A One Direction menedzsmentje kiiktatná Niallt
2012. június 21. 11:16
|
|
Nusi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 154508 offline
|
Nagyon paraszt a menedzsment. Niall ugyan olyan tag mint a másik 4 srác, milyen szemétség hogy ő csak gitározon, meg lehalkitatni a mikrofonját. Szegény Niall
Viszont kedvesek a többiek mert kiállnak Niall melet
Kedves volt Louistól és Harrytől hohy megvédték
<3 1D forever <3
2012. június 21. 11:16
|
|
DirectionerForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.24. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 174156 offline
|
K*csög menedzsmentek!! Harryt a csajozástól is eltiltották, azt is olvastam hogy többet akarnak twitcamozni de nem engedik, most meg ki akarják tenni Niallt? Pont Niallt? Neki k*rva jó hangja van..-.- ezt neeeee.
2012. június 21. 11:21
|
|
Nesteeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 156754 offline
|
Timmy: A menedzsment bekaphatja, de már komolyan. A fiúktól mindent eltiltottak, a rajongókkal való kapcsolatot is meg akarják szüntetni, olyat is olvastam, hogy nem engedik őket twitcamozni sem. Abba viszont nem gondolnak bele, hogy a rajongók nélkül a banda sem lenne sehol, és nem lenne ki megvegye az albumokat. Az meg, hogy Niall-t nem engedik énekelni.. na, akkor szerintem háború lesz.
Na én a háborúban Niall oldalán állok!!!! egyetértek #letniallsing !! én már kitettem!!
Na én a háborúban Niall oldalán állok!!!! egyetértek #letniallsing !! én már kitettem!!
2012. június 21. 11:25
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
ezt hívják menedzsmentnek? -.- épp hogy több szólót kéne kapnia hiszen csodálatos hangja van nem az hogy nem énekel? normális egyáltalán ?
viszont a fiuk mindig is kitartóak voltak,és biztos nemhaggyák hogy Niall ne énekeljen. és ez be is bizonyododott
és abbab is reménykedem hoyg ez csak egy pletyka,viszont ha nem akkor sűrgősen le kell cserélni a menedzsmentet! vagy pedig hagynio énekelni!
viszont a fiuk mindig is kitartóak voltak,és biztos nemhaggyák hogy Niall ne énekeljen. és ez be is bizonyododott
és abbab is reménykedem hoyg ez csak egy pletyka,viszont ha nem akkor sűrgősen le kell cserélni a menedzsmentet! vagy pedig hagynio énekelni!
2012. június 21. 11:38
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
1. Nem Harry a frontember, hanem mind az ötük.
2. A menedzsment igenis jól tudja, hogy ha kiteszik Niallt a bandából akkor sok rajongót veszthetnek.
Egyébként ezekről a mikrofonos meg gitározós koncertekről videó is van, és a gitározósnál Lou direkt oda ment Niallhoz tartani a mikrofont, hogy énekelhessen. Úgyhogy ha valaki azt mondja, hogy ők nem állnak ki egymás mellett, azt ott helybe felrugdosom.
Ja és még hozzáteszem, hogy Niallnak is ugyanolyan gyönyörű a hangja mint a többieknek.. nem értem miért pont vele kell kib*szni. Na de mindegy. Nem akarom felhúzni magam. :')
2. A menedzsment igenis jól tudja, hogy ha kiteszik Niallt a bandából akkor sok rajongót veszthetnek.
Egyébként ezekről a mikrofonos meg gitározós koncertekről videó is van, és a gitározósnál Lou direkt oda ment Niallhoz tartani a mikrofont, hogy énekelhessen. Úgyhogy ha valaki azt mondja, hogy ők nem állnak ki egymás mellett, azt ott helybe felrugdosom.
Ja és még hozzáteszem, hogy Niallnak is ugyanolyan gyönyörű a hangja mint a többieknek.. nem értem miért pont vele kell kib*szni. Na de mindegy. Nem akarom felhúzni magam. :')
2012. június 21. 11:49
|
|
KicsiCsillagKittikeevisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 171752 offline
|
Na kezdjük ott,hogy Nial nélkül a One Direction nem One Direction..! Meg milyen menedzser az ilyen aki egy banda tagot ki akar állítani!Na meg én bízok a fiúkban és remélem nem figják hagyni,hogy Nialt kirakja a bandából!!!
2012. június 21. 11:49
etisz A számból vetted ki a szót! Niall ugyanolyan fontos, mint a többi srác! Nélküle nincs One Direction!
2012. június 21. 11:52
ez mekkora k*csögség!!!!!!....akkor nem lenne one direction már!!!!!!!!!!...mintha neki nem lenne tehetsége!!!! de!!!!!! neki is van!!!!!!!!!!! gitározzon..azok kívül is gitározik!!!!!!!!!...a fiúk nagyon aranyosak, hogy nem hagyják, hogy Niallt kiiktassák a bandából, hiszen baromira összetartanak és szeretik egymást
2012. június 21. 11:52
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Hát, a mendezsmentnek azért tisztában kell vele lennie, hogy van néhány őrült Niall-rajongó, akik még talán puszta véletlenségből simán kinyírnák őket, ha ki merészelik tenni Niallt. Nem értem, miért kell ezt csinálni vele, pedig olyan tehetséges.
2012. június 21. 11:54
|
|
Serinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.12. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 161997 offline
|
etisz totàl igazad van!
Nem èrtem mièrt b*sztatjàk Niallt mert ha a nèpszerûsègrôl van szò akkor neki van a màsodik legtöbb követôje Twitteren szal nem èrtem mi a bajuk hiszen fantasztikud hangja van neki is akàrcsak a többieknek:)
2012. június 21. 11:55
|
|
Miss Minajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 170379 offline
|
ezt most nemértem h miért kell?? :/ szerintem Niallel nincs semmi baj....amúgy nagyon kedves a többi tagtól hogy így megvédik *__*
2012. június 21. 12:07
|
|
GicaWúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 171392 offline
|
Most rendesen felhúzták az agyamat. Most komolyan: mégis miért kéne kitenni Niallt a bandából? A One Direction öt fiúból áll, úgy alakult meg, nem négyből! Ami már itt megy, az már több mint felháborító.
A One Direction nem One Direction Niall nélkül. És mi az, hogy Harry a frontember? Basszus. Attól, hogy még jobban döglenek érte a csajok (engem például tök hidegen hagy, de az már más tál tészta), nem lesz frontember. Habár neki van a legtöbb szólója Liam és Zayn mellett, ez szerintem nem.. mindegy. Az 1D öt tagból áll, és nincs frontembere.
Mindenesetre, ha a Szöszit kirakják (mondjuk, akkor szerintem a Louis, Harry, Liam és Zayn erősen felháborodna), akkor készüljenek arra, hogy több millióan fognak rátámadni. Én legalábbis nem hagyom szótlanul..
A One Direction nem One Direction Niall nélkül. És mi az, hogy Harry a frontember? Basszus. Attól, hogy még jobban döglenek érte a csajok (engem például tök hidegen hagy, de az már más tál tészta), nem lesz frontember. Habár neki van a legtöbb szólója Liam és Zayn mellett, ez szerintem nem.. mindegy. Az 1D öt tagból áll, és nincs frontembere.
Mindenesetre, ha a Szöszit kirakják (mondjuk, akkor szerintem a Louis, Harry, Liam és Zayn erősen felháborodna), akkor készüljenek arra, hogy több millióan fognak rátámadni. Én legalábbis nem hagyom szótlanul..
2012. június 21. 12:08
Ezek milyen szemetek és hülyék,ha kiteszik Niall-t akkor sok rajongót veszíthetnek!
2012. június 21. 12:11
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
a srácok nem fogják hagyni hogy Niall ne énekeljen,ahogy a rajongók sem.Niall nélkül nincs 1D!!én is írtam Twitteren Niallért
2012. június 21. 12:14
A többi fiú úgyse fogja hagyni.
De ezt én sem értem, hogy miért akarják kirakni őt a bandából.
De ezt én sem értem, hogy miért akarják kirakni őt a bandából.
2012. június 21. 12:18
|
Ssszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 178255 offline
|
menjenek a fenébe...a menedzsment szerintem állítsa le magát. ők egy banda...nincs olyan hogy az egyiket eltakarítom onnan mert szerintem az úgy lenne jó... az pedig hogy ilyen sunyi húzásokkal próbálja Niall szerepét csökkenteni rohadt nagy szemétség...amúgy is...mit gondol? a fiúk és az a több mint 4 millió rajongó,akik Niallt követik szó nélkül tűrni fognak?
2012. június 21. 12:18
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Miért ne énekelhetne? Legalább olyan jó hangja van, mint a többieknek, nem értem, miért pont őt pécézték ki maguknak. Vagy minek kéne egyáltalán bárkit is "kirakni" a bandából? Ők a One Direction = Harry, Liam, Zayn, Louis és Niall. Pont. Ez sem a srácoknak, sem a rajongóknak nem tetszene, gondolom. Akkor meg mi értelme van? Semmi.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: