbenetes válaszok jöttek. Legérdekesebb az volt, amikor egy anya írta, hogy elolvasta a cikkemet. A lánya épp vele volt, és akkor tudta meg az anya, hogy a gyereke nagyon rég látja az itt ragadt szellemeket, csak addig nem merte bevallani. A hölggyel utána sokat beszélgettünk privát erről a témáról. Rengeteg dolgot tanultam a kislánytól. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Porcicca, Lady Suzy
2012. június 21. 14:54 #48
rek4
rek4

Státusz"Nem az a fontos, hogy a madár hányszor csap a szárnyával, hanem, hogy íveljen."
Hozzászólás: 891
Csatolások: 459
Azonosító: 160752
micsoda marhaság. elvettél 5 percet az életemből...
2012. június 21. 15:01 #49
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Wow, érdekes a cikk! De nagyon jó. Köszi Bessie.
Én úgy vagyok az angyalokkal démonokkal szellemekkel meg ilyenekkel hogy; hát én elmondom titokban hogy hiszek benne, főleg ha mérges vagyok, meg mikor szomorú. De sokszor mikor bemesélek magamnak valamit akkor nem nem hiszek bennük, viszont Isten az akiben minden körülmények között hiszek, nem vagyok nagy hívő de hiszek benne. Az angyalokra vissza térve, hiszek bennük, hiszek a halálon túli életben; még egy ilyen cikket is olvastam, ami egy könyvben van, és elég érdekes, mindig is érdekeltek ezek a cikkek, meg ilyenek. Még egyszer köszi Bessie! meghajolo.gif
2012. június 21. 15:32 #50
NiceandCute
NiceandCute
Hozzászólás: 1345
Csatolások: 3585
Azonosító: 137967
Mindig hittem az angyalokban, és ha kérem őket segítenek.
Bessie, köszönöm ezt a cikket! meghajolo.gif
2012. június 21. 15:44 #51
bohemia
bohemia
visszatérő vendég
Hozzászólás: 230
Azonosító: 169263
Én az angyalokról csináltam történelmi versenyre házi dolgozatot, és amikor megláttam a cikket, nagyon megörültem. Reménykedtem, hogy valami újat találok, de eme tények mind ismertek számomra. Kár...
2012. június 21. 15:50 #52
Weronycaaa_69
Weronycaaa_69

StátuszDance is the hidden language of the soul..
Hozzászólás: 1214
Azonosító: 130425
nagyon jó cikk. smileeee.gif
én eddig úgy voltam ezzel a témával h nem gondolkoztam róla, de ha valaki megkérdezte egyértelműen azt mondtam h hiszek a az angyalokban. elolvastam a cikket és elgondolkodtam. ez valójában hihetetlen, de mégis biztos vagyok benne h léteznek angyalok és őrangyalok, mert én is kerültem már jópárszor olyan szituációba, h őrangyal nélkül nem tudom mi lett volna. nem olyan dolgokról van szó h baleset v vlmilyen halálközeli dolog, hanem tulajdnoképpen ilyen hétköznapi de mégis fontos dolgok. smileeee.gif
Bessie, én is mint sokan mások nagyon köszönöm ezt a cikket ugyanis igen elgondolkodtató és ez nagyon jó! thumbsup.gif
2012. június 21. 16:51 #53
hörike
hörike
Winter *--*

StátuszI <3 Adam Lambert, Matisyahu, Jedward, Taylor Lautner, Seth MacFarlane
Hozzászólás: 3559
Csatolások: 30
Azonosító: 146816
Nagyon jó a cikk. Én mindig hittem az anygyalokban.
2012. június 21. 16:57 #54
orsi041000
orsi041000
új tag

StátuszA gép előtt ülök.
Hozzászólás: 46
Csatolások: 10
Azonosító: 176901
Én hittem és mindig hinni fogok az angyalokban!!Köszi a cikket Bessie!
2012. június 21. 17:24 #55
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
Idézet (Bessie @ 2012.06.21. 14:34)
Vannak emberek, akik nem hisznek az ilyen dolgokban. Előfordul. Valószínűleg ők még nagyon fiatal lelkek. Majd ha párszor leszületnek, akkor nemcsak hinni fognak, hanem tudni. wink.gif Egyébként sok dolgot nem lát a szemünk, attól még létezik. (szellő például)
Őrangyala mindenkinek van. Egy biztosan (néha több is). Sokszor beszélnek hozzánk, segítenek álmok, megérzések, ösztönök formájában. Apróbb kéréseket teljesítik, amik nem ütköznek a karmánkba (életfeladat). Vannak dolgok, amiket még be lehet vonzani, de az már más tészta. Ahhoz mágia kell. (Én tökéletesen megelégszem az angyal vagy a gyertyamágiával) Néha az egyszerű is lehet nagyszerű. rohog.gif 
Kíváncsi voltam, miket fogtok reagálni. Bevallom, nem ez az első ilyen cikkem (itt igen). Írtam már máshol is az angyalokról, és döbbenetes válaszok jöttek. Legérdekesebb az volt, amikor egy anya írta, hogy elolvasta a cikkemet. A lánya épp vele volt, és akkor tudta meg az anya, hogy a gyereke nagyon rég látja az itt ragadt szellemeket, csak addig nem merte bevallani. A hölggyel utána sokat beszélgettünk privát erről a témáról. Rengeteg dolgot tanultam a kislánytól. biggrin.gif

látja az itt ragadott szellemeket? Úristen... én nagyon jól tudom, hogy nem a halottaktól kell félni, hanem az élőktől, de akkor is nagyon félnék... így is berezelek, ha valami fura zajt hallok.

pontosan. álmok, ösztönök. ezeket ők irányítják. vagyis nekem csak ő. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2012. június 21. 17:26 #56
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk lett, Bessie. meghajolo.gif
Én már kicsi korom óta hiszek az angyalokban. És ez elég érdekes, mert Istenben meg egyáltalán nem. Úgy konkrétan nem szoktam gondolkodni rajtuk, de mikor nemrég meghalt valakim, akkor eltűnődtem azon, hogy ő vajon hová került és hogy az őrangyala segít-e neki a másvilágon. Tudom, hogy hülyeség, de fura vagyok és általában szoktak ilyen marhaságok eszembe jutni. Persze, itt biztos van pár tag, aki nem érti ennek a cikknek a lényegét. Azoknak csak annyit tudok mondani: majd kicsit megnősz és akkor majd megérted.
2012. június 21. 17:45 #57
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
Nagyon jó cikk lett! smileeee.gif
2012. június 21. 17:54 #58
- törölt felhasználó -    
Ténleg jó cikk!Hiszek én is bennük!Azóta hiszek amióta megláttam Ariana Grandét a tévében! blush.gif wub.gif wub.gif wub.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
2012. június 21. 17:55 #59
- törölt felhasználó -    
és az Angyalok háborúja mennyire jó film háááhháá! meghajolo.gif
aki szereti ezt a témát mindenképp olvassa el Milton:Az elveszett paradicsom könyvét iszonyat jó! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. június 21. 18:55 #60
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk lett, Gratulálok a cíkkírónak. meghajolo.gif smileeee.gif
Én hiszek az angyalokban, sőt még szeretem is őket. Ez elég furcsa, mert valaki azt hiszi a megszállottjuk vagyok, de ez nem teljesen igaz.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!