A One Direction menedzsmentje kiiktatná Niallt
2012. július 17. 21:00
|
|
Melissza7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.26. Hozzászólás: 489 Csatolások: 4 Azonosító: 151770 offline
|
5en kezdték ell a bandát akkor 5enis fejezzék bee :|
de nem értem mi a bajuk van Niall-al :|
nagyon helyes,kis cukipofa,tehetséges..
ám nagyon aranyos dolog volt Harry-tôl és Louis-tòl nameg a többi rajongòtòl,hogy megvédték a kis szôkeségeet♥ :$
2012. július 22. 13:05
Idézet (Pet. @ 2012.06.21. 20:05)
A fiúk nagyon jól teszik, hogy kiállnak Niall mellett. ♥
Egyáltalán hogy ötölhetett a fejükbe, hogy, nem hogy Niallt, de egyáltalán bárkit kitegyenek a bandából?! Niall is ugyanolyan tehetséges, mind a többiek. Nélküle, vagy bármelyikük nélkül az 1D nem lenne 1D. Ez jó nagy szemétség, már bocs.
Rögtön rohantam fel twitterre: #letniallsingv !
És a másik dolog... miért írják azt, hogy Harry a frontember? Nem azért, őt is nagyon-nagyon imádom, ugyanúgy, mint a többieket. ♥ Luv Hazza. ♥, de egyetértek a többiekkel, öten vannak a bandában, szerintem nincs köztük frontember.
#letniallsing ♥
Egyáltalán hogy ötölhetett a fejükbe, hogy, nem hogy Niallt, de egyáltalán bárkit kitegyenek a bandából?! Niall is ugyanolyan tehetséges, mind a többiek. Nélküle, vagy bármelyikük nélkül az 1D nem lenne 1D. Ez jó nagy szemétség, már bocs.
Rögtön rohantam fel twitterre: #letniallsingv !
És a másik dolog... miért írják azt, hogy Harry a frontember? Nem azért, őt is nagyon-nagyon imádom, ugyanúgy, mint a többieket. ♥ Luv Hazza. ♥, de egyetértek a többiekkel, öten vannak a bandában, szerintem nincs köztük frontember.
#letniallsing ♥
Javítva.
2012. július 31. 21:31
|
hellbaba10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 181128 offline
|
ha Niall-t kiiktatják a bandából, akkor ez már nem One Direction!
Niall-nak maradnia kell a bandában!!!!!!!!!!!
Niall-nak maradnia kell a bandában!!!!!!!!!!!
2012. július 31. 21:38
|
|
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline
|
Kedves tőlük,hogy megvédik Niallt
Igaz én nem igazán vagyok oda Niallért de ő is az One Direction egyik tagja és nem lenne szép dolog,hogy ha csak úgy kiraknák őt.Ő is ugyan úgy megdolgozott azért,hogy híres lehessen mint a többiek.
2012. augusztus 19. 13:13
|
|
LucaHoranúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 183969 offline
|
Niall nélkül nincs One Direction! szerintam nagyon jó hangja van ő a kedvencem és ha kirakják akkor nem leszek többé Directioner!és nagyon kedves a fiúktól, hogy megvédik =)
2012. augusztus 29. 17:53
|
|
Selli gomez fanvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 171043 offline
|
felőlem ki iktathatnák
2012. november 03. 12:30
|
|
Nikki 1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 186824 offline
|
louis niallt védi meg a töbiek is de louis jobban gyerünk hajrá fiuk
2013. július 14. 21:52
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
A One Direction-nek nincs frontembere.
2013. december 17. 23:45
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
tudom h régi de ez egy nagy média fogás, nem fogok magyarázkodni miért, mert ahhoz túl régi hír és felesleges csak jobb ha tudjátok. Lényeg h senkit sem akarnak kitenni és nem is lesz ilyen a tervben
2014. április 26. 13:18
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
nem,nem,NEM!!!
ha bármelyik tag is kilép [jelen esetben Nialler] akkor nem lesz meg a One Direction.és ezt nem egy manager dönti el!hanem a srácok!!és a srácok nem fogják kitenni szegény kis szőkehercegemet,mert TÚL JÓBAN VANNAK!!!
ha bármelyik tag is kilép [jelen esetben Nialler] akkor nem lesz meg a One Direction.és ezt nem egy manager dönti el!hanem a srácok!!és a srácok nem fogják kitenni szegény kis szőkehercegemet,mert TÚL JÓBAN VANNAK!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: