És attól függetlenül, hogy nem bírom ezeknek a díszbuziknak (most biztos sokak lelkét sértettem meg...
A One Direction menedzsmentje kiiktatná Niallt
2012. június 24. 15:47
|
|
Lunesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 173511 offline
|
Nem bírom őket, de ez nagy szemétség...
És attól függetlenül, hogy nem bírom ezeknek a díszbuziknak (most biztos sokak lelkét sértettem meg...
) a fejét, attól még nagyon rendes volt tőlük, hogy így kiálltak a szöszi mellett..
2012. június 24. 17:52
|
|
nvirágMadhatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 1846 Csatolások: 71 Azonosító: 131928 offline
|
A cikket már régebben is olvastam és már máshonnan is hallottam a hírt de csak most határoztam el hogy írok is valami véleményt. Kezdjük azzal hogy mi az hogy lehalkítják a mikrofont? De most komolyan, milyen gyerekes viselkedés? Tegyük fel hogy kiteszik.. De akkor is ha még itt van hagyják énekelni. A hangja pedig nagyon jó. Még ha annyira nem is tetszik valakinek, a többieké sem sokkal jobb sőt... A fiúktól nagyon aranyos hogy így kiállnak mellette és remélem ez így is marad. Nem fogom elfogadni ha tényleg ki teszik a bandából. És amig nem történik meg (reméljük nem is fog) mindent meg fogok tenni amit csak tudok hogy a bandában maradhasson. #letniallsing
2012. június 24. 19:38
|
|
Mrs. Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 173382 offline
|
Tény, nem ő a kedvencem, de nem azért mert nincs tehetsége. Szerintem neki is nagyon jó hangja van, de azzal nem lesz sikeresebb a banda hogy szétrobbantják.... Egyébként ez isszonyú cuki volt Harrytől és Louistól... <3
2012. június 24. 22:09
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Mi bajuk van vele?am rendes volt ez Niall-től meg Harry-től sztem...am meg észrevenni a klippekben is alig énekel megs szerepel. :/
2012. június 25. 02:12
na ácsi... senkit nem iktatnak ki:@ aa One Direction 5 emberkébol alakult s ez így is fg maradni.Szeretunk Niall!!!
2012. június 25. 08:52
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
Szerintem nagyon szép,hogy ilyen rendes volt vele Harry,és az hogy felválalta,hogy inkább ő nem énekel minthogy szegény Niallt kiiktassák.És Louistól is nagyon rendes volt ,hogy kiállt mellette!!Nem értem,hogy mirt akarják robbantani ezt a bandát mikor ennyire összetartanak !!! Elég szomrú hogy ezt élvezi az a szánalmas menedzser vagy ki !!! :$
2012. június 25. 10:37
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
szerintem, fölösleges lenne kiiktatni... nem szeretem ezt a fiú bandát.. de attól, még együtt kell maradniuk
szóval megosztom, a twitteren ezt a bigyuszt
2012. június 25. 13:12
|
|
V.Andi17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.09. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 168899 offline
|
Nem tehettik ki Niall a bandából!Én a többiek helyében új menedzert keresnék ez a hölye helyett aki bántja Niallt! Nélküle unalmas lenne az 1D♥És olyan cuki mikor nevett nem birom ki h ne nevesek rajta♥Szeretem mind az 5 fiút♥
2012. június 25. 13:28
|
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline
|
Nagyon imádom az One Directiont de Nillt nem csípem de ezt akkor sem tehetik meg ők így 5 -en jók
2012. június 25. 13:29
Nem nem ez nem történhet meg!Kell oda egy ír éhes manó =( !
ó a 3-dik kedvencem!Remélem nem rakják ki!!!!!!=/
ó a 3-dik kedvencem!Remélem nem rakják ki!!!!!!=/
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: