Telenovellák és feldolgozásaik
2012. június 21. 12:23
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
jó cikk lett
én csak a Teresát nézem.régen néztem az Árva Angyalt és belenéztem a Marichuy-ba is de azt unalmasnak találtam
2012. június 21. 12:30
Idézet (Sally95 @ 2012.06.21. 11:15)
Én nem szeretem ezeket a sorozatokat mert szerintem a színészek túl játszák a szerepüket de nagyon. És szinte mindegyik történet ugyanarról szól ahogy azt Andro is mondta. Meg azt nem bírom h meghalnak de feltámadnak vmi csoda folytán.
Túljátszák? Szerintem meg inkább, hogy nem színészkednek, csak elmondják a szerepüket, esetleg kiabálnak, meg hadonásznak össze-vissza. + ahogy te is mondtad, a halottak feltámadnak, kiderül, hogy mindenkinek van egy féltestvére/testvére/eddig nem is sejtett rokona, a vakok hirtelen újra látnak, az addig ostoba szegény kislány meg 1 hónap alatt kiművelődik a semmiből.
Bár a kedvenceim egyike, amikor a csajszi reggel totál sminkben és frizurában ébred. XD
2012. június 21. 12:32
na és mi van rubyval? azért egy-két mondat erejéig igazán kitérhetett volna rá a cikkíró
2012. június 21. 13:19
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Jó kis cikk
Én javarészt szeretem a feldolgozásokat, a két örök kedvenc telenovellám is az: Árva angyal, Liliomlány, de ha egy sorozatot eredetiben látok és utána meg tudom, hogy remake lesz belőle akkor meg egyszerűen az új ellen vagyok, mint A klónnál vagy a Júdás asszonyánál. Marichuy-t nézem a két főhős miatt, Teresa meg nagyon jó kis sorozat. A harmadikból is láttam egy részt, de azt nem követem.
2012. június 21. 13:32
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
Marichuy és a Teresa a két legjobb sorozat!
imádom őket!
2012. június 21. 15:01
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
mindet ismerem de csak a teresát nézem mert az a legjobb szerintem .. :'D ami most megy sokkal jobb lehet hát a régi sorozatk elég ratyik édesanyám nézett már pár régit és ha pont akkor ebédeltem láttam pár részletet .. :') és még a színészek is szebbek / helyesebbek szóval .. MÁRIÁNÓÓ♥
2012. június 21. 15:26
Én egyszerűen úgy nem szeretem ezeket a sorozatokat.Rengeteg van belőlük ami nem is lenne baj ,de a magyar tv adókon megllás nélkül csak ezeket adják.Véget ér az egyik-jön a másik,de így is van nézettsége.Mostanában az osztályom fele ilyeneket néz és mit tanulnak belőle???
Tipikus sablonsztorik.Szegény lány+gazdag pasi+anyós aki kipukkad a féltékenységtől.
Tipikus sablonsztorik.Szegény lány+gazdag pasi+anyós aki kipukkad a féltékenységtől.
2012. június 21. 17:22
|
|
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline
|
Idézet (Tami2000 @ 2012.06.21. 15:26)
Én egyszerűen úgy nem szeretem ezeket a sorozatokat.Rengeteg van belőlük ami nem is lenne baj ,de a magyar tv adókon megllás nélkül csak ezeket adják.Véget ér az egyik-jön a másik,de így is van nézettsége.Mostanában az osztályom fele ilyeneket néz és mit tanulnak belőle???
Nem szeretnék kötekedni, de pl. a Telemundo cég sorozatai közel nem erről szólnak. Itt egy példa is: a Cool tv-n futó La Casa de al lado, magyarul Zárt ajtók mögött. A történetnek köze sincs a szegény lány+gazdag fiú pároshoz. Ez a baj, hogy a legtöbb ember ha meghallja hogy telenovella rögtön valami nyálas, brazil vagy mexikói történetre gondol.
2012. június 21. 17:59
Idézet (Tami2000 @ 2012.06.21. 15:26)
Vedd hozzá a gazdag menyasszonyt/barátnőt, annak a sleppjét, meg a sosem volt/meghalt/eltűnt testvért/apát/unokatestvért/nagybácsit/akármilyen rokont, aki hirtelen felbukkan. XD
Anno nálunk az a Csacska angyal volt divat, mindenki azt nézte. Én is megnéztem kemény 10 percet belőle, amit azóta is bánok.
Jó, anno '90-es években, mikor bejöttek (Isaura, Kisasszony, Megveszem ezt a nőt, Esmeralda) a telenovellák, én is néztem, mert újdonság volt. Meg nem is volt ennyi a tévében. De hamar le is szoktam róluk.
2012. június 21. 18:11
A Szerelem diadalát és a Teresát nagyon szeretem. Az elődjüket meg szívesen megnézném.. mert kíváncsi lennék hogy olyan jó-e számomra mint a mostani. (:
2012. június 21. 19:01
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Nagyon jó cikk lett
Olyan kis álmodozós vagyok, ami nem mindig jó, viszont imádom a szappanoperákat. A Titkok és szerelmek nagy kedvencem, Teresát is szoktam néha nézni : )
Az Álmomban már láttalak meg nagyon jó film, vagyis én nagyon szeretem *-*
Nekem a régebbiek sokkal jobban tetszettek mint a mostaniak
pl Thaila sorozatai: Marimar, Maria, Rosalinda, Maria Mercedes
És Gaby Spanic sorozatait is imádom : )
Édes Dundi Valentína is nagyon jó még..
Egyébként nagyon jók az openingek..=)))
Ja és tudjátok miért szappanoperáknak nevezzük ezeket a sorozatokat ?: D
Mert egy szappangyár támogatta először ezeket a sorozatokat : )
Olyan kis álmodozós vagyok, ami nem mindig jó, viszont imádom a szappanoperákat. A Titkok és szerelmek nagy kedvencem, Teresát is szoktam néha nézni : )
Az Álmomban már láttalak meg nagyon jó film, vagyis én nagyon szeretem *-*
Nekem a régebbiek sokkal jobban tetszettek mint a mostaniak
pl Thaila sorozatai: Marimar, Maria, Rosalinda, Maria Mercedes
És Gaby Spanic sorozatait is imádom : )
Édes Dundi Valentína is nagyon jó még..
Egyébként nagyon jók az openingek..=)))
Ja és tudjátok miért szappanoperáknak nevezzük ezeket a sorozatokat ?: D
Mert egy szappangyár támogatta először ezeket a sorozatokat : )
2012. június 21. 19:25
Idézet (Andro @ 2012.06.21. 17:59)
Vedd hozzá a gazdag menyasszonyt/barátnőt, annak a sleppjét, meg a sosem volt/meghalt/eltűnt testvért/apát/unokatestvért/nagybácsit/akármilyen rokont, aki hirtelen felbukkan. XD
Anno nálunk az a Csacska angyal volt divat, mindenki azt nézte. Én is megnéztem kemény 10 percet belőle, amit azóta is bánok.
Jó, anno '90-es években, mikor bejöttek (Isaura, Kisasszony, Megveszem ezt a nőt, Esmeralda) a telenovellák, én is néztem, mert újdonság volt. Meg nem is volt ennyi a tévében. De hamar le is szoktam róluk.
Régebben nálunk is nagy divat volt a Csacska angyal.Én megnéztem 1-2 részt ami nem fogott meg.Az itt felsoroltak közül mindegyikből láttam kb.1O percet ,de ezek felejtúsek.Legalábbis nekem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: